Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

kızlar benim en böyük problemim su içmek su içemiyorum bir litreyi gücle içiyorum bitki çaylarını seviyorum acaba su yerine çay içsem olmazmı?

günaydin kizlar, ya ben bugün tartildim ama hala hafta sonu aldigim 600 grami verememi$im, yani yarin kilo bildirimi yapacagim ama + çikacak geçen hafta 68.2 kiloydum bu hafta 68.6 kiloyum, yarinada 400 gram verememki

kizlar su içemiyorum demi$siniz ya elinize $i$e alin 1.5 litrelik onu bitirin ak$ama kadar hangi odadaysaniz oraya götürün, ben zaten hep çok su içerim dünde evde olmadigim için $i$ede götürdüm ve yarim günde 1 litre içtim hatta olsaydi yine içerdim, yani genelde hiç ölçmeden içerim demekki en az 2.5 litre su içiyorum günde :)

sabah : 1 bardak sütlü kahve, 1 çay ka$igi nutela, 1 diyet yogurt

günaydın kızla,bende 400 gram ağır geldim,özel dönemım 4 gün sonra sanırım su tutuyor,yanı ben bu işten bişey anlamıyorum,özel güne bir hafta kala şiş çıkıyorsun,bir hafta özel gün yıne şişsin,geriye 15 gün kaıyor,ee biz ne zman zayıof çıkıcaz :)ay bu sürekli tartılmak benı çok geriyor kızlr,kurtulamıyorumm,yardım edin,doktora gidince en azından haftada bir tartılıyorum.

bugün ilk defa 1.5 lt yi işyerinde bitirdim havalar soğuduğundan beri yudum yudum gidiyor boğazımdan
regl oldum kilom aynı önümüzdeki hafta yoğun bi diyet uygulayacam bakalım

slm kızlar

yarın tartılma günümüz, ben 2 haftadır istediğim gibi yapamadım, 57.7 yim güya ama tok karnına ve kıyafetlerim varken 60 çıkıyorum, sürekli tartılmak sinir bozucu.kesin yine ancak 100 gr gitmiştir.

ben istediğim gibi yapamadığım için bugün spor merkezine yazıldım. bugün ilk günümdü parayı da peşin ödedim, plates yapıyoruz,bayağı zorluyo bu suçlukla asla çikolata , tatlı yemem, kaçamak yapmam..

su konusu ben de unutuyorum içmeyi yanıma 1 litre cam şişede su koyuyorum sizi okurken tv izlerken bir bakmışım hepsini içmişim farkında bile olmuyorum, yeterki hemen yanımda olsun.. bitki çayı da faydalı seva_10 tabi ondan da içebilirsin

bakalım bu haftanın 1.si kim olacak :)))

Çok heyecanlıyım yarın aç karnına tartılıp bildiricem,nasıl olacak bakalım...Bugün okulda pasta börek günüydü fecisonra bebek mevlüdüne gittim diyetime 2. darbeyide orada yedim ii mi neyse yazayım yediklerimi:)
sabah:süt+gevrek
öğleatates salatası+mayalı poğaça
ikindi:tavuklu pilav+revani+şerbetli tatlı(adını bilmiyorum)
akşam:sadece su daha ne olsun
ama akşamda gezmedeydik,hiç birşey yemedim benim için çok büyük azimdi...

herkese selamlar
uzun zamandır kendi topiğime bile zor yazabilen, diğer topiklerden de alakayı kesen biri oldum maalesef şu 1 haftada ama havalar sogudu malum, ee günler kısaldı derken yetişemiyorum herşeye bu aralar
geçmişe şöyle bi göz gezdirdim
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum
kilo verenleri de tebrik ediyor, yarınki sonucu dört gözle bekliyorum
topiğe arada gelicem inşallah
hepinize sevgiler...

kız dünya yı yemişin valla
akşamı yememn iyi olmuş,azda olsa kurtarmışın....

diğer günler iyiydi ( 3. takımda gördüm)akşamı yememen iyi olmuş, biraz da spor yaptıysan
, bence en az 500 gr vermişsindir.

hoşgeldin tatlım, arada uğra tabi, biz de hergün menü bildiremedik, ama dikkat etmeye de çalıştık

ben 58.6 oldum yine sadece 100 gr

ilahi gamze21 güldürdün beni,harbiden dünyayı yemişim, hem biliyomusunuz dün akşam tek lokma yemediğim halde 200 gr almışım öğlene kadar yediklerimle..ben akşam yemeyince almam diye hayal ettim ama olmadı evet kızlar bu sabah aç karnına kilom 58.3 :)

60 dan 58.3 e düşerek 1.700 gr mı verdin? ilk başta 60 olduğuna emin misin? öyleyse süper, kimse seni geçemez

günaydin kizlar tartilmaya korkuyorum ne yapsam? dedigim gibi geçen hafta tartildigim günün ertesi günü ve diger günü misafirden dolayi diyetim bozuldu ve 2 günde verdigim 800 gramin 600 gramini geri aldim... ve dünde iyi geçti sayilmaz yani kesin 800gr hatta daha fazlasini almi$imdir, ve tartilmaya KORKUYORUMMMM ya 1 kilodan fazla aldiysam diye

kızlar sonunda seytanın bacagını kırdım bugun 69 gordum sonunda oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
4 hafta sonunda bu bana okadar ıyı geldıkı superr yaaa
ıyıkı varsınız kızlar sızın destegınızle yok sa ben bırakmıstım dıyetı ama sımdı tam gaz ılerı.....................

kılo veren arkadaslarıda tebrık edıyorum sımdıden

kizlar kilo vermedim ama yin,ede mutluyum ben arti 1 kg beklerken sadece 200gram almi$im, aslinda 600 gram almi$tim onun 400 gramini vermi$ oldum bu hafta :)

ba$langiç : 69.000
1.hafta : 68.200
2. hafta 68.400

in$allah gelecek kafta -500 gram olurum :)

60 dan 58.3 e düşerek 1.700 gr mı verdin? ilk başta 60 olduğuna emin misin? öyleyse süper, kimse seni geçemez

Ben 60 dediğimde regliydim canım bende fazlasıyla ödem oluyor hem bayram dönüşü ani gelen 3 kilo da vardı...bence verdiğim kilonun 1 kilosu sudur.Ben 58.3 ile haftaya sıralamaya gireyim bu haftadan sonrasını baz alayım sonuçta haksızlık olmasın değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…