Haftada bir çagıran kaynana

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye

oglunun gelininin sinirlarina saygi duymayan bir kv vakasi daha..
hele size sormamasi buyuk problem. yakin zamanda esinizle de aranizda soruna donusur bu. annesi aradikca o gitmek ister siz her seferinde hayir diyor olursunuz. sinava hazirlaniyorsunuz. agir bir tempo kv de esiniz de buna saygi duymali ilk basta. hayir gitmiyorum diyeceksiniz yapacak bir sey yok. anlayacaklar eninde sonunda.. 1.5 ay daha cok yeni her sey.. kv de sizi boyle alistirmaya calisiyor muhtemelen. tahminim yakin oturuyorsunuz. hata burada yapilmis.

İyi bir psikiyatrist bulun ama kendinize... daha 1,5 aylık evlilikte bu kadar kv konusu açarsanız ohooo. Boşanın bence siz

Kardeş kaynanasını elinden gelse kiralık katil tutup vurduracak biri olarak söylüyorum, sen artık bir uzman yardımı al.

Kafayı kaynana ziyareti ile bozmuşsun yahu.
34999999999.uncu kaynana konusu bayılacağımmmm artııkkkkkkkm

Ben size kızamıyorum nedense, yani komik geliyor sadece

Valla başka uğraş bulun kendinize. Kv, baba, hala, görümce böyle ömrünüze yazık .Bunlar yerinde sabit değil ki sürekli bir hareket yapıyorlar. Her hareketlerini dert edip konu mu açacaksınız?

Tamamda kadın her hafta cagırıyo. Peki napmam gerek yanı

Hayır yakın degıl. Sukur benı anlayan cıktı. Ya hatta esıme sakasına benı bosıycan mı dedım. Aldatma olmadıktan sonra bosamam dedi. Ya bu kadın nasıl anlıyacak. Ben sınava calısıyorum. Ve bende ınatcıyım. Hayır dediysem hayırdır. Eşim sıkıldığımı bılıyo. Bende esımı bır hafta ora bır hafta bura alıstırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…