Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

arkadaşlar benim uyguladığım diyet listemle de haftada en fazla 1 kilo veriliyor zaten bende size katılabilirim diyete dün başladım 2. gün bugün herşey yolunda

selam kizlarr, bugün yine stresliyim ve yine i$tahim çok açik ama tutuyorum kendimi, bu arada topigimize kimseler ugramiyor neden acaba?

sabah : 1 diyet yogurt, 1 bardak sütlü kahve, yarim avuç bran flakes( kepekli çok lezzetli ve kelogs K dan daha az kalorili)

ögle : kendime yemek yaptim :)
3 köfte büyüklügünde somon baligi
2 ka$ik ha$lanmi$ bezelye
1 lokma ha$lanmi$ patates
(hepsini kari$tirdim 0 yagli diyet yemek oldu)

ara :yarim $ekerli kahve
1 lokma pizza

ak$am : 1 $i$ tavuk gögüsü yazizdi
2 tane köfte (yine yagsiz)
bir dilim büyüklügünde peynirli yufka

ara : çay ve kuru meyve

toplam 1300 kalori,

kizlar bugün +600 gramla uyandim neden bilmiyorum ama karnim hamileymi$im gibi çikti oysa bende çok çok az göbek var, tüm kilolarim popo ve bacaklarda

arkadaşlar benim uyguladığım diyet listemle de haftada en fazla 1 kilo veriliyor zaten bende size katılabilirim diyete dün başladım 2. gün bugün herşey yolunda

hoşgeldin canım

yediklerin iyi iradene hakim olmuşsun..1300 kalori çok iyi.. ben platese başladım çok güzel stres attırıyor.ve yemiyorum fazla yani eskiye göre daha iyi.sen de spor merkezi veya spor arkadaşı bulsan , çok üşeniyordum ama baya zevkliymiş..sindirim saistemim de düzene girdi

evet canim spor strese ilaç gibi geliyor ama benim spor falan yapacak zamanim yok, zaten stresimde derslerden kaynaklaniyor tam sinav dönemindeyim bir dakkayi bo$a harcamam lazim

ben geçen sene spora yazildim, ko$u ve yürüyü$ yapiyodum haftada en az 1 kere ve en fazla 2 kere gidiyodum, gittigim gün 1 saat yürüyü$ (hizli tempoda) ve 6-7 km ko$u ve 1 saat gev$eme hareketleri yapiyodum, ne mi oluyodu? o kadar ko$mama ragmen tek bir gram veremedim 1 sene boyu...ne komik degilmi, bu yil yine yazildim ama gitmeye ne zamanim oldu ne de motiyasyonum, haftada 1 kere i$e gidiyorum fizik güç gerektiren (depodan mallari magazaya düzüyorum) vede her gün okula gidi$-dönü$ toplam 40dk yürüyorum bu kadar

leyya88 reglin felan mı yakın acaba?,bazen benim karnımda çok şiş oluyor,benimde senin gibi kilom bacak ve basende üstüm ince ..
Plates yapmayı bende istiyorum,şu bilgisayarı tv ye bağlayan kabloyu alıp netten plates açıp tv ye bakarak yapmaya çalışıcam ...
Bugünkü menümü yazmıyorum karman çorman ama yarından ümitliyim..hepinize iyi geceler...

geçen ay biraz geç olmu$tum 3 ekimde olacagima 7 ekimde oldum, bu ayda 7 sinde olacagimi saniyodum ama dünden belli gögüslerim agiriyor genelde tam 1 hafta öncesinden agirir, yani 1 haftam var ve genelde bu kadar $i$mezdi :26:
benim basenlerim fazla geni$ degil ama popomdan biktim ya sanki arkama futbol topu koymu$ gibi duruyor jennifer lopezin $i$man hali gibi ama ben zayifken herkes hevesleniyodu incesin ama popon zayif degil, veya çok seksi duruyorsun derdi arkada$larim, ama $imdi nerde o günler seksilik güzellik orda kalsin igrenç görünüyorum, oysa çok yürüyen bir insanim kendimi bildim bileli $ehrin bir ucundan digerine yürüyerek giderim ama bacaklar yine kalin yine kalin

Son düzenleme:
kızlar 7 hafta bitti cumartesi ve ben sadece 4,5 kılo verdim.beklentim daha yüksekti,neyse herkes fark ediyor,demekki yağdan gitmiş,zaten 3 hafta durmuştu,6 hafta daha plan yaptım,doktora gideceğim cumartesi,ben haftada 1 kılo vermek istiyorum,hiç kaçırmadığım için ve gramı gramına yediğim için böle bir beklentim var,tam 70,4 kg,boy 1,60 gibi,gerçi hasta şişliğindeyim.63 kg olmak istiyorum.benım için ideal oluyor,ama 58 olsam iyi olcak ama çok zorlarsam korkuyorum,sonra patlar diye,yaş 32

komık değil,gerçek daha doğrusu gerçeğin ta kendısı,işte bu yüzden sporcu beslenmesı diye birşey var,ben çok daha acısını tecrübe ettim,kaslar şişermiş,eğer istenılen ölçüde karbongidrat yemez isen ve su içmezsen işte o zaman grm vermezsın,daha sı hele birde az yersen felaket,benımde başıma geldi,8 ay her gece spor yarı aç,haşlam,gram vermedim,ama benı gören şok oluyordu,incecik oldum,yağ ile kas yer değiştirmiş,ve kılo aynı,fakat daha sonra bıraktm,doktorlar 2,5 ayda 10 kılo verdim,sporu zayıflamak için değil sağlık için yapıyorsan sorun yok,ama zayıflamak şte o sadece aldığın gıdalarla orantılı olcak iş.

