• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayat;
hayatın boyunca hayatım diyebileceğin insanı bulunca başlar
ve hayat seninle (özel gününüz tarihi ) başladı.
seni seviyorum hayatım

aşkım yollamıs güzel demi :)
 
Canimm Kocam Herşeyimm Sen Canima Can Derdime Dermansin Herşey Seninle Güzel Iyiki Varsin Terslikler Olsada Hayatimizda Herzaman Senin Yani Başindayim Seni çoooooook Seviyorum Seninde Beni Canindan çok Sevdiğini Biliyorum Caniminiçiiiia.s.Şeniz
 
yaa kızlar ben kocama aklıma
estikçe güzel mesajlar yazarım ama
benimki birtane bile bana mesaj yazmadı
ben böyle şeyler beceremem erkek adam
mesj yazar mı diyor
eeeeeee men mesajsızmıyam neeeeeeeee:çok üzgünüm:
 
Konuyu güncelleyelim bakalım hatunlar :16:
 
benimki tartıştıgımız zamanlarda bile güzel bi iyi geceler mesajı atar hiçbişey ollmamış gibi davranıyosun der kızarım bazen ama biyandan da hoşuma gider kin gütmüyor diye :) bizler de az değiiliz ama kızlar :)
 
seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun...
 
Henüz atmadım 21 Mayıs'ta atacağım mesajıımm hazıırrr ! :31:

''21Mayıs1993 yılında bi yakışıklı dünyaya gelmiş.Ama o yakışıklı benim için gözlerini açmış alnına ben yazılmışım tabi o zamanlar ben dünyada yokum ama yazılmışım işte alnına bi kere :) Bu benim olduğun ilk yaş günün, yanında yokum lakin bi ömür yanında olabilmek için beklemiyor muyum? 2014 mayıs ayında yanımda olacaksın bu kez öpe öpe iyi ki doğdun diyeceğim ama şimdilik mesajla idare edelim ömrüm. Eşim, erim, askerim, herşeyim sensin. Yüreğimin neşesi de sensin, güzel gözlü nişanlım, ömrümün en güzel baharı şapşalımsın tabi ki de BENİMSİN. Bana aitsin. Ellerin hayata dört elle tutunabilmem için var. Gözlerin her bakışta bir daha bir daha beni kendine aşık et diye var. Kolların evlendiğimizde beni geceleri sıkı sıkı sar diye var. Yanakların ben öpeyim, ısırayım, sıkayım diye var. Ayakların beraber yürüyelim, yürüdüğüm yollar da bana eşlik edesin diye var. Burnun kokumu içine çekesin diye varr. Sen benim için varolmuşsun. Benim diğer yarım sensin. Sensiz eksik kalıyorum. Sen beni ben yapan tek varlıksın. Değerlim, nefesim, umudum, hayallerim sensin. Sensiz tek bir an bile hayal etmiyorum. Sabredeceğiz azmedeceğiz sonra bi ömür dibdibeyiz yehuu :) hapiidee börtey tuyuuu sevdiceğimm.. Seni doğuran anneye, bana veren Rabbim'e kurban olurum ben :)
7303 gün bugün sen dünyaya geleli, bir cuma günü doğmuş benim aşkımmm. Kurban olduğum, SENİ ÇOK SEVİYORUM.
İyi ki doğdun, iyi ki benimsin. Doğum günün kutlu olsun, nice beraber senelere yüreğimin neşesi.''
 
Son düzenleme:
aşkkmmmm gel gel artık bitsin bu hasret bi an önce söz nişan ne varsa olsun bitsin artık birbirimizn yanından ayrılmayalım şafak 358 derbeder begümden sitemler :)
 
Back
X