- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Ayıp değil.utanıcak derken,hanı para göz gibi,o anlamda,başka şeylerde edıyorum,mesela çok beğendığım bır var,ama tanışmam ımkansız gıbı bırşey,ama beğenıyorum,hayal kuruyorum,napim ayıp bılıyorum
Sevmek en guzel duygu neden ayip olsun. Allah severken de sevilmeyi nasip etsinAyıp değil.
Sevmek hele hiç ayıp değil :)
amiiiinnnn :)Sevmek en guzel duygu neden ayip olsun. Allah severken de sevilmeyi nasip etsin
mahperim gelmiş hoşgelmiiişşşşş :)Su an deniz kenarindayiz sevdicegimle. Dalga sesleri eslik ediyor buyulu bir edayla sanki. Ellerimiz olesiye birbirine kenetlenmis. Gozlerimiz yemin iciyor adeta. Pembe pembe kalpler sarmis her yani. Ucusuyorlar delice. Denizin masmavi guzelligi gunesin sicakligi nese katiyor canimiza. Huzurum bildigim adam gulumsuyor kalbimi yerinden oynatan gulusuyle. Ve ben mutluyum... ❤❤❤
Bu konuyu cok sevdim bir hayalde benden olsun
Hosbuldum melegimmm ❤❤mahperim gelmiş hoşgelmiiişşşşş :)
arada gelde hayal kuralım karşılıklı
eveeeettt uçuruyorum kendimi istediğim her yereHosbuldum melegimmm ❤❤
Kuralim vallahi yazarken rahatladim bi huzur buldum hayalsiz olmazki
birazda sabır hayal et çünkü kışa az kaldıArtik sicaktan terlemedigimi hayal ediyorum
her ay dünya turu yorar anacımBana zarar verenlerden çook uzakta güzel bir deniz kenarında müthiş ve geniş mutfaklı bir evde ailemleyimHer ay dünya turundayız ve her akşam gezmeye gidiyoruz iş güçyok ohh daha ne olsun
canım dionem sen çok mutlu olacaksın na buraya yazıyorum.kalbımın rıtmını değiştirecek bir ask ıstıyorum
mıdemde kelebekler ucussun
benım ıcın ozverılı olsun benı kırmaktan , ıncıtmekten korksun
elımı tuttugunda avuclarım terlesın
zorlamalar olmasın
yanlıs ınsanlar uzerıne yanlıs hayaller kurmaktan vazgectım
hayallerıme yakısan bırı olsun ki gercek olsun ıstıyorumcok mu sey ıstıyorum
Hayal bu hayalbirazda sabır hayal et çünkü kışa az kaldı
her ay dünya turu yorar anacım
Birşeylere sahip olmak için ilk önce hayalini kurmak gerekcanım dionem sen çok mutlu olacaksın na buraya yazıyorum.
hemde hayal değil gerçek
ama sen inanmayı ve hayal kurmayı bırakma
Yok ya olmayınca bize çokmuş gibi geliyor. Allahın yanında neler yok ki :) bu hayalden bende istiyorum. Çocuk kısmından tam emin değilim ama2 katlı müstakil evim bahçem olsun. Meyve ağaçlarım, sebzelerim olsun dalından koparıp yiyeyim. Bir köpeğim olsun kulübesi de tabi ...esiM, ben, kızım ve iki tane daha bebeğim olursa onlarla herkesten uzakta bir hayatım olsun istiyorum.Çok şey istemiyorum dimi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?