Hadi hayal kuralım..

Uzun zamandır hayal kuramıyorum demiştim dün öyle bir rüya gördüm ki hayal gibiydi ya muazzamdıOnu anlatayım istedim burda

İstanbulda bir üniversitede okuyorum sınıfta ders işliyoruz ben dersten çıkıyorum karşımda uçsuz bir deniz o kadar güzel ki rengi lacivertimsi bir mavi kollarımı açıyorum derin derin nefes alıp allahım çok şükür diyorum
Sonra bi tanıdığım abla oda orda okuyormuş. .
Onunla İstanbulun o muazzam sokaklarını geziyoruz kapalı çarşı gibi yerlerden geçiyoruz . .
Ya o kadar güzeldiki kafamı ne tarafa dönsem o büyüleyici deniz

Bir varmış bir yokmuş
Bir gökdelenin en tepe katlarında evimiz varmış. sadece bir odası varmış giyinme makyaj odası olan .. kocaman bir salonu varmış.., kocaman perdesiz yere kadar camları , kocaman beyaz bir köşe takımı , kocaman bir tv.. mutfakda salonla birmiş mutfakta olabildiğince az eşya varmış canımızın çektiği herşeyi o mutlu mutfağımızda yapıyormuşuz kocam ben kızım..
etraftaki tek dağınıklık kızımın oyuncaklarıymış.. birde beşiğimiz var tabikii.. biz o koca yatak olabilen yumoş köşemizde yatıp kalkıyormuşuz..
orta sehpamızda okuduğumuz kitaplar yaptığımız puzzzle lar playstation kolları varmış.. evin camının önünde kocaman üçümüzün sığabileceği yatak gibi bir salıncak varmış bazen orda üçümüz beraber uyuyormuşuz manzaraya karşı..
banyomuzda da kocaman bir küvetimiz varmış keyif yapıyormuşuz..
gereksiz kıyafetlerimiz yokmuş.. düpdüzenliymiş dolabımız ve giyinme odamız.. akşamları film izlemekle oyun oynamaklar kızımızla dans etmekle geçiyormuş..
birde arabamız varmış her hafta sonu üçümüz bir şehre gidiyormuşuz.. gezip gezip geliyormuşuz.. arabamızla sabahlara kadar geziyormuşuzz bazen..
o müthiş ferah beyaz az eşyalı evimizde güneş doğumunda uyanıyor o müthiş güneş ışığında fit bedenimle sporum yapıyormuşum..
borçlarımız bitmiş sadece keyfimize para harcıyormuşuz..
tek istediğim ferah az eşyalı az işli güçlü az temizliği olan bir ev yatak odası bebek odası fala odalar gereksiz bence.. gereksiz ayrıntılar süs püs hepsi çok sıkıcı
az eşyan az kıyafetin olucak detaylarda boğulmaktan bıktım !
çok büyük değil be hayallerim bir gün gerçek olur inşallah allahııım

Hala hayal kurabiliyor muyuz

Keşke canımı sıkan insanlardan uzak kendimize ait müstakil bir evimiz olsa. Esim ben ve kızım...

Yeni hayalim Judr Law+Jim Carrey

çok güzel hayaller kurulmuş ben yokken :)
hepsi gerçek olur inşallah.
@Seridina jim carrey dahil

Evet artık hayallerim çift kişilik bir insanla aynı hayali kurmak muazzam birşeymiş. . .

Aileleri, Akrabaları,Arkadaşları,Sorunları,Karşı çıkanları,Moralimizi bozanları, Hazırlıkları,Stresi, Gerginliği,Nişan, Düğün herşeyi atlatmışız evimizi tıpkı hayal ettiğimiz gibi döşemişiz o çok istediğimiz uzanmalı koltuğumuzda beraber uzanıp film izliyoruz
Sonra kalkıp onun çok sevdiği bisküvili pastadan yapıyoruz beraber Tabi o her zaman ki gibi işime burnunu sokup öyle olmaz böyle olur diye artislik yapıp beni sinirlendiriyor sonra o hep hayalini kurduğu şey olan bana sımsıkı sarılıyor
Sonra gene gelecekle ilgili beraber hayaller kurmaya başlıyoruz, Gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimiz seneye umreye gidiceğimizi,Doğacak bebişlerimizi düşünüp, gülüp,keyifleniyoruz

15 yaşıma geri dönmek istiyorum..
Hayal bu ya..
O hiçbir şeyin dert olmadığı ama herşeyin
çok büyük dertler olduğunu sandığım zamanlara..
Sevginin ulaşılmaz bir şey olduğu,
sevilmenin ne demek olduğunu bilmediğim zamanlara..

Geleceğin hayali olmasın,
geçmişin hayali olsun biraz da..

Her insan özlemez mi geçmişi...?
Özler hem de deli gibi,
ama sessiz özler...

En çok özlenen misal çocukluktur..
En çok geri gelmesi istenilen..
Çünkü her şey rüyaydı
çünkü her şey bi' elma şekeri kadar tatlıydı..

Oysa şimdi..???

Sonunda hayalim gerçek oluyormuş ve biz umre yollarına düşüyoruz kocişkomla
O yol yorgunluğu, artı yorgunluğun verdiği mayhoş tatlılıkla otelimize yerleşiyoruz. .
Tam kabeye girmeye hazırken kafalarımız yerdeyken kulağına hısıldıyorum "Babası yavrumuzada dua et,oda bizimle" diyorum . .
Sen şaşkın donup kalıyorsun ve ardından kocaman bi tebessüm sarıyor yüzümüzü

istediğim işe girmişim.istediğim pozisyonda muhasebe saçmalıkları , fatura vs olmadan çalışıyorum..
çalıştığım kişiler ya bunu da yaptın süpersin diye beni gaza getiriyolar
günün yorgunluğu ile işten çıkıp servise biniyorum.metrobüs savaşına girmeden , serviste tngır mıngır eve giderken "oh be bugünde çok güzeldi "diyorum..
hatta eve gidene kadar uyuyorum

2 sene oncesine gitmek istiyorum cok sey mi? O deli o mutlu zamanlarimi istiyorum... Bahar gelince saatlerce sahilde yurudugum onunla konustugum zamanlar... Degerini bilemedigim zamanlar...

Çocukluğuma dönmek istiyorum... Herşey tozpembe olsaydı çocukken gördüğümüz gibi herkes herşey masum olsaydı ama değil sahtelikler çoğaldı huzur kalmadı büyümek çok zormus çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…