Hadi hayal kuralım..

Şimdi hayallerimin baş kahramınını öldürdüm evet ben katilim bi kaç adam öldürdüm içimden söktüm,attım bitti gitti artık...
(Evet gelelim hayalime)
Bingöl artık benim yürek yangınımın,sevdamın tek anısı...Yıllardır hayalini kurduğum şey gerçekleşiyor bingöle gidiyorum..Son 1 aydır bunu kendime söyleyip,kah ağlıyorum,kah çığlık atıp zıplıyorum..Ve son gün valizler hazır...
Sabahın sessizliğinde,boş sokaklardan geçerek gidiyorum bu şehirden..ah bu şehir ne vefalı şehirdir en kıymetlimdir...biz beraber acı çektik bu şehirde isterseniz sokak başlarına sorun,duraklara sorun çok defa omuzlarında ağlamışlığım var..
Ve veda ediyorum...
Otobüsten iner inmez bir buğu gözlerimi dolduruyor derin bir nefes alıyorum..Ah bir damla yaşla açılışı yapıyorum...
Kulaklığımı takıyorum ve senin sevdiğin,benimde pek çok defa içinde ağladığım türküler dinleyerek yürüyorum herşeyi ayarlamıştım gelmeden önce senin yaşadığın evin etrafında dolanıyorum ilginçtir ki ağlamıyorum donuk,buz gibi kesilmiş gözlerle bakıyorum..sonra bingöl manzaralı güzel bi kafede oturuyorum..Aslında oturamıyorum içim içime sığmıyor ve aniden yağmur yağıyor garson çayımıda getirdi şimdi ve artık boşalıyorum bende yağmurla beraber ağlıyorum..Bilmem kaç saat yağmur,ben,çayım..Hep beraber ağlıyoruz...içimden şöyle fısıldayarak sazımı elime alıyorum "Sen başkaydın,unutamadım,yapamadım"
Ve sazımı kılıfımdan çıkarıyorum etrafıma doluşuyor gençler..genç diyorum yaşıtlarıma çünkü ben yaşlıyım kalbim yaşlı benim... Ve şu güzel türküyü söylüyorum kendimden geçerek,ruhum bedenimden sıyrılırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…