- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Uzun zamandır hayal kuramıyorum demiştim dün öyle bir rüya gördüm ki hayal gibiydi ya muazzamdıOnu anlatayım istedim burda
İstanbulda bir üniversitede okuyorum sınıfta ders işliyoruz ben dersten çıkıyorum karşımda uçsuz bir deniz o kadar güzel ki rengi lacivertimsi bir mavi kollarımı açıyorum derin derin nefes alıp allahım çok şükür diyorum
Sonra bi tanıdığım abla oda orda okuyormuş. .
Onunla İstanbulun o muazzam sokaklarını geziyoruz kapalı çarşı gibi yerlerden geçiyoruz . .
Ya o kadar güzeldiki kafamı ne tarafa dönsem o büyüleyici deniz
Hala hayal kurabiliyor muyuz
Bir varmış bir yokmuş
Bir gökdelenin en tepe katlarında evimiz varmış. sadece bir odası varmış giyinme makyaj odası olan .. kocaman bir salonu varmış.., kocaman perdesiz yere kadar camları , kocaman beyaz bir köşe takımı , kocaman bir tv.. mutfakda salonla birmiş mutfakta olabildiğince az eşya varmış canımızın çektiği herşeyi o mutlu mutfağımızda yapıyormuşuz kocam ben kızım..
etraftaki tek dağınıklık kızımın oyuncaklarıymış.. birde beşiğimiz var tabikii.. biz o koca yatak olabilen yumoş köşemizde yatıp kalkıyormuşuz..
orta sehpamızda okuduğumuz kitaplar yaptığımız puzzzle lar playstation kolları varmış.. evin camının önünde kocaman üçümüzün sığabileceği yatak gibi bir salıncak varmış bazen orda üçümüz beraber uyuyormuşuz manzaraya karşı..
banyomuzda da kocaman bir küvetimiz varmış keyif yapıyormuşuz..
gereksiz kıyafetlerimiz yokmuş.. düpdüzenliymiş dolabımız ve giyinme odamız.. akşamları film izlemekle oyun oynamaklar kızımızla dans etmekle geçiyormuş..
birde arabamız varmış her hafta sonu üçümüz bir şehre gidiyormuşuz.. gezip gezip geliyormuşuz.. arabamızla sabahlara kadar geziyormuşuzz bazen..
o müthiş ferah beyaz az eşyalı evimizde güneş doğumunda uyanıyor o müthiş güneş ışığında fit bedenimle sporum yapıyormuşum..
borçlarımız bitmiş sadece keyfimize para harcıyormuşuz..
tek istediğim ferah az eşyalı az işli güçlü az temizliği olan bir evyatak odası bebek odası fala odalar gereksiz bence.. gereksiz ayrıntılar süs püs hepsi çok sıkıcı
az eşyan az kıyafetin olucak detaylarda boğulmaktan bıktım !
çok büyük değil be hayallerim bir gün gerçek olur inşallah allahııım
Keşke canımı sıkan insanlardan uzak kendimize ait müstakil bir evimiz olsa. Esim ben ve kızım...
Yeni hayalim Judr Law+Jim Carrey
Aminnnnnnnnnnnn
Evet artık hayallerim çift kişilik bir insanla aynı hayali kurmak muazzam birşeymiş. . .
Aileleri, Akrabaları,Arkadaşları,Sorunları,Karşı çıkanları,Moralimizi bozanları, Hazırlıkları,Stresi, Gerginliği,Nişan, Düğün herşeyi atlatmışız evimizi tıpkı hayal ettiğimiz gibi döşemişiz o çok istediğimiz uzanmalı koltuğumuzda beraber uzanıp film izliyoruz
Sonra kalkıp onun çok sevdiği bisküvili pastadan yapıyoruz beraberTabi o her zaman ki gibi işime burnunu sokup öyle olmaz böyle olur diye artislik yapıp beni sinirlendiriyor sonra o hep hayalini kurduğu şey olan bana sımsıkı sarılıyor
Sonra gene gelecekle ilgili beraber hayaller kurmaya başlıyoruz, Gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimiz seneye umreye gidiceğimizi,Doğacak bebişlerimizi düşünüp, gülüp,keyifleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?