Hadi hayal kuralım..

Su an deniz kenarindayiz sevdicegimle. Dalga sesleri eslik ediyor buyulu bir edayla sanki. Ellerimiz olesiye birbirine kenetlenmis. Gozlerimiz yemin iciyor adeta. Pembe pembe kalpler sarmis her yani. Ucusuyorlar delice. Denizin masmavi guzelligi gunesin sicakligi nese katiyor canimiza. Huzurum bildigim adam gulumsuyor kalbimi yerinden oynatan gulusuyle. Ve ben mutluyum... ❤❤❤

Bu konuyu cok sevdim bir hayalde benden olsun

mahperim gelmiş hoşgelmiiişşşşş :)
arada gelde hayal kuralım karşılıklı

kalbımın rıtmını değiştirecek bir ask ıstıyorum
mıdemde kelebekler ucussun
benım ıcın ozverılı olsun benı kırmaktan , ıncıtmekten korksun
elımı tuttugunda avuclarım terlesın

zorlamalar olmasın

yanlıs ınsanlar uzerıne yanlıs hayaller kurmaktan vazgectım

hayallerıme yakısan bırı olsun ki gercek olsun ıstıyorum cok mu sey ıstıyorum

Artik sicaktan terlemedigimi hayal ediyorum
birazda sabır hayal et çünkü kışa az kaldı

Bana zarar verenlerden çook uzakta güzel bir deniz kenarında müthiş ve geniş mutfaklı bir evde ailemleyim Her ay dünya turundayız ve her akşam gezmeye gidiyoruz iş güçyok ohh daha ne olsun
her ay dünya turu yorar anacım

canım dionem sen çok mutlu olacaksın na buraya yazıyorum.
hemde hayal değil gerçek
ama sen inanmayı ve hayal kurmayı bırakma

2 katlı müstakil evim bahçem olsun. Meyve ağaçlarım, sebzelerim olsun dalından koparıp yiyeyim. Bir köpeğim olsun kulübesi de tabi ...esiM, ben, kızım ve iki tane daha bebeğim olursa onlarla herkesten uzakta bir hayatım olsun istiyorum.Çok şey istemiyorum dimi kizlar.

Yok ya olmayınca bize çokmuş gibi geliyor. Allahın yanında neler yok ki :) bu hayalden bende istiyorum. Çocuk kısmından tam emin değilim ama

yatım olsun istiyorum
bütün koyları denizleri dolaşmak
okyanuslara gitmek
bütün hayatımı denizde geçirmek
şehirlerin stresinden kirinden nefretinden uzaklarda olmak
nefes almak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…