Hadi hayal kuralım..

Sonunda istedigim ideal kiloma kavusmusum böyle çıtıpıtı fıstık gibi bisıy olmusum artik cift xl lar yerine s ler m ler giyiyor musum her giydigim üzerime yakişiyor mus kısacasi
miş miş miş te muş muş muş

ilahi ya
inşallah ideal kilona sağlıkla kavuşursun
kaç kilosun sorması ayıp

Tam yatağıma gidip,hayal kurmaya başlayacaktım ki konuya denk geldim bayadır yazmadığımı farkettim o zamab başlıyorum

Allahım bu nasıl bi duygu onunla konuşmadan önce bu duruma sıcak bakmıyordum,konuşuruz hayır der konu kapanır diyordum...
ama nasıl konuştuk,o ne dedi,ben ne dedim hatırlamıyorum..
en son aklımda kalan anlından terler çipil çipil aktığıydı...
Ama benimde ondan altta kalır yanım yoktu on metreden görünebilecek kırmızılığa dönmüştü yüzüm
Sanki kalbimi biri açmış içine bol tazikli su ile tertemiz yapmış gibiydi kenarda köşede yangından kül bile bırakmamış içinede bol naneli ferahlatacı şeker koyup gitmiş gibiydi...
Ciğerim hiç olmadığı kadar temiz hava alıyor gibi..
Evet telefonum çalıyor tir tir titreyen ellerle açıyorum
heycanlı,utanğaç,mağrur bir sesle
"Alo aşkım"
karşıdakininde aynı tonda
"Alo canım" deyişi
ve konuştukça midemden çıkan ve beni rahat bırakan kelebekler sürüsü..

"Tamam kendine dikkat et"
"Seni çok özledim"
ve kısa bir sessizlik
"Bende yarın geleyim mi gezeriz"
"Geel Geel"
Ve kapatmaya yakın derinden içten gelen kısık seslerle tamam görüşürüzlerimizin derinliği....

Ve bir Feraceli geçer buralardan :)
Hoşgeldin cancağızım

Tatli tatli eserken ruzgar kucuk bir doga yuruyusundeyiz ormanda. Sevgilim her zaman ki gibi tatli sert bakiyor. Onun bakislarinda erimemek icin gozlerimi kaciriyorum. Onun bakislarinda adeta cennet sakli. Hele gulusu yuregimi derinden etkiliyor, deli gibi carpmasina sebep oluyor. Bu adama bakmak aska bakmak gibi bir sey. O guluyor ben tatli tatli bakiyorum. O konusuyor ben adeta bir bebek gibi oluyorum, yeniden doguyorum sanki. Yemyesil agaclar, hafiften esen ruzgar, rengarenk cicekler arasinda kayboluyoruz. Birbirimizde zaten kaybolmusuz. Huzur dolu bir yuruyus bu. O, ben ve askimiz disinda baska hicbir sey yok.

Bu konuyu ozlemisim Saksimm nasilsin melegim bu arada??

Mahpericiiiim
İyiym bebeğim arada bende uğruyorum bu konuya
Sonra hayal kurmayı erteleyip çıkıyorum
Sen nasılsın çılgın aşık :)

hayal kuralım derkeeeeeeeeeeeen?.. ay hangisini kurayım bilemedim bir anda heyecanlandım sanki şuan yatağımda olmayı isterdim yanımda hayatımın her yerinde en yakınımda olan hatta işte bile yan yana oturduğum canım arkadaşımın olmasını isterdim ve sürekli anlamsız şeylere gülmeyi

eve iş götürme iş arkadaşının yeri iş yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…