- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
tatlım bugun bu topikte kilo bildirim günü de o yuzden...Oooo bi yarışmam kokusu var burda. Uzak kalmışız konuyaaaa.
kızlar sonunda seytanın bacagını kırdım bugun 69 gordum sonunda oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
4 hafta sonunda bu bana okadar ıyı geldıkı superr yaaa
ıyıkı varsınız kızlar sızın destegınızle yok sa ben bırakmıstım dıyetı ama sımdı tam gaz ılerı.....................
kılo veren arkadaslarıda tebrık edıyorum sımdıden
allhaım sana geliyorum ya rabbi son tüm hafta diyet yap vere vere 200 gram ver...offfff insanın motivasyonu sıfırlanıyor ..ama neyse allahtan almamışım gram gram yaza kadar gidecek bu kilolar bşka caresi yok
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 59.... CANIM ÖZEL MESAJLA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAKTIM AMA YAPAMADIM ÇÜNKÜ FROMDA 100MESAJ YAZMAM GEREKİYORMUS...BU HAFTA SADECE 200 GRAM VERDİM HABERİN OLSUN...İNŞ GÖRÜRSÜN
Dün banyom tadilatta olduğu için ,bugün evi temizledim çok fenaydı,saat 10 dan saat 18:00 e kadar temizlik yaptım,yemek yemeyi unutmuşum resmen...menüme anlayış gösterin :)
sabah (komşuda):1dilim ekmek+2 kaşık kuymak+1 kaşık cılbır+2 tatlı kaşığı reçel+çok az beyaz peynir+çay
ara:
öğlen:
ara:
ikindi:elma
akşamve dananın kuyruğu koptu) :1 tabak etli kurufasülye+1 parça mısır ekmeği+1 bardak ayran+az ezogelin+3 sarma+2 kaşık turşulu pilav+1 dilim patatesli börek+ yarım dilim cevizli börek+salata
-saat 9 gibide 2 dilim elma ,2-3 kaşık nar yedim.
yazarken utandım tamam tüm gün ayaktaydım efor sarfettim ama akşam çok abartmışım ya,sabah moralim bozulacak ama telafi edeceğim
Bu arada sevgi kelebeği teşekkürler:)
Arkadaşlar ben bu çizelgede kilomu değiştiremedim bir türlü,sık kullanılanlara eklememiştim nasıl yapıcam şimdii?
ben alttaki adresten yeni bi ticker yaparak değiştirdim. aynı ticker üstünden nasıl değişiyo bilmiyorum :S
Weight Loss - Diet Ticker
Teşekkürler oldu:)
arkadaşlar bu hafta oğlumun doğum günü vardı onun organizasyonu hazırlıkları falan derken hafta içi hiç siteye giremedim.ama şimdi kilomu söyleyeyim sevgi kelebeği 86.3.rejim yapalı 1 hafta oldu.inşallah daha çok gidecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.bir de pazar günleri ben bildirim yapamıyorum pazartesi sabah yapsam olur mu?
slm kızlar kımse yokmu
kızlar bende cızelge yapmak ıstıyorum yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?