Haftada bir çagıran kaynana

Tamamda kadın her hafta cagırıyo. Peki napmam gerek yanı
7 24 ders mi çalışıyorsunuz yanii?gidin yemeğinizi yiyip bir iki saat oturup gelin.kadın melek gibi diyorsunuz .kırılmazsanız bir şey yazacağım aile sizin tuhaf ilişkiler içinde olan ailenizi kabul etmiş 2 eşli babanızı kabul etmiş kadın sizi ayırmaya çalışmamış daha ne istiyorsunuz kadından anlamıyorum ki .ortada dert falan yok varsa da kaynana da yok sizin kendi ailenizde var

Tamamda kadın bırakmıyor. Gece 12 1 e kadar otur ıstıyor. Hergun esımı arar. Ne var ne yok evde sorar

Tamamda bana sormuyor bıle. Esıme hazırlık yaptım gelirsiniz dıye dusundum dıyor. Allahtan anneme gıdıyoruz bugun.
E tamam musait degılız ara anneni soyle de kocana, annende keyfine bak.
Neden bunu kafanda sorun haline getiriyorsun?

Evet ama ya cagırdıkca daralıyorum. Kafasına göre bana sormuyor. Belkı ısım var ya. Kapatcam telefonu cok cıddıyım. Emrivaki bk yapar bıdaha

Dedik işte anlat. Aa öyle mi benim de şu işim var başka zaman tamaaam. Sonrasında da her hafta aynı gün çağırmasın diye kendiliğinden bi akşam kahvesine gidin hem ziyaret etmiş olur gönül yaparsınız, hem de fazla durmayıp kendi gönlünüz olur.

Ders ev ısı haftasonu ıs kolay degıl ama.

Tazecik gelinsin arkadaşım nedir haftada 4899859 kaynana konusu. Ben 31 yaşımda evlendim ilk aylar evde kocamla saklambaç oynuyordum koridorda saklanıp birden önüne çıkıyor korkutuyordum nasılsın diyenlere evliyim canım sağ ol sen nasılsın diyordum gece bir yarısı git bana cips al diye yalvarıyordum mezdeke açıp pijamalarımla dans ediyordum o da beni videoya çekiyor allahın rezili diyordu. yani en güzel zamanlarınız eşinizle birbirinizi keşfedeceğiniz dönemler. bi bekle 5 sene sonra kocandan sıkılır kaynanayı dert edersin

Yanı tamam bızde evde cok eglenıyoruz. Ama annesı Sureklı cagırıyo Sureklı. Eşimde cok yumusak annesı kıramaz. Arar bana sorar

Bence buralarda vakit harcamayın kayınvalidenize gidin yemeğini yiyip hatta tatlı filan yapmamışsa neden yapmadın diye trip atıp çayınızı için kahvenizi için dedikodunun da dibine vurun sonra da çekip gelin evinize hatta orada kalın sabah doğru işe gidersiniz. Eşofmanlı Şevket hoca gibi biz bunu anlattık huni ile anlattık terlikle anlattık şimşirle anlattık.

Kayonvalide diye başlık göeünce direk konu sahibine bakıyorum ve aynı ismi görüyorum
Evet bir hafta birine bir hafta birine gitmek mantıklı ama bununeşine kibar bir dille anlat, annesinin sürekli çağırması adamın kabahati değil.
Ama şunu da söyleyeyim, bu insanlar artık senin de ailen, kabullenmeye ve sevmeye bak, yabancı muamelesi yapmaktan vazgeç. Sana şöyle Örnek vereyim; benim eşim türkiyede yaşayan bir başka ırktan ve kp hiç türkçe konuşamıyor, evime de hiç gelmez hep biz gidelim isterdi. Buna rağmen ben yıllarca her cuma bütün işimi gücümü bırakıp ona görmesi için torununu götürdüm, konuşulanları anlamıyor olmaktan da hiç gocunmadım, haftada bir akşam bir kaç saat kocamın hatrına sıkılmışsam ne olmuş ki, eşim mutlu oldu, babası mutlu oldu. Sağ olsunlar hepsi el üstünde tutar, çok sever beni ama bu sadece onların iyiliğinden değil benim iyi niyetimden, bir zahmet benimse onları. sabah erken kalk çalış dersine akşam da git o insanları mutlu et, ölmezsin, ben ölmedim.

Gidersem 12 den önce bırakmaz kesınlıkle. Cay tatlı sonra yok meyve

Haftada 1 gidilmesinde sıkıntı görmüyorum ben. Haftada 1 de kendi annenize gidin ne olacak. Kendinize az zaman kaldığından yakınıyorsunuz da bi akşam yemeğe gidersiniz yada çaya bu bütün gününüzü almazki. En azından gönülleri olur. Hem o gün sizi evde yemek yapmaktan kurtarırlar o vakitte ders de çalışabilirsiniz.

Ders ev ısı haftasonu ıs kolay degıl ama.
gayet kolay kendimden örnek vereyim ki nazlı büyümüş ev işi sevmeyen bir kadınım.pandemi başlangıcından beri eve kadın almıyorum 200 metrekareye yakın 5 odalı evi kendim temizliyorum.eşim de evden çalışıyor devamlı yemek çay kahve bulaşıkta var.okula gitmeyen evden devam eden 9 yaşında çocuk da var tüm derslriyle ilgileniyorum üstüne oyun oynuyorum onunla.ha bir de bakıma muhtaç 72 yaşında annem var evde bir tabak kaldıramaz ben olmasam .market eczane vs. işleri de ben de bu dönemde.kronik ağır hastalıklarım da var.Ama hepsinin üstesinden geliyorum kitabımı da okuyorum filmimi de izliyorum hatta başka çocuklara yardım olsun diye ingilizce özetler çıkarıp paylaşıyorum derslerine katkı olsun diye.üstüne bir de her akşam buraya gelip arkadaşlarımla sohbet muhabbet ediyorum.ha haftada 2 kerede hastaneye gidiyorum bu arada.gene de çok mutluyum yahuuu.siz bu yaşta o kadar karamsarsınız ki mutsuzluk saçıyorsunuz sadece hep şikayet şikayet.ha benim babam belki sizzin babadan da beterdi sildim defterden gitti dramatize etmiyorum .kendiniz içten mutlu olmazsanız kimse sizi mutlu edemez .bir kendinize gelin artık abla tavsiyesi dinleyin az yahuuuu

Ya haklısın da ben kendıme anneme gunah degıl mı 2haftada bır gıdıp oraya haftada bır gıdıcem

Tamamda bana sormuyor bıle. Esıme hazırlık yaptım gelirsiniz dıye dusundum dıyor. Allahtan anneme gıdıyoruz bugun.
Amaaan böyle kaynanalar da evlendirmesin oğullarını. Oğulları da evlenmesin madem bu kafar anneciler. Her gün arar evi sorar demişsiniz. Benim içim bayıldı. B.k var evde deyin. Neyi merak ediyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…