Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

sadece küçücük bir bisküvi için mi bu kadar üzüldün.yürüdün, maşallah sana, konu sahibi olan ben senin kadar azimli olmadım hiç . devam canım

çok iyi arkadaşım devammm

sen neler yapıyorsun lolilocumm

üzülme menümü ben hiç yazamıyorum..yarın daha iyi olursun.. hapların ne oldu bıraktın mı leyyacım

selam kizlar dünki felaket bana 200gr aldirmi$, bugün çok daha iyi geçti

sevgi kelebegi haplari hiç düzenli kullanamadim sabah için yaziyor ama ben ne zaman aklima gelirse o zaman aldim bugün ise unuttum ama çaya devam ediyorum

arkadaşlar tam 12 haftalık plan yapmıştım,ve en az 10 kg verecektim,bu forumu başlığını okurken ınsana sıkıcı geliyor ama gel gör ki kızlar tam 12 haftada 6 kılo vermişim,gece 12 ağladım kızlar sabahta uçarak geldim,çok diırenen bır kılom daha gittki ve ben çok umutsuzdum,diyetısyene o parayı verdiğime pişman oldum neyse sağlık olsun,kızlar ağladım ve dua ettim,hıç kırılmaz sandım ve çok umutsuzdum,haaa bu arada aradada ölçülü bir şekılde yer deiştirerek sağlıksız karbonhidrat yedim,he bu ne p.kızartma bir adet poğaça,gerçi 3 ayda birpoğaça ama olsun :)

yenı bır 12 haftaya daha giricem,ve inşallah 6 kg dha verirsem zaten benım hedaf kıloma gelmiş oluyorum,çok rahatladım kızlar,bende agresiflik yapıyordu,
kızlar hepimize dua ediyorum,aslında zayıflamak yanı nefis o kadar da kolay değil

tebrik ederim seni cnm..ne güzel azmetmişsin, planlı bir şekilde başarmışsın.. darısı bizim başımıza artık :)) bu arada düzenli spor yapıyormuydun? yoksa sadece diyetle mi verdin bu kadar?

tebrik ederim seni cnm..ne güzel azmetmişsin, planlı bir şekilde başarmışsın.. darısı bizim başımıza artık :)) bu arada düzenli spor yapıyormuydun? yoksa sadece diyetle mi verdin bu kadar?

tam diyet denmez,cidden sağlıklı beslenme,gerçi ilk başta çok az yemek gibi bir hata yaptım ama olsun,şimdilerde 4 gün yüzüyorum,ama hergün sabah ve akşam yarım saat mecburi bir yol yürüyorum.ama ınan bana spor mutlu olmak için ,doktora gittim 2,5 ayda 78 den 68 indim,ama evden kapıya sadece doktora gittim haftada bir,işsizdim,bır tarıhte yıne doktora gittim,4 haftada 68 den 63 düştüm ve yıne işsizdim evde idim,kızlar sporu daha ıyı hissedelim,mutluluk hormonları salgılansın,kendılerı fir form hissetsınler diye veriyorlar,haaa bir taıh 8 ay spor yaptım bir gram vermedım,ama çok daraldım sıkılaştım,gören şok oluyordu.

bravo canım çok sevindim senin adına.tebriklerrr

darısı bizee

sevgi 57,5 kılosun yapma lütfen,fıstık gıbısındır emınım

canım kendime hiç öyle görünmüyorum. entrasan bir şekilde hayatta en çok taktığım şey bu.herkes kilolu olduğumu söylüyor, belki de taktığımdandır bilmiyorum.. bir de 10 kilo nasıl verilir inanamıyorum ,hayal gibi, tebrikler canım tekrar... 2 haftadır bildirime katılmıyorsun bende ki listede 73 görünüyorsun,
bir çok kişiyi sildim ama senin geleceğini biliyordum, her hafta bize kilonu bildir olur mu..

sevgiciğim evet 57,5 fıstık gibisindir,ama sen öel mutlu değilsen yapacak birşey yok,bak bu defa doktor bana dediki,ilerde hastalansn,çocuğun olsa kılo alınca asla bu mutsuzluk sebebi olmamalı senın için,önce sen bu halınle mutlu olmayı öğren dedi,bende hastalık derecesınde takıyorum,ben zaten 96 dan 60 inmiş biriyim,şimdi azıcık kılo alsam krıze giriyorum,canım listeye 69,4 yaparmısn,yarınkı bildirimım olsun,bundan sonra söz her cumartesi bildiricem,bu arada ben sadece 63 kg kadar ınıcem,sonrası için 58 düşünüyorum.

kizlar ya çok kötüyüm geçen sene çok güzel uzun bir ceket almi$tim hiç giymedim arkada$imin dügünde giycem bugün, denedim ve igrenç oldu sanki patlayacakmi$ gibi, ben bir yil önce aldim ama çok bol oldugu için giymedim terziye götürecektim, $u an mesaji yazarken bile hiçkira hiçkira agliyorum çünkü dügümelerini söküp genî$lettim arkada$imin dügünü olmasa gitmezdim ya nasil agliyorum anlatamam birde annem demezmi "KE$KE KORSE ALSAYDIN" !!!!!

anneme çok kizginim utanmadan bana bunu diyor, kendisi cümle aleme beni rezil etti bu kiz bi$ey bi$ey yemiyo diye arkada$larim ne güzel incelmi$sin dediginde "hic bir$ey yemiyor" diyip beni rezil ederdi hep, ailemizde huzur kalmami$tin nedenmi? leyya çok zayifmi$ herkes hasta sanirmi$ diye babam sürekli kizardi, bende huzurumuz düzelsin diye yedim i$tahimda açildi ve bu kadar kilo aldim, $imdide annem yok popon çok çikmi$ yok korse giy deyince "senin yüzünden bu hale geldim" demek istiyorum ama demiyorum annemi kirmamak için odama çekilip agliyorum üstelikte birazdan i$e gidecem gözlerim kipkirmizi kendimi frenleyemiyorum

