- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
küçüktü bir sandviçti cnm..2 dilim ince tost ekmeği arasındaydı :)) çikolatalı bisküviye pişman oldum sonradan bende ama o an tutamadım kendimi yedim
ama akşam vicdanım sızladı gittim 1 saat tempolu yürüdüm :))
çok iyi arkadaşım devammm
ay kizlar menümü yazamicam yani yazmaya cesaretim yok zaten yeterince pi$man oldumbana erken kalkmak yaramiyor çünkü ne zaman çok erken kalksam ak$am yemeginden sonra tatli krizim tutuyor ve sanki aç susuzmu$ gibi agir $eyler yiyorum, bugünde aynisi oldu, dün 12 yi geçiyordu yattim, sabah 5 te kalktim ve bu ak$am her$eye saldirdim
ak$am yemeginden sonra 2 dl kek, 2 küçük bisküvi ve 1 kase dolusu az $ekerli ama çikolata parçali müsli... çok pi$manim ya morelim çok bozuk, üstelikte hiç olmadigim kadar kabizim hafta sonundan beri...
bugün 3 sallama ye$il çay, 2 guarana çayi içtim yine hiç faydasi olmadi..
arkadaşlar tam 12 haftalık plan yapmıştım,ve en az 10 kg verecektim,bu forumu başlığını okurken ınsana sıkıcı geliyor ama gel gör ki kızlar tam 12 haftada 6 kılo vermişim,gece 12 ağladım kızlar sabahta uçarak geldim,çok diırenen bır kılom daha gittki ve ben çok umutsuzdum,diyetısyene o parayı verdiğime pişman oldum neyse sağlık olsun,kızlar ağladım ve dua ettim,hıç kırılmaz sandım ve çok umutsuzdum,haaa bu arada aradada ölçülü bir şekılde yer deiştirerek sağlıksız karbonhidrat yedim,he bu ne p.kızartma bir adet poğaça,gerçi 3 ayda birpoğaça ama olsun :)
yenı bır 12 haftaya daha giricem,ve inşallah 6 kg dha verirsem zaten benım hedaf kıloma gelmiş oluyorum,çok rahatladım kızlar,bende agresiflik yapıyordu,
kızlar hepimize dua ediyorum,aslında zayıflamak yanı nefis o kadar da kolay değil
tebrik ederim seni cnm..ne güzel azmetmişsin, planlı bir şekilde başarmışsın.. darısı bizim başımıza artık :)) bu arada düzenli spor yapıyormuydun? yoksa sadece diyetle mi verdin bu kadar?
arkadaşlar tam 12 haftalık plan yapmıştım,ve en az 10 kg verecektim,bu forumu başlığını okurken ınsana sıkıcı geliyor ama gel gör ki kızlar tam 12 haftada 6 kılo vermişim,gece 12 ağladım kızlar sabahta uçarak geldim,çok diırenen bır kılom daha gittki ve ben çok umutsuzdum,diyetısyene o parayı verdiğime pişman oldum neyse sağlık olsun,kızlar ağladım ve dua ettim,hıç kırılmaz sandım ve çok umutsuzdum,haaa bu arada aradada ölçülü bir şekılde yer deiştirerek sağlıksız karbonhidrat yedim,he bu ne p.kızartma bir adet poğaça,gerçi 3 ayda birpoğaça ama olsun :)
yenı bır 12 haftaya daha giricem,ve inşallah 6 kg dha verirsem zaten benım hedaf kıloma gelmiş oluyorum,çok rahatladım kızlar,bende agresiflik yapıyordu,
kızlar hepimize dua ediyorum,aslında zayıflamak yanı nefis o kadar da kolay değil
bravo canım çok sevindim senin adına.tebriklerrr
darısı bizee
sevgi 57,5 kılosun yapma lütfen,fıstık gıbısındır emınım
canım kendime hiç öyle görünmüyorum. entrasan bir şekilde hayatta en çok taktığım şey bu.herkes kilolu olduğumu söylüyor, belki de taktığımdandır bilmiyorum.. bir de 10 kilo nasıl verilir inanamıyorum ,hayal gibi, tebrikler canım tekrar... 2 haftadır bildirime katılmıyorsun bende ki listede 73 görünüyorsun,
bir çok kişiyi sildim ama senin geleceğini biliyordum, her hafta bize kilonu bildir olur mu..
kizlar ya çok kötüyüm geçen sene çok güzel uzun bir ceket almi$tim hiç giymedim arkada$imin dügünde giycem bugün, denedim ve igrenç oldu sanki patlayacakmi$ gibi, ben bir yil önce aldim ama çok bol oldugu için giymedim terziye götürecektim, $u an mesaji yazarken bile hiçkira hiçkira agliyorum çünkü dügümelerini söküp genî$lettim arkada$imin dügünü olmasa gitmezdim ya nasil agliyorum anlatamam birde annem demezmi "KE$KE KORSE ALSAYDIN" !!!!!
