- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Biraz degıl aşırı. Sürekli özledım diyor. Bılmıyorum napacagım. Ama İpin ucunu bırakmıycam. Yoksa yakına bıle taşır evıBüyük ihtimalle ters anlaşılacak diye susuyor çünkü kayınvalidem iyi biri diye belirtmiş, tek sıkıntısı zaten haftanın 3-4 günü yumuşatıcıydı, deterjandı diye annesine giden eşinin, haftada 1'de sensizasla321'de götürmek istemesi, kendi gitsin istediği kadar görüşsün ama beni zorlamasınlar diyor, ki kendi annesine bile her hafta gitmiyormuş, benim anneme geleceksin diyerek eşini de zorlamıyormuş, daha yeni evliler her dışarı çıktıklarında yapacak bir sürü değişik aktiviteler varken, eşinin hadi bize gidelim demesi de cabası, bize nedir yahu:))) daha evli olduğunu anlayamamış eşi, biraz da anneye düşkün galiba, sensizasla321 ister istemez garipsiyor.
Haklısınız da ayıp olur ama. Normalde ben gunduz erken kalkıp calısıyorum. Aksam esımle zaman gecırelım dıye. Aksamda oraya gıdelım dıyor. Bundan sonra aksm da calısacagımAy sen de al kitabını orda çalış. De '' Benim çalışmam lazım, şu kuytu yerde çalışayım.'' Zaten net bir tavır koyamıyorsun gitme konusunda. Gidince de boş gitme, işin ciddiyetini anlasınlar.
Alin kitabinizi kaleminizi orda bos bir odada calisin mesela.Tamamda saatlerce gıdınce sıkılıyorum.
Ben her hafta kv ile 5 6 saat basbasa gecırmek ıstemıyorum. Ben anneme bile o kadar gıtmıyorum. Anneme yazık degılmı. Anneme hep esımle gıttım. Tek gıtmedım hıcAma siz de annenize esinizle beraber gidiyorsunuz sanirim. Tek de gidiyor musunuz?
Ben olsam benim dedigimi yaparim. Mis gibi is. Kavgasiz gurultusuz kaynana evi bulmusken coreklenmek en guzeli.
Mesela benim esimin annesi ciddi deli bir kadin. Esim gorusmedigi icin ben de gorusmuyorum cok sukur. Gecmiste iyi aile olmayi denedik,mok gibi oldu. Ben bu yuzden sadece esimin teyzesi ile gorusuyorum,kaynanam o sayilir,dugunumde bile o vardi. Derseniz ki bayiliyor musun esinin teyzesine,hayir tabiki,sadece iyi bir insan,hep esimi arar cagirir,bir kere bile demedim ki gitmeyelim. İncilerim mi dokulur nolcak dedim gittim hep. Sirtima yastik bile getirir koyarlar,dort donerler etrafimda. Dun gece de ordaydik. Dusunun esim isten gelmis cumartesi aksami,saat 20.00. Hadi teyzeme gidelim mi dedi. Ulan cocuk uyudu uyuyacak,ben de kicimi anca koymusum koltuga bir kahve yapip keyif yapacam dimi. Baska yapacak aktivite mi yoktu? Bunlari demedim kalktim hazirlandim. Gece 01.30 gibiydi donusumuz. Politik olun bazen. Siz rahat edersiniz.
Ama ayıp olur öyle. Dusundum bunu da. Madem orda calıscam nıye geldın demezler mi. Eşim tavır yapar böyleAlin kitabinizi kaleminizi orda bos bir odada calisin mesela.
Bana bahane yaratiyorsunuz gibi geldi. Her sey bu kadar zor degil ki
Ovvvv haklısınız o zaman, yani herkesin karakteri farklıdır ama şahsen ben her akşam annemlere bile gitmek istemem doğrusu sıkılırım.Evet artık öyle yapcam. Kalsın annesı ıcerde bende kardeşi ile eşimle otururum. O zaman annesı de belkı baskıyı keser. Evet rutin oldu artık.Ve kv emrivaki yapıyor sürekli.
Eşim de bir diyorki o zaman hiç gelme hep tek giderim, bir diyor yok ben gıdınce gel. Baskıdan nefret edıyorum ya. 5 6 saat kv ile sıkılıyorum. Konuscak konu kalmıyor. Zaten haftaıcı de arıyor. Eşimi hergun arar. Eşim aşırı anneci babacı.Ailesi de çok düşkün. Ben diretmesem her akşam orda olalım istıyorlar
Kesinlikle. Eşimin dibinden ayrılmıycamOvvvv haklısınız o zaman, yani herkesin karakteri farklıdır ama şahsen ben her akşam annemlere bile gitmek istemem doğrusu sıkılırım.
Gittiğinizde kayınvalideler aman yalnız kalacak diye düşünmeyin ayıp olmaz zira dediğim gibi 40 yılın başında bir defa kmlerce yoldan hasret gidermek için gitmiyorsunuz her hafta gidilen bir yer.
