Haftada bir çagıran kaynana

Kayganatörlere korona bile engel olamıyor,sizmi engel olacaksınız:))
Gerçekten insan derki hastalık var gelmeyin bi süre. Ama eşime diycem. Salgın çok arttı gitmeyelim iki tarafada. Çünkü 90 yaşında babaannesi ve 77 yaşında falan anneannesi var o evde. Babası paso sigara içiyor. Yani yakalananlar kötü olur. Eşimde markette çalışıyor. Ama anlatamıyorsun. Ki şuan kavga ede ede 2 hafta bir diye anlaştık. Gerçi eşimde pek sık gitmiyor artık. Sanırım alışma süreci. 1hafta benim annem 1 hafta onun annesi diye anlaştık. Kv de ısrarı bıraktı. Çünkü en son gittigimizde eşim kardesıyle ayrı yerde oturdu, bende gıttım yanlarına. 3ümüz oturduk. Ve kalktık sonra. Kadın bıdaha gelin yemek yaptım demedı
Kayganatörlere korona bile engel olamıyor,sizmi engel olacaksınız:))

Heleki şu dönemde gitmek sıkıntılı,zaten salgın devam ediyor mantıklı aklı başında biri olsa k.valideniz her hafta gelmeyin derdi.
Benimde k.validem burada mesela 2 haftadır gitmedik bizde,bize kalkıpta her hafta sonu gelin derse inanın oğluyla çatışma çıkar.

Vala kp geçen gitmiyoruz diye sitem ediyor. Ee hastalık falan umurlarında degil anlamıyorum. Yaşları 60 a yakın.Bizimki mülayim gidelim desem eşim hergün gider

Vala kp geçen gitmiyoruz diye sitem ediyor. Ee hastalık falan umurlarında degil anlamıyorum. Yaşları 60 a yakın.Bizimki mülayim gidelim desem eşim hergün gider
Demekki kendilerini hiç düşünmüyorlar bu durumda,sizler varsınız hiç değilse bunu bilseler keşke..

Demekki kendilerini hiç düşünmüyorlar bu durumda,sizler varsınız hiç değilse bunu bilseler keşke..
Ee yani dimi. Ki vakalar nasıl arttı. Hani gelin birbirimize yaklasmayız sarılmayız diyorlar. Ama bu öksürükle bile geçiyor. Ayrıca babaannesi ve anneannesi 90 a yakın yaşta. Onları düşünsün. Misafir kabul etmiyorlar ama bıze gelın dıyorlar. Eşim de markette calısıyor. Haftasonu bende markette calısıyorum

senüb adına sevindim bazı insanlar ondan anlıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…