- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
arkadaşlar benim uyguladığım diyet listemle de haftada en fazla 1 kilo veriliyor zaten bende size katılabilirim diyete dün başladım 2. gün bugün herşey yolunda
selam kizlarr, bugün yine stresliyim ve yine i$tahim çok açik ama tutuyorum kendimi, bu arada topigimize kimseler ugramiyor neden acaba?
sabah : 1 diyet yogurt, 1 bardak sütlü kahve, yarim avuç bran flakes( kepekli çok lezzetli ve kelogs K dan daha az kalorili)
ögle : kendime yemek yaptim :)
3 köfte büyüklügünde somon baligi
2 ka$ik ha$lanmi$ bezelye
1 lokma ha$lanmi$ patates
(hepsini kari$tirdim 0 yagli diyet yemek oldu)
ara :yarim $ekerli kahve
1 lokma pizza
ak$am : 1 $i$ tavuk gögüsü yazizdi
2 tane köfte (yine yagsiz)
bir dilim büyüklügünde peynirli yufka
ara : çay ve kuru meyve
toplam 1300 kalori,
kizlar bugün +600 gramla uyandimneden bilmiyorum ama karnim hamileymi$im gibi çikti oysa bende çok çok az göbek var, tüm kilolarim popo ve bacaklarda
randomlife canım son sayfayı yapamıyorum ama sureklı hata verıyo
hoşgeldin canım
yediklerin iyi iradene hakim olmuşsun..1300 kalori çok iyi.. ben platese başladım çok güzel stres attırıyor.ve yemiyorum fazla yani eskiye göre daha iyi.sen de spor merkezi veya spor arkadaşı bulsan , çok üşeniyordum ama baya zevkliymiş..sindirim saistemim de düzene girdi
leyya88 reglin felan mı yakın acaba?,bazen benim karnımda çok şiş oluyor,benimde senin gibi kilom bacak ve basende üstüm ince ..
Plates yapmayı bende istiyorum,şu bilgisayarı tv ye bağlayan kabloyu alıp netten plates açıp tv ye bakarak yapmaya çalışıcam ...
Bugünkü menümü yazmıyorum karman çorman ama yarından ümitliyim..hepinize iyi geceler...
evet canim spor strese ilaç gibi geliyor ama benim spor falan yapacak zamanim yok, zaten stresimde derslerden kaynaklaniyor tam sinav dönemindeyim bir dakkayi bo$a harcamam lazim
ben geçen sene spora yazildim, ko$u ve yürüyü$ yapiyodum haftada en az 1 kere ve en fazla 2 kere gidiyodum, gittigim gün 1 saat yürüyü$ (hizli tempoda) ve 6-7 km ko$u ve 1 saat gev$eme hareketleri yapiyodum, ne mi oluyodu? o kadar ko$mama ragmen tek bir gram veremedim 1 sene boyu...ne komik degilmi, bu yil yine yazildim ama gitmeye ne zamanim oldu ne de motiyasyonum, haftada 1 kere i$e gidiyorum fizik güç gerektiren (depodan mallari magazaya düzüyorum) vede her gün okula gidi$-dönü$ toplam 40dk yürüyorum bu kadar
kızlar kımse yokmu
yani benm arada girip yorum yapmam yalan oluyor:) ama olsun kafa bulandırmaya hiç gerek yok en azından bi kişinin kontrolunde olursa ki topik sahibi olarak sana düşüyor bu, herkes için iyi olabilirben varım canım sık sık giriyorum, sizleri okuyorum..bu hafta daha çok vereceğime eminim şimdiden tartı az gösteriyor. yuppii..hergün menü bildirmiyoruz ama mutlaka her cumartesi hesap verelim, kilo bildirimi yapalım..ben bu korkuyla dikkat ediyorum.yada sürekliliği sağlamak için bir kaç cümle yazalım... herkes birbirne her zaman yorum yapamıyor. koçluk sistemine geçelim mi. gelecek haftadan itibaren , bu hafta da bildirimimizi yapalım gelecek hafta herkes menüsünü,sporunu,suyunu yazsın bir kişi yorumlasın.. ilk koç ben olabilirim ne dersiniz?
amaç da bu ztn gün içinde sen menü paylaşmayabilirsin ama paylaştıgında da her kafadan bi ses çıkmaz bi kişi yorumlar diye herhaldekoçluk olayı güzel ama herkes her zaman yetişemeyebilir buna. sürekli girmeye vakit olmuyo çünkü.
amaç da bu ztn gün içinde sen menü paylaşmayabilirsin ama paylaştıgında da her kafadan bi ses çıkmaz bi kişi yorumlar diye herhalde
ben varım canım sık sık giriyorum, sizleri okuyorum..bu hafta daha çok vereceğime eminim şimdiden tartı az gösteriyor. yuppii..hergün menü bildirmiyoruz ama mutlaka her cumartesi hesap verelim, kilo bildirimi yapalım..ben bu korkuyla dikkat ediyorum.yada sürekliliği sağlamak için bir kaç cümle yazalım... herkes birbirne her zaman yorum yapamıyor. koçluk sistemine geçelim mi. gelecek haftadan itibaren , bu hafta da bildirimimizi yapalım gelecek hafta herkes menüsünü,sporunu,suyunu yazsın bir kişi yorumlasın.. ilk koç ben olabilirim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?