Şey yapsın o zaman, sensizasla da annesine her hafta gitmek istesin, üstelik eşini de sürüklesin. Böyle haftada iki yapsın bunu. Neden yapmıyor ki? Sessiz kalıyor çok, adam bıdı bıdı, eninde sonunda yaptırıyor dediğini. Yaptıramazsa duygu sömürüsü hemen. Aynısını yapsın sensizasla.Büyük ihtimalle ters anlaşılacak diye susuyor çünkü kayınvalidem iyi biri diye belirtmiş, tek sıkıntısı zaten haftanın 3-4 günü yumuşatıcıydı, deterjandı diye annesine giden eşinin, haftada 1'de sensizasla321'de götürmek istemesi, kendi gitsin istediği kadar görüşsün ama beni zorlamasınlar diyor, ki kendi annesine bile her hafta gitmiyormuş, benim anneme geleceksin diyerek eşini de zorlamıyormuş, daha yeni evliler her dışarı çıktıklarında yapacak bir sürü değişik aktiviteler varken, eşinin hadi bize gidelim demesi de cabası, bize nedir yahu:))) daha evli olduğunu anlayamamış eşi, biraz da anneye düşkün galiba, sensizasla321 ister istemez garipsiyor.
Bir kez sıkıldım gectım yanlarına. Dk bası kv geldı. Yok kek getırım mı cay ıstermısınız dizi var gelOvvvv haklısınız o zaman, yani herkesin karakteri farklıdır ama şahsen ben her akşam annemlere bile gitmek istemem doğrusu sıkılırım.
Gittiğinizde kayınvalideler aman yalnız kalacak diye düşünmeyin ayıp olmaz zira dediğim gibi 40 yılın başında bir defa kmlerce yoldan hasret gidermek için gitmiyorsunuz her hafta gidilen bir yer.
Annenizi siz dusuneceksiniz,esiniz de kendi annesini dusunecek. Kimse bir baskasinin anasini dusunemez. Cunku anlayamaz. Herkesin ailesi farkli,bu konularda adaletli olamazsiniz. Cunku tarzlar farkli kisiler farkli,beklentiler farkli. Kvnize bir gun gidildi diye aynisi annenize de olmak zorunda degil, bazen hep annenize gidilir ust uste,bazen hic gidilmez cok normal. Evlilik boyle kisasa kisas bir durum degil. Bence madem hayir diyemiyorsunuz esiniz annesine tek gitsin,siz de annenize tek gidin.Ben her hafta kv ile 5 6 saat basbasa gecırmek ıstemıyorum. Ben anneme bile o kadar gıtmıyorum. Anneme yazık degılmı. Anneme hep esımle gıttım. Tek gıtmedım hıc
Hayır yaptıramıyor kavga ettik en son cuma. Dünde tek gıttı. Kesınlıkle gelmez herhafta yorgunum derŞey yapsın o zaman, sensizasla da annesine her hafta gitmek istesin, üstelik eşini de sürüklesin. Böyle haftada iki yapsın bunu. Neden yapmıyor ki? Sessiz kalıyor çok, adam bıdı bıdı, eninde sonunda yaptırıyor dediğini. Yaptıramazsa duygu sömürüsü hemen. Aynısını yapsın sensizasla.
Ayıp mayıp olmaz efendim. Ne ayıbı yahu, hiç ayıp görmemiş onlar. Hayatın senin o sınav. Ayıp oluyorsa ondan olsun.Haklısınız da ayıp olur ama. Normalde ben gunduz erken kalkıp calısıyorum. Aksam esımle zaman gecırelım dıye. Aksamda oraya gıdelım dıyor. Bundan sonra aksm da calısacagım
Evet bende öyle diyorum artık. 2haftada bır bırlıkte gıtcem. Hayır diyorum ama kavga ediyoruz cıddı sekılde. Bana hıc gelme hep tek gıtcem dıyor o zamanAnnenizi siz dusuneceksiniz,esiniz de kendi annesini dusunecek. Kimse bir baskasinin anasini dusunemez. Cunku anlayamaz. Herkesin ailesi farkli,bu konularda adaletli olamazsiniz. Cunku tarzlar farkli kisiler farkli,beklentiler farkli. Kvnize bir gun gidildi diye aynisi annenize de olmak zorunda degil, bazen hep annenize gidilir ust uste,bazen hic gidilmez cok normal. Evlilik boyle kisasa kisas bir durum degil. Bence madem hayir diyemiyorsunuz esiniz annesine tek gitsin,siz de annenize tek gidin.
E eşiniz yanına giderseniz de tavır yapacak o zaman, yani kaba bir tabir olacak ama eşiniz hep ailesiyle vakit geçirsin, bekarken ki rutinleri neyse o düzen devam etsin, sizi de yanında götürüp kayınvalidenizi hoş edin, 2 sohbet edip gönlünü eğleyin diye mi götürüyor, ben anlamadım kiAma ayıp olur öyle. Dusundum bunu da. Madem orda calıscam nıye geldın demezler mi. Eşim tavır yapar böyle
Ne bılım ayıp olur diye sey yaptım da haklısınız. Ama ben 2 hafta bir gitme konusunda dıretcem suanAyıp mayıp olmaz efendim. Ne ayıbı yahu, hiