• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EYYYYYYYYYYYYY

ALLAHIM SEN ERTESİ GÜNÜN MUTLULUĞUNU HİÇ BOZMAAA

a.gif
m.gif
i.gif
n.gif

öylesine özlemişim seniiiiiiiiiiiiii öylesine yanmış canım senin yokluğuna inan alışamadım sensiz yapamıyorummmmmmm

ne başkalarıdamı vardı hayatında nee kim yaşatacaktı ulan senin sevdanıı kim alnn bu adam ne yaptınız geçmşte ..... höönnnnnkkkk:D
HER MESAJ HERKEZE GİTMEZZZZ benimkine aslaaa:)

ne başkalarıdamı vardı hayatında nee kim yaşatacaktı ulan senin sevdanıı kim alnn bu adam ne yaptınız geçmşte ..... höönnnnnkkkk:D
HER MESAJ HERKEZE GİTMEZZZZ benimkine aslaaa:)

HEM İMZAN HEMDE MESAJ MÜKEMMELDİ CANIMMMMMMMM.........................................

Seni Sevmenin Bedeli Büyük Aci çekmekse Eğer;seninle Olacagim Bir Ana Bile Değer....

çok merak ediyorum bu erkeklerde eşimiz sevgilimiz arkadaşımız bizim onları düşündüğümüz gibi düşünüyorlarmı acaba....benimkini hiçç sormayın dünya yansa umrunda deil...kız gibi ben koşuyorum peşinden yaaa

atmıcam bugün ona msj küstüm işte çok kırdı beni önce o bana msj atsın sonra barışırım belki

Söyle ERZURUM'a Kıymetini Bilsin ERZURUM Güzelse Sebebi Sensin,Söyle ERZURUM'a Gözyaşını Silsin ERZURUM Sultansa Tacı Sensin.Söyle ERZURUM'LUM Sen Nerdesin?**?***

aşkımm cok seviyorum seniiiii

Canım Kocam'a itafen..

Beni yüreklendirdiğin,yanlız olmadığımı hissettirdiğin için,
Yardıma ihtiyacım olduğu her an bir telefon kadar yakınımda olduğun için,
Her türlü ruhsal durumumu göğüsleyebildiğin,
Evine ve çocuğuna bağlı bir erkek olarak örnek teşkil ettiğin için,
Pek çok genç kızın hayalindeki ideal koca olduğun,:)
iyi ki evlenmişim bu adamla dedirttiğin için,
Bitimsiz Teşekkürler...
iyi ki varsın..

Bugün daha bi başka seviyorum seni, tıpkı 1 yıl önceki gibi diycem ama yok daha da fazla daha da büyük, aslında ben hergün aynı şeyi hissediyorum. Sevgim büyüdükçe korkum da büyüyor çünkü birgün yanımda olmayacağını adım gibi biliyorum... Keşke....

tutki ben bir yagmur damlasıyım topraga düştümmü dagılırım,
düşünki ben bir kar tanesiyim suya düştümmü eririm,
anlaki sen benim canımsın kaybettimmi ölürüm............

uyuştur kanımı, başımı döndür,
yatır dizlerine ömrümü söndür,
çekme dudaklarını dudaklarımdan,
nefesim kesilsin öperken öldür..

hemen yazimde, akşam eve erken gelsin:dance:

çok kırgınım çooooooooook
hatta yoruldum artık seninle uğraşmaktan
dün gece beni haddinden fazla kırdın
herne olmuşsa olsun o küfürü haketmedim ben
yazıklar olsun sana

off canımya sende mı tartısdın eşinle nedir bizim bu çektiğimiz daha taze gelinken birde canım üzme canını lutfen tez zamanda yoluna koyarsınız inşalla sızde gercı bızde hala konusmuyoruzda
bende msjımı yazayım unutmadan
seni gerçekten sevdiğimi anladım çünkü dün gidemedim seni bırakıp artık sende anla hatanı be kuzum

Back
X