- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
ben de mantıksız hayal kurmak istiyorumMantıklı hayalim >> bir gün kocamaaaan Bahçeli bir evim olsun, evimin bahçesinde şahane kopeklerim olsun, esim ve çocuklarımızla birlikte o evde yasayalım. İki tane atımız olsun, o atla haftanın bir kaç günü geziye çıkalım, yanımıza kopeklerimizi de alıp... Bu gerçek olması muhtemel bir hayal sadece Zaman'ı var:)
Mantıksız hayalim>> Mısır Zaman'ına, dinozorların yaşadığı çağa gidebilmek ve geleceğe de ışınlanabilmek isterdim. Ayrıca uzay boşluğunda ışık hızında bor yolculuk yapabilmek yaratılmış olan gezegenleri görüp bilinmeyen gerçeklere şahit olabilmek isterdim.
Oh be nedense su mantıksız hayalimi söylemek beni Mutlu etti
Mantiksiz hayalin daha cekici bence deMantıklı hayalim >> bir gün kocamaaaan Bahçeli bir evim olsun, evimin bahçesinde şahane kopeklerim olsun, esim ve çocuklarımızla birlikte o evde yasayalım. İki tane atımız olsun, o atla haftanın bir kaç günü geziye çıkalım, yanımıza kopeklerimizi de alıp... Bu gerçek olması muhtemel bir hayal sadece Zaman'ı var:)
Mantıksız hayalim>> Mısır Zaman'ına, dinozorların yaşadığı çağa gidebilmek ve geleceğe de ışınlanabilmek isterdim. Ayrıca uzay boşluğunda ışık hızında bor yolculuk yapabilmek yaratılmış olan gezegenleri görüp bilinmeyen gerçeklere şahit olabilmek isterdim.
Oh be nedense su mantıksız hayalimi söylemek beni Mutlu etti
Ahahah benim de böyle tuhaf düşüncelerim vardır, bende güçlü siyah bir at olmayı isterdimben de mantıksız hayal kurmak istiyorum
şu aaan ne isterdim böyle ben anne kurt olmak isterdim ve bembeyaz yavru kurt köpekleriyle çimlerde koşturmak isterdim sanırım evet haha
BencedeMantiksiz hayalin daha cekici bence de
küçükken hep köpekçilik oynardım ve köpek olurdumAhahah benim de böyle tuhaf düşüncelerim vardır, bende güçlü siyah bir at olmayı isterdim
Bu da guzelmis :) bende yuksek kayaliklara yuva yapmis yavrularini besleyen bir kartal olmak isterdim. Herseyi yukaridab keskin gozlerle goren bir kartalben de mantıksız hayal kurmak istiyorum
şu aaan ne isterdim böyle ben anne kurt olmak isterdim ve bembeyaz yavru kurt köpekleriyle çimlerde koşturmak isterdim sanırım evet haha
Keske süper olurdu bence hayali bile guzelBencedebirde gerçek olabilse keşke :)
Haha ayni ben :) bilmiyorum bazen tuhaf olduğumu düşünürdüm ama benim gibilerde varmış. Demek ki asil ve güzel olan seylere hayran kalıyoruz.küçükken hep köpekçilik oynardım ve köpek olurdum
nereden geliyor bu köpek ve at olma sevdamız acaba
ne güzel mutlu oldumHaha ayni ben :) bilmiyorum bazen tuhaf olduğumu düşünürdüm ama benim gibilerde varmış. Demek ki asil ve güzel olan seylere hayran kalıyoruz.
vuhuu hele benyaaaa brain yerim kızım seni
inşallah hayırla sonuçlancak
ben merak ve heycanla bekliyorum sonucu
yok bildiğin şeylernolmuş nolmuş
ben bişeyler kaçırmışım gibi gibi
hadi artık kuzu bütün kk da hazırda bekliyoruz ,vuhuu hele benhalayımizi çekeriz inşallah: D
yok bildiğin şeylersadece zamanı kesinleşti: D
o neydi gızhayalimde kaynanam ölmüş ve ben çok mutluyum
herkesin hayali farklı. keşke bende sizin gibi yeşillikler içinde doğayla başbaşa hayalleri kursam. derdim çok büyük. açma yaramı :)o neydi gız
hepimizin derdi tasası varherkesin hayali farklı. keşke bende sizin gibi yeşillikler içinde doğayla başbaşa hayalleri kursam. derdim çok büyük. açma yaramı :)
Ayyyhepsini birden yaşıyorum bebeğim
gerginim
heycanlıyım
ve mutluyum :)
Ayyy...hadi bakalım evliler kervanına katılıyorsunYarın kına var
Yarından sonra düğün
İhi evetAyyy...hadi bakalım evliler kervanına katılıyorsunİnşallah bu mutluluğun daim olur. Bak ama forumu boşlamak yok. Bekliyoruz seni buraya;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?