anneme çok kizginim utanmadan bana bunu diyor, kendisi cümle aleme beni rezil etti bu kiz bi$ey bi$ey yemiyo diye arkada$larim ne güzel incelmi$sin dediginde "hic bir$ey yemiyor" diyip beni rezil ederdi hep, ailemizde huzur kalmami$tin nedenmi? leyya çok zayifmi$ herkes hasta sanirmi$ diye babam sürekli kizardi, bende huzurumuz düzelsin diye yedim i$tahimda açildi ve bu kadar kilo aldim, $imdide annem yok popon çok çikmi$ yok korse giy deyince "senin yüzünden bu hale geldim" demek istiyorum ama demiyorum annemi kirmamak için odama çekilip agliyorum üstelikte birazdan i$e gidecem gözlerim kipkirmizi kendimi frenleyemiyorum
kizlar ya çok kötüyüm geçen sene çok güzel uzun bir ceket almi$tim hiç giymedim arkada$imin dügünde giycem bugün, denedim ve igrenç oldu sanki patlayacakmi$ gibi, ben bir yil önce aldim ama çok bol oldugu için giymedim terziye götürecektim, $u an mesaji yazarken bile hiçkira hiçkira agliyorum çünkü dügümelerini söküp genî$lettim arkada$imin dügünü olmasa gitmezdim ya nasil agliyorum anlatamam birde annem demezmi "KE$KE KORSE ALSAYDIN" !!!!!
anneme çok kizginim utanmadan bana bunu diyor, kendisi cümle aleme beni rezil etti bu kiz bi$ey bi$ey yemiyo diye arkada$larim ne güzel incelmi$sin dediginde "hic bir$ey yemiyor" diyip beni rezil ederdi hep, ailemizde huzur kalmami$tin nedenmi? leyya çok zayifmi$ herkes hasta sanirmi$ diye babam sürekli kizardi, bende huzurumuz düzelsin diye yedim i$tahimda açildi ve bu kadar kilo aldim, $imdide annem yok popon çok çikmi$ yok korse giy deyince "senin yüzünden bu hale geldim" demek istiyorum ama demiyorum annemi kirmamak için odama çekilip agliyorum üstelikte birazdan i$e gidecem gözlerim kipkirmizi kendimi frenleyemiyorum
Canım benim ne olur kendini harap etme,bak biz burda hep birlikte bunu aşacağız herşey çok güzel olacak...Ah bir yere giderken giyinecek bir şey bulamamak nasıl bir şey çok iyi bilirimbak bende nasılım üstüm incecik zorlasam xsmall da oluyor bacaklarım öyle kalınki large,xlarge...alış verişe bayılan ben nefret eder hale geldim bizde genetik kiloyu bacaktan alıyoruz..baldırlarım bıngıl bıngıl....işin kötüsü kilo verdikçe gitmiyor spor şart bana..özel günlerde hocalar giyiyor etekleri dar pantolonları benim üzerimde ya uzun hırka ya kaban...ne olur sıkma canını burda hepimiz aynı dertlerdeyiz..geçen annemi anneannemle konuşurken duydum tabağında bişey kalmasın diye diye çocukları bu hale biz getirdik diyordu :)
canım ben de aynı haldeyim artık tüm ümidimi yitirdim kilo konusunda.ben de bugün can sıkıntısından o kadar yedim ki sanki inadına geliyorsan gel kilolar der gibi yaş pasta,kola,pide,tavuk .... çok çok moralim bozuk üstelik okulda bir arkadaşım gözümün önünde 7-8 kilo verdi.ben niye böyleyim gitmiyor şu kilolar bıktım şu giyinme derdindinden zaten
önceden mis gibi pantolonları giyerdim şimdi kilo alınca eşim de ne diye böyle giymişsin diye söyleniyor giyemiyorum artık yani
günaydin kizlar, ben bu hafta kilo bildirimi yapmasam? tartilmaya gücüm yok, kilo aldigimdan eminim, dünki aglama krizini bugün tekrar ya$amak istemiyorum, bugün yepyeni bir sayfa açmaya karar verdim en son 2 gün önce tartildigimda 700gr almi$tim... oysa hep çali$iyorum ko$u$turmayla geçiyor günlerim ama yemek yemeye hiç ama hiç zamanim olmuyor i$ yerinde bu yüzden saat 1 den 21.30 a kadar hiç bir$ey yemiyorum belkide bu yüzden kilo aldim artik cebimde ufak tefek bi$eyler götürcem ve yicem, sizce bu yüzden kilo almi$ olabilirmiyim?
sevgiciğim evet 57,5 fıstık gibisindir,ama sen öel mutlu değilsen yapacak birşey yok,bak bu defa doktor bana dediki,ilerde hastalansn,çocuğun olsa kılo alınca asla bu mutsuzluk sebebi olmamalı senın için,önce sen bu halınle mutlu olmayı öğren dedi,bende hastalık derecesınde takıyorum,ben zaten 96 dan 60 inmiş biriyim,şimdi azıcık kılo alsam krıze giriyorum,canım listeye 69,4 yaparmısn,yarınkı bildirimım olsun,bundan sonra söz her cumartesi bildiricem,bu arada ben sadece 63 kg kadar ınıcem,sonrası için 58 düşünüyorum.
36 kilo mu verdin off..daha önce yaptığın gibi yine yapabilirsin. hem hedefine çok az kalmış...allah aşkına anlat nasıl yaptın.. doktor doğru söylemiş ben kendimi bildim bileli kilomla mutlu olmadım geçen yıl 53 kg idim mutsuzdum.. bu kafayı nasıl değiştireceğim bilmiyorum.. neden böyleyim biliyor musun? yüzüm boynum omuzlarım sırtım karnım etli kalın.. popo bacaklar ince .. insanlar ilk yüze bakıyo omuza bakıyo.. ben deçen yıl 53 kg iken 58 gösteriyorsun diyorlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?