- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet ama her hafta gitmekten sıkılıyorum. Sonra görev gıbı olacakgayet kolay kendimden örnek vereyim ki nazlı büyümüş ev işi sevmeyen bir kadınım.pandemi başlangıcından beri eve kadın almıyorum 200 metrekareye yakın 5 odalı evi kendim temizliyorum.eşim de evden çalışıyor devamlı yemek çay kahve bulaşıkta var.okula gitmeyen evden devam eden 9 yaşında çocuk da var tüm derslriyle ilgileniyorum üstüne oyun oynuyorum onunla.ha bir de bakıma muhtaç 72 yaşında annem var evde bir tabak kaldıramaz ben olmasam .market eczane vs. işleri de ben de bu dönemde.kronik ağır hastalıklarım da var.Ama hepsinin üstesinden geliyorum kitabımı da okuyorum filmimi de izliyorum hatta başka çocuklara yardım olsun diye ingilizce özetler çıkarıp paylaşıyorum derslerine katkı olsun diye.üstüne bir de her akşam buraya gelip arkadaşlarımla sohbet muhabbet ediyorum.ha haftada 2 kerede hastaneye gidiyorum bu arada.gene de çok mutluyum yahuuu.siz bu yaşta o kadar karamsarsınız ki mutsuzluk saçıyorsunuz sadece hep şikayet şikayet.ha benim babam belki sizzin babadan da beterdi sildim defterden gitti dramatize etmiyorum .kendiniz içten mutlu olmazsanız kimse sizi mutlu edemez .bir kendinize gelin artık abla tavsiyesi dinleyin az yahuuuu
Kesinlikle böyle düşünüyorum artık, ben konuyla ilgili yorum yazmayı bıraktım 2 konudur. Parmağıma yazık.Bence okumuyor. Buraya yazıp yazıp rahatlayıp sonra da gidiyor kv evine
Keşke benimde şöyle üstüne yıkılabileceğim bir kv olsaydı. Yemek hazır olana kadar ben biraz uzanacağım falan derdimGidersem 12 den önce bırakmaz kesınlıkle. Cay tatlı sonra yok meyve
Kadının ağızını bağlayalım KK olarakb ne yapalım. İş gene sende bitiyor gideceksin brgün konuşacaksın kadnla. Bİze anlattıklarını anlatacaksın.. Biz geleceğimiz zaman sizi ararız diyeceksin olacak bitecek neyi diretiyorsun?Tamamda bu kadının cagırmaması lazım
Ya haklısın da ben kendıme anneme gunah degıl mı 2haftada bır gıdıp oraya haftada bır gıdıcem
Keşke benimde şöyle üstüne yıkılabileceğim bir kv olsaydı. Yemek hazır olana kadar ben biraz uzanacağım falan derdim
valla tek çocuğum pandemi olmasaydı hemen görümcelerimi çağıracaktım başka şehirdeler çünkü özledim.kışlık yapmışlar bana kargoladılar bu hafta sağolsunlar.evime de istedikleri zaman gelip kalabiliyorlardı.beraber yemek yapıp yerdik sohbet muhabbet sonra beraber şehri geezerdik alışveriş yapardık.cebimden çıkan 3 kuruşuda hesaplamam .yalnızlığın nesi güzel eşin ailesi kötülük peşinde değilse size bir zararı yoksa.kızımda hergün arar halalarını .siz aile olmayı öğrenememişsinizKeşke benimde şöyle üstüne yıkılabileceğim bir kv olsaydı. Yemek hazır olana kadar ben biraz uzanacağım falan derdim
Bu arada tekte gıdıyor. Gecen hafta 2kez gıttı tek. 1kez benle gıttı. Yarında babasıyla ısı var gene aılesine gidecek. Evette ıste annesı anlamıyorsize bir örnek vericem ve bunu gozunuzde ne kadar büyüttüğünüze anlam veremiyceksiniz. Ablamlar evlendiğinde annem her hafta onlar yemek yapmaya uğraşmasınlar diye hep çağırıp duruyordu. ablam hayır dediğinde de rahatsız etmemek istediklerinden reddediyolar sanıyoduk. bu arada eniştemin ailesi uzak. biz onlara iyilik yaptığımızı düşünürken bir vakit ablam biz hep size mi gelicez diye patladı. biz farkında olmadan onlar çalışıyor yemek yapamıyor diye baskı kurmuşuz. sonrasında da annem hiç kırılmadı zaten yiyeceklerini kapıdan aldılar ya da biz onlara götürdük misafirlik yapmadan döndük hep. bu arada eşinizle yapışık değilsiniz ikiniz de ayrı ayrı kendi ailenize ziyaret yapabilirsiniz. kayınvalidenize düzgünce söyleyin çözülemiycek bişiy değil.
