- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
leyya88 canım tebrık edıyorum senı
bende sanırım 500 gr gıttı
tartı 69 68 arası bunu gormek bıle super bır duygu...bu hafta spor yapmadım yapsaydım 1 kılo gırerdı neyse ptesı daha cok dıkkat edecem
leyya88 tebrikler canım hedefimizin üstü.. atalayyus umarım senin de iyidir..
ben bu hafta yediklerime dikkat etmedim,çikolatalar tatlılar götürdüm...hafatda 3 gün platese gidiyorum . bir de okuldan bir arkadaş 15 kg verdi, gözümün önünde 70 den 55 e düştü.nedeninin maydanoz suyu olduğunu söyledi , yemesine de dikkat etti.spor yapmadı..
sabah aç karnına biraz maydanozu ,yarım limon suyu 1 1,5 bardak suyu blandırdan geçiriyor aç karnına içiyor..ben de deneyeyim diyordum sonunda bu hafta 4 gündür deniyorum tadı güzel, içimi kolay ama iştahımı kapatmadı ...ben kabızlık sorunu çeken biriyim 3, 4,5 gün tuvalete gitmediğim olurdu, bugünlerde hergün hatta günde 2 kez tuvalete gidiyorum.. 15 gün yapıp 15 gün ara vermek gerekiyormuş buna devam edeceğim.. hoşuma gitti
58.6 dan 58.2 ye düştüm haftalık hedefime yaklaşmak hoşuma gitti.
sizler ne durumdasınız?
Merhaba kızlar,ben bu hafta kilo aldım sabah çok moralim bozuldu,58.5 olmuşum +200 gram haftaya çok dikkatli olucam.
Sevgi_kelebeği bugün fırsat bulamadın heralde canım sen daha iyi bir liste hazırlarsın ama ben şöyle bir toparlayayım dedim:
sevgi_kelebeği: (58.6_58.2) -400 gr
marien: (58.3_58.5) +200 gr
leyya88: (68.4_67.7) -700 gr
atalayyus: canım herhalde 500 gr demişsin emin olmadan bişey yazmak istemedim.
Anlamadığım biz 4 kişimi kaldık :)
te$ekkür ederim canim :) sende iyi vermi$sin tebrik ederim :)
hmm maydanoz suyunu içen herkes zayifliyor ya ne güzel, benim bir sorum var, acaba maydanozu buzluga koysak ve lazim oldugunda çikarip kaynatsak ayni etkiyi yaparmi acaba?
)
Kizlar bir$ey söylemeyi unuttum :) farkettiyseniz tam bir nutella canavariyim ve yapilan bir ara$tirmaya göre nutellanin yarisi yag, ve ben kendime yemin ettimki bir hafat yemicem diye, ve gerçektende yemedim çok zor oldu hatta tadi agzimda gibiydi resmen sabah kalkinca sanki odam nutella kokuyordu agzim sulaniyorduokulda bile aklima geliyordu..
ama sözümde durdum ve bir hafta yemedim :) bir haftanin sonunda, yani dün gözüm doyana kadar yedim, abarttim hatta tam bir yemek ka$igi yedim, fazla yedim çünkü i$e 30 dk yürüdüm ve tam 7.30 saat ayakta çali$tim sadece 15 dk oturdum :) yani yaktim, artik her zaman böyle yapacagim
leyya88 canım tebrık edıyorum senı
bende sanırım 500 gr gıttı
tartı 69 68 arası bunu gormek bıle super bır duygu...bu hafta spor yapmadım yapsaydım 1 kılo gırerdı neyse ptesı daha cok dıkkat edecem
Haklısın bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam şu gezme olayları beni bitiriyor...Sevgi_kelebeği bence cuma akşama kadar yapılan bildirimlerilerle listeyi oluşturalım diğer arkadaşlar zaten pek yazmıyor artık,neyse sen bilirsin canım topik senin :)Bu hafta için herkese bol şans...
bende varıııımmm... şuan tartıldım.90.8 kg
evet canım dün öğretmen arkadaşlarla gecemiz vardı, bir sürü yedim..ve giremedim ...tşk ederim derlemişsin :) diğer arkadaşları da bekleyip akşama yapayım listeyi.inş sayımız azalmaz ben en azından her hafta sonu kilo bildirilmesinin devam etmesini istiyorum..200 gr almana üzülme geçen hafta çok vermiştin, ama bu hafta almak yok :))
yapar herhalde ,ben derin dondurucuyu çok kullanırım... ama maydanoz her mevsim bulunuyor imkanın olursa taze yapmanı tavsiye edeim.
seni tebrik ederim bravoo..ben de çikolata canavarıyım ve itiraf ediyorum bu diyete başladığımız günden beri başlarda minik sonra daha büyük olmak üzere yedim..
önceki sayfada 4 kg vererek okula başaldığında yeni bir leyya olacağını yazdın .. inş canım yeterki kararlı ol ve iste..müjdeyi bize de ver. sanırım bu hafatnın 1. si sensin
ben de girmek isteyenleri çok sıkmak istemiyorum illa cuma yada cumartesi olsun demek istemiyorum..topik bizim canım seninle var bu topik..dün yemek var demiştim ya, süslenip püslenip gittimi face ye arkadaşlar resimler eklemiş , bakamadım ya , olamaz bu kadar kötü olamam.. ben yüzümden , üst bölgemden alıyorum senin tam tersin. artık ben daha kararlıyım canım yabugün ütü filan derken hiç vakit olmadı, randomfile kilo veremediğini yazmış . geçen hafta 2 kilo vermiştin durma normal olsun canım..birincimiz leyya 800 gr ile. yarın liste oluştururum ama bildirim malesef az tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?