Canım benim ne olur kendini harap etme,bak biz burda hep birlikte bunu aşacağız herşey çok güzel olacak...Ah bir yere giderken giyinecek bir şey bulamamak nasıl bir şey çok iyi bilirim bak bende nasılım üstüm incecik zorlasam xsmall da oluyor bacaklarım öyle kalınki large,xlarge...alış verişe bayılan ben nefret eder hale geldim bizde genetik kiloyu bacaktan alıyoruz..baldırlarım bıngıl bıngıl....işin kötüsü kilo verdikçe gitmiyor spor şart bana..özel günlerde hocalar giyiyor etekleri dar pantolonları benim üzerimde ya uzun hırka ya kaban...ne olur sıkma canını burda hepimiz aynı dertlerdeyiz..geçen annemi anneannemle konuşurken duydum tabağında bişey kalmasın diye diye çocukları bu hale biz getirdik diyordu :)

canım ben de aynı haldeyim artık tüm ümidimi yitirdim kilo konusunda.ben de bugün can sıkıntısından o kadar yedim ki sanki inadına geliyorsan gel kilolar der gibi yaş pasta,kola,pide,tavuk .... çok çok moralim bozuk üstelik okulda bir arkadaşım gözümün önünde 7-8 kilo verdi.ben niye böyleyim gitmiyor şu kilolar bıktım şu giyinme derdindinden zaten

dügünde kurtlarimi döktüm $imdi kendimi daha iyi hissediyorum ama ne yapsamda ne etsemde kendimi aç hissediyorum, az önce kruvasan yedim yagli yagli, dü$ünün artik, bende duygusal açlik var yenemiyorum kalbimdeki bo$luk ve aci i$tahimi açiyor motivasyonum kalmiyor oysa çok istiyorum zayiflamayi, benimde üst tarafim ince popo kocaman bacaklarda ayni bu yüzden bende pantolon giyince üzerine uzun tunik giyiyorum çünkü popom o kadar büyükki herkesin ilgisini çekiyor malesef, Gôzüm her$eyde kaliyor, hele geçen seneki uzun hirkalari giymek hayalimdi ama popoma yapi$tigi için giyemiyorum bile gelde aglama, bazen diyorumki psikologami gitsem ke$ke bir ilaç olsada içimdeki aciyi dindirse...

herkes kilo veriyor biz aliyoruz, ya neden bu böyleki, ben ko$u bandi alacagim ikinci el bulabilirsem çok istiyorum off zaten ögrenciyim vede çali$iyorum aldigim parayi çaylara haplara ve spor aletlerine vercem..
önceden mis gibi pantolonları giyerdim şimdi kilo alınca eşim de ne diye böyle giymişsin diye söyleniyor giyemiyorum artık yani

aynen canim benimde annem diyoki bugün korse alsaydin ke$ke, ama kilo ver demiyor, beni sizlerden ba$ka destekleyen yok maalesef...

günaydin kizlar, ben bu hafta kilo bildirimi yapmasam? tartilmaya gücüm yok, kilo aldigimdan eminim, dünki aglama krizini bugün tekrar ya$amak istemiyorum, bugün yepyeni bir sayfa açmaya karar verdim en son 2 gün önce tartildigimda 700gr almi$tim... oysa hep çali$iyorum ko$u$turmayla geçiyor günlerim ama yemek yemeye hiç ama hiç zamanim olmuyor i$ yerinde bu yüzden saat 1 den 21.30 a kadar hiç bir$ey yemiyorum belkide bu yüzden kilo aldim artik cebimde ufak tefek bi$eyler götürcem ve yicem, sizce bu yüzden kilo almi$ olabilirmiyim?

evet canım , beyin yiyecek olmadığını anlayıp korumaya geçtiği için metebolizman çalışmamış o yüzden kilo almışsındır..üzülme.. gramlar günlük değişen şeyler wc ile regl ile vs kilo almamış olabilirsin.

kızlarr kimseler yok ben de geç kaldım sanmıştım.. bugün bir sürü misafir geldi, 8 çeşit hamur işi yaptım, sabah öğle akşamda bunları yedim, ben kilo vermedim bu hafta ama bugün almış olablirim

36 kilo mu verdin off..daha önce yaptığın gibi yine yapabilirsin. hem hedefine çok az kalmış...allah aşkına anlat nasıl yaptın.. doktor doğru söylemiş ben kendimi bildim bileli kilomla mutlu olmadım geçen yıl 53 kg idim mutsuzdum.. bu kafayı nasıl değiştireceğim bilmiyorum.. neden böyleyim biliyor musun? yüzüm boynum omuzlarım sırtım karnım etli kalın.. popo bacaklar ince .. insanlar ilk yüze bakıyo omuza bakıyo.. ben deçen yıl 53 kg iken 58 gösteriyorsun diyorlardı..

Canım benim üst bedeni senin alt bedene monte edelim fıstık gibi olur :)bu hafta bendede tık yok,bu vicdan azabıyla buraya gelipte bişeyde yazamıyorumki

arkadaşlar aynen ben de bildirim yapmasam.benim de reglim çok gecikti ondan oluyo böyle.sanırım kafayı taktıkça reglimde gecikiyor.reglim geciktikçe kilo alıyorum,kilo aldıkça stresten reglim gecikiyor böyle kısır bi döngü işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…