- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
kızlar benim en böyük problemim su içmek su içemiyorum bir litreyi gücle içiyorum bitki çaylarını seviyorum acaba su yerine çay içsem olmazmı?
Çok heyecanlıyım yarın aç karnına tartılıp bildiricem,nasıl olacak bakalım...Bugün okulda pasta börek günüydü fecisonra bebek mevlüdüne gittim diyetime 2. darbeyide orada yedim ii mi neyse yazayım yediklerimi:)
sabah:süt+gevrek
öğleatates salatası+mayalı poğaça
ikindi:tavuklu pilav+revani+şerbetli tatlı(adını bilmiyorum)
akşam:sadece su daha ne olsun
ama akşamda gezmedeydik,hiç birşey yemedim benim için çok büyük azimdi...
Çok heyecanlıyım yarın aç karnına tartılıp bildiricem,nasıl olacak bakalım...Bugün okulda pasta börek günüydü fecisonra bebek mevlüdüne gittim diyetime 2. darbeyide orada yedim ii mi neyse yazayım yediklerimi:)
sabah:süt+gevrek
öğleatates salatası+mayalı poğaça
ikindi:tavuklu pilav+revani+şerbetli tatlı(adını bilmiyorum)
akşam:sadece su daha ne olsun
ama akşamda gezmedeydik,hiç birşey yemedim benim için çok büyük azimdi...
herkese selamlar
uzun zamandır kendi topiğime bile zor yazabilen, diğer topiklerden de alakayı kesen biri oldum maalesef şu 1 haftada ama havalar sogudu malum, ee günler kısaldı derken yetişemiyorum herşeye bu aralar
geçmişe şöyle bi göz gezdirdim
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum
kilo verenleri de tebrik ediyor, yarınki sonucu dört gözle bekliyorum
topiğe arada gelicem inşallah
hepinize sevgiler...
ilahi gamze21 güldürdün beni,harbiden dünyayı yemişim, hem biliyomusunuz dün akşam tek lokma yemediğim halde 200 gr almışım öğlene kadar yediklerimle..ben akşam yemeyince almam diye hayal ettim ama olmadıevet kızlar bu sabah aç karnına kilom 58.3 :)
60 dan 58.3 e düşerek 1.700 gr mı verdin? ilk başta 60 olduğuna emin misin? öyleyse süper, kimse seni geçemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?