Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Bende Deniz kenarındayım ımmmbu topiği kendim için açıyorum. isteyen dahil olabilir.
şu andan itibaren ışınlanmayı icat etmiş bulunmaktayım. istediğim yerde istediğim kişiyle istediğim herrrrşeyi yapabilirim.
meselaaaaa şimdi şurdayım >>>>>>>>>>>
yemmmyeşil bi ormanda göl kenarında kimsenin olmadığı ahşap bi evin bahçesinde hamaktayım. ellerimi uzattığımda suya değebiliyorum. güvendeyim. beni tedirgin eden hiç bişey yok . su ve kuş seslerinden başka hiç ses yok. gözlerimi kapıyorum ve uyuyorum. uyandığımda bütün sıkıntılar bitmiş. geçmesi gerektiği kadar zaman geçmiş. geçmesi gerekenler hayatımdan geçip gitmiş.
havalar soğuyor sıcak hayalller kuralım artık :)))Bende Deniz kenarındayım ımmm
Bebegime sarılmış uyuyorummmm
huhhhuuuuu aynı anda yazmışız :)))Soba yaniyor citir citir cayim uzerinde demlenmek uzere :)
Tabikide olurum askim balim bitanemmmmm ♡ben sonsuza kadar ikimiz için müthiş hayaller kurayım. sonra bir bir hepsini gerçekleştirelim. sen yanımda ol yeterki...
Bende diyorum hatun niye bana mesaj atmiyor..
Hayal kurmak guzel herkes kursun :)Bende diyorum hatun niye bana mesaj atmiyor..
Meger askim saksim, bizim icin hayaller kuruyormus burdaaaaa..
Nassin wonkoooo♡
evimde olmak istiyorum.Afyon da kaplicalarin herhangi birisnde sicacik bir havuzda olmak isterdim.. sen peki
Nerdesin kievimde olmak istiyorum.
Iyiyimm canim bakiniyorum oyle kk ya bi askitomu rahatsiz edeyim dedimmmmm :))Hayal kurmak guzel herkes kursun :)
Iyim saol sizler nasilsiniz :)
yaaaaa tam hayal kuruyodum bi gülme geldi hoşgeldin margarikoşumTabikide olurum askim balim bitanemmmmm ♡
evimde olmak istiyorum.
Kollarimdaaaaa ♡ hahahahaaNerdesin ki
ailemin yanındayım bikaç gün burda kalıcam :)Nerdesin ki
Hayallerinin icine kondummmmm resmen dimiii ♡♡♡♡yaaaaa tam hayal kuruyodum bi gülme geldi hoşgeldin margarikoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?