kızlar kımse yokmu

ben varım canım sık sık giriyorum, sizleri okuyorum..bu hafta daha çok vereceğime eminim şimdiden tartı az gösteriyor. yuppii..hergün menü bildirmiyoruz ama mutlaka her cumartesi hesap verelim, kilo bildirimi yapalım..ben bu korkuyla dikkat ediyorum.yada sürekliliği sağlamak için bir kaç cümle yazalım... herkes birbirne her zaman yorum yapamıyor. koçluk sistemine geçelim mi. gelecek haftadan itibaren , bu hafta da bildirimimizi yapalım gelecek hafta herkes menüsünü,sporunu,suyunu yazsın bir kişi yorumlasın.. ilk koç ben olabilirim ne dersiniz?

evet canım olabılır aslında bende hafta sonu mısafır vardı cok yogundum dıyet falan kalmadı bugunde bıraz rahatsızdım yarın tekrardan duzene sokmam lazım bu haftasonu kacırmama ragmen hıc kılo almamısım bu benı cok sevındırdı

selam kizlar, bencede koçluk iyi fikir, ama size söyliyeyim ben önümüzdeki 3 hafta pek giremicem sinavlardan dolayi, böyle girip bi$ey yazip çikiyorum,
kizlar bugün tarti eksi gösterdi çok mutluyum, aslinda kabizlik $i$manligin sebeplerinden biriymi$ ve ben bu sorunu 3 gündür çözdüm galiba bu yüzden kilo verdim

özel olarak bir$ey yapmadim bu sorunu çözmek için ama tesadüfen oldu sanirim,
* geçen hafta kuru papaya meyvesininden 1 paket aldim genelde kari$ik kuru meyvenin içinde çok begeniyorum ve bu sefer tek satildigini görünce hemen aldim, küp küp dogranmi$ kuru ama maalesef üzeri $ekerlesin diye biraz $eker katilmi$, çok tatli bir meyve ve internetten baktim antioksidan degeri çok yüksekmi$ belki bunun sayesinde bir kaç gram verdim vede kabizligima biraz iyi geldi
* cumartesi günü bran flakes/ all bran (çe$itleri var) kahvaltilik gevrek aldim ama resmen kahve rengi yani kepekli ve tam tahilli az $ekerli ve biraz balli onu cumartesinden beri yiyorum ve pazar günü kabizligim yok oldu!!

yani bu ikisinin sayesinde kabizligima çare buldum ve kilo vermeye ba$ladim (tabi hala $üpelerim var ya giden suysa diye) ama yinede çok motive oldum, sizlerede tavsiye ederim

yani benm arada girip yorum yapmam yalan oluyor:) ama olsun kafa bulandırmaya hiç gerek yok en azından bi kişinin kontrolunde olursa ki topik sahibi olarak sana düşüyor bu, herkes için iyi olabilir
hayırlı olsun

menümü yazmayi unuttum

sabah : 1 çay ka$igi nutella (sinavim vardi enerjiyi bahane ettim
1 diyet yogurt
1 sütlu kahve (yagsiz sütle)

ara : bir kaç küp kuru papaya

ögle : 1 dilim + çeyrek dilim çavdar ekmegi
1 üçgen peynir
biraz kuru papaya
yarim $ekerli kahve

ara : all bran flakes (bir avuç)

ak$am : bir tavuk budu (yagsiz )
1.5 kk ka$ar
2 tane makarna (tadinna baktim)

ara : yag yakici çay, çeyrek çikolata, bir avuçtan az kari$ik kuru meyve

yakla$ik 1300 kalori

amaç da bu ztn gün içinde sen menü paylaşmayabilirsin ama paylaştıgında da her kafadan bi ses çıkmaz bi kişi yorumlar diye herhalde

topiktekiler kabul ederse yapılsın tabii. zaten buraya yazınca menüyü biraz arada kaynıyo gibi geliyo bana. en azından bi kişi yazar, bi düzeni olur.

Ben bu ekibin bu halini seviyorum zaten,sık yazamıyoruz belki,kimse şu kadar mesaj yazmazsan atılırsın gruptanda demiyor (!) ama olayı özetliyoruz çoğu zaman.Koçluk sistemi olabilir canım ama sen zaten fırsat buldukça hepimizden yorumlarını esirgemiyorsun...nitekim lily ve diğer arkadaşlarda öyle...tartı günü kesin zaten onu aksatmayalım ne yazıkki ben bu hafta ilk üçte olamayacağım son gün biraz sıksam hile olur mu ki :)))
Bu gün okulda bir öğretmene zayıflamışsın dediler bende atladım ya ben diye??sende farkedilmiyor dediler ii miii koptum ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…