Ahahahah baktım şimdi bende 3 tane çıktıAltta alakalalı konular çıkıyor ya, 5 tane benzer konu başlığı hepsi senin konun arkadaşım =) Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok kibar ve iyi niyetlisin, kırılma burda yazan arkadaşlara herkes senin iyiliğin için yazıyor. Dışardan görüneni söylüyoruz. Her yoruma "ama tamam da çağırıyor çağırmaması lazım" yazmışsın. E seviyor birlikte olmak istiyor demek ki. Eşini devreden çıkarıp kayınvalideni ikna etmeye çalış bence. Benim dünyalar güzeli annem biz de seni özlüyoruz ama ders çalışmam lazım şimdi fedakarlık yapayım ki ömür boyu rahat edelim de, gönlüne göre git. Ya da bıktırma yöntemini uygula. Git günlerce kal, yanından ayrılma, kucağına otur, gidip gelip öp, saçımı okşa de, hiç rahat verme, belki işe yarar. Senin konularına yapılan yorumlar sayesinde binlerce kayınvalide ısrarı mağdur taze gelinin hayatı kurtulacak olayın bir de böyle pozitif bir tarafı var.
HhahAltta alakalalı konular çıkıyor ya, 5 tane benzer konu başlığı hepsi senin konun arkadaşım =) Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok kibar ve iyi niyetlisin, kırılma burda yazan arkadaşlara herkes senin iyiliğin için yazıyor. Dışardan görüneni söylüyoruz. Her yoruma "ama tamam da çağırıyor çağırmaması lazım" yazmışsın. E seviyor birlikte olmak istiyor demek ki. Eşini devreden çıkarıp kayınvalideni ikna etmeye çalış bence. Benim dünyalar güzeli annem biz de seni özlüyoruz ama ders çalışmam lazım şimdi fedakarlık yapayım ki ömür boyu rahat edelim de, gönlüne göre git. Ya da bıktırma yöntemini uygula. Git günlerce kal, yanından ayrılma, kucağına otur, gidip gelip öp, saçımı okşa de, hiç rahat verme, belki işe yarar. Senin konularına yapılan yorumlar sayesinde binlerce kayınvalide ısrarı mağdur taze gelinin hayatı kurtulacak olayın bir de böyle pozitif bir tarafı var.
Tamam sıkılıyorsun da bu kaçıncı konu biz neyapalım tam olarak. kadını kaçırıp "gelinini her hafta çağırma yoksa oğlunu bir daha görmezsin" diye tehdit mi edelim.Evet ama her hafta gitmekten sıkılıyorum. Sonra görev gıbı olacak
Evet ama kafasına göre bekledim gelmediniz dıyorEşinize söyleyin annesine size danışmadan kafasına göre yemek yapmamasını söylesin. Hakikaten bana mı sordun derler adama
Bidaha bekledim deyınce dıycemKadının ağızını bağlayalım KK olarakb ne yapalım. İş gene sende bitiyor gideceksin brgün konuşacaksın kadnla. Bİze anlattıklarını anlatacaksın.. Biz geleceğimiz zaman sizi ararız diyeceksin olacak bitecek neyi diretiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?