- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
amin:)İnşallah gönlünüzce olur:)Herşey yolundaymış çok rahat hamilelik geçirmişim bebişimiz doğmuş eve gelmişiz eşimle saatlerce onu izliyormuşuz.. büyümüş Baba Anne demeye başlamış.. kocamann olmuş gelip beni öpüp uyandırıyormuş.. babasını işe yolcu ediyomuşuz camdan el sallıyormuş.. .... ... .. vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olmuş okulunu bitirmiş istediği işte çalışıyormuş.. kocaman olmuş ve benle dertleşiyormuş.. evde hep beraber namaz kılıp Kur an okuyormuşuz.. çok şükrediyormuşuz Rabbime.. ben birara dalıp ne zaman bu kadar büyüdü.. okadar uğraştıkki sen ol diye yavrum Allahım sana bin şükür bugünleride gördüm artık ölsem gam yemem diyormuşum.. ( bu hayallerim gibi dahası.. Rabbim Ol de olsun kabul et Allahım duamıı..)
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlünden geçen dualarını kabul etsin inşaAllahamin:)İnşallah gönlünüzce olur:)
az kalmış diyelim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin4yıl geçmiş, ve ben Batı'ya dönmüşüm. Hemde istediğim yere)
Bomba heyecan var içimde nerelerden nerelere geldim diyorum..Resmen imkansız diye düşündüğüm hangi hayal varsa gerçekleşti şimdi okul dönemide bitti tatil için hemen bilet alıyorum bu yaz biraz doğuyu gezicem ilk durak maraş,bingöl,Mardin, Diyarbakır sonra +20 kilo olup dönüceğimi bilsemde gidicem işte biletleri aldım en eğlenceli kısım valiz çok kıyafet almıyorum kocaman bi sırt çantası 2-3 spor ayakkabısı,2-3 güneş gözlüğü kafi otelimde muzzam taştan çok güzel..
Sabah şehirde oluyorum ilk iş otelimde soluğumu alıyorum sonra hemen bir kahvaltı yapıyorum kulaklığımı takıp elimde fotoğraf makinemle şehri geziyorum
Supersin..insallah en kisa zamanda gerceklesir. Benimde hayalimdi o ve gerceklesti cok mutluyum.Çocuklarım büyümüş hayırlı evlat olmuş vatana millete ailesine (herhangi bi meslek demiyorum) ve ben uzaktan onların mutluluğunu izliyorum..Sağlıklı mutlu barış sevgi dolu bi dünyamız var.
Sanırım fazla Utopik oldu benim için :/
ana yüreği işte hayal kurarken bile ağlıyorOglum buyudu.guzel bi üniversitenin guzel bi bölümünden mezun olcak. Konferans salonunda oturmus babasi ve kardesiyle Heycanla onun diplomasini alip konusma yapmasini bekliyorum. Ama icim biraz buruk yuksek lisans icin yurt disina gidicek
bence az kaldı cathy bu hayallerin gerçek olmasına. sence?bekleme zamanlarımız geçmiş ve ben huzurla eşimle aynı evdeyim,ikimiz de çok mutluyuz:) kendimize yemek yapıp tatlı tatlı gülüyoruzah keşke...bir an önce olsa:)
inşallah bi an önce olur en hayırlı en güzel şekildeHerşey yolundaymış çok rahat hamilelik geçirmişim bebişimiz doğmuş eve gelmişiz eşimle saatlerce onu izliyormuşuz.. büyümüş Baba Anne demeye başlamış.. kocamann olmuş gelip beni öpüp uyandırıyormuş.. babasını işe yolcu ediyomuşuz camdan el sallıyormuş.. .... ... .. vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olmuş okulunu bitirmiş istediği işte çalışıyormuş.. kocaman olmuş ve benle dertleşiyormuş.. evde hep beraber namaz kılıp Kur an okuyormuşuz.. çok şükrediyormuşuz Rabbime.. ben birara dalıp ne zaman bu kadar büyüdü.. okadar uğraştıkki sen ol diye yavrum Allahım sana bin şükür bugünleride gördüm artık ölsem gam yemem diyormuşum.. ( bu hayallerim gibi dahası.. Rabbim Ol de olsun kabul et Allahım duamıı..)
o kızla dil tutulmaz hannaz daha etkili hayaller kurmalısınHalka filminde kuyudan çıkan kız kocamın rüyasına girmiş ve kocamın korkudan dili tutulmuş
Ay ne güzel olurdu
İnşallah teşekkür ederim :) sizin adınıza çok sevindim.. rabbim daim eylesin.Supersin..insallah en kisa zamanda gerceklesir. Benimde hayalimdi o ve gerceklesti cok mutluyum.
Umutlarımın dili yandı bir süredir hâyâl kurmuyorum,kuramıyorum . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?