Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

allhaım sana geliyorum ya rabbi son tüm hafta diyet yap vere vere 200 gram ver...offfff insanın motivasyonu sıfırlanıyor ..ama neyse allahtan almamışım gram gram yaza kadar gidecek bu kilolar bşka caresi yok

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 59.... CANIM ÖZEL MESAJLA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAKTIM AMA YAPAMADIM ÇÜNKÜ FROMDA 100MESAJ YAZMAM GEREKİYORMUS...BU HAFTA SADECE 200 GRAM VERDİM HABERİN OLSUN...İNŞ GÖRÜRSÜN

tebrikler canım, sen de iyi ki varsın

allhaım sana geliyorum ya rabbi son tüm hafta diyet yap vere vere 200 gram ver...offfff insanın motivasyonu sıfırlanıyor ..ama neyse allahtan almamışım gram gram yaza kadar gidecek bu kilolar bşka caresi yok

tabi daha çok vaktimiz var, 200 gr nerdeyse 1 pkt margarin demek

gördüm canım :)

Dün banyom tadilatta olduğu için ,bugün evi temizledim çok fenaydı,saat 10 dan saat 18:00 e kadar temizlik yaptım,yemek yemeyi unutmuşum resmen...menüme anlayış gösterin :)
sabah (komşuda):1dilim ekmek+2 kaşık kuymak+1 kaşık cılbır+2 tatlı kaşığı reçel+çok az beyaz peynir+çay
ara:
öğlen:
ara:
ikindi:elma
akşamve dananın kuyruğu koptu) :1 tabak etli kurufasülye+1 parça mısır ekmeği+1 bardak ayran+az ezogelin+3 sarma+2 kaşık turşulu pilav+1 dilim patatesli börek+ yarım dilim cevizli börek+salata
-saat 9 gibide 2 dilim elma ,2-3 kaşık nar yedim.
yazarken utandım tamam tüm gün ayaktaydım efor sarfettim ama akşam çok abartmışım ya,sabah moralim bozulacak ama telafi edeceğim
Bu arada sevgi kelebeği teşekkürler:)

o kadar da kötü değil üzme kendini,hem karşımızda 1700 gr veren üstadımız var :) aynı başarıyı haftaya da bekliyorum...

kilo verenleri tebrik edeim, süpersiniz, alanlarida (yani ben) kiniyorum

bugün saçma bir gün ve saçma bir menü oldu maalesef, kizlar geçen haftaki motivasyonumu kaybettim neden acaba?

sabah : sicak su ve 2 zeytin (kizlar uyandim hemen çikmamiz gerekiyordu agzima 2 zeytin attim sadece)

ögle : yarim tabak çok az yagli bezelye (sade)
2 kk peynir (diyet)
1 yumurta, 1 lokma ekmek, 2 zeytin

ara : senseo kahve, kari$ik kuru meyve (2 avuç, papaya, hindistan cevizi, ananas, muz ve üzüm vardi)

ak$am : 1 tane patates
2 ka$ik ha$lanmi$ karnabahar
tam tahilli esmer gevrek (az $ekerliydi)

ara : sütlü kahve, bir lokma çikolata, çok kelogs

toplam : 1300 kalori, in$allah yarin daha iyi olacak...

Bis niye 2. sayfalara düştük böyle :)Yarın yeni bir gün umarım herkezin günü güzel geçer ben taze bir besmele çekicem diyet için hafta sonu baya karıştı ...

arkadaşlar bu hafta oğlumun doğum günü vardı onun organizasyonu hazırlıkları falan derken hafta içi hiç siteye giremedim.ama şimdi kilomu söyleyeyim sevgi kelebeği 86.3.rejim yapalı 1 hafta oldu.inşallah daha çok gidecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.bir de pazar günleri ben bildirim yapamıyorum pazartesi sabah yapsam olur mu?

sevgili sevgi kelebeği ben siteye ilk girişim cuma günü olmuştu dolaysıyla ilk hafta kilo bildirim zamanını atlamışım( yani ilk pazar) o zamanda aşağı yukarı aynıydım hatta belki almışımdır bile çünkü benim vücudum rejime başlayınca hep önce kilo alıyorum daha sonra hızla bir kayıp oluyor sonra yavaşlıyor.herkesin mi aynı bilmiyorum. çizelge için açıklayayım dedim

Son düzenleme:

cuma yada cumartesi yapsan daha iyi olur canım ,ama yapamazsan pazartesi de olur. 1700 gr süper tebrikler
slm kızlar kımse yokmu

ben varım tatlım arada girip bakıyorum size birazdan da spora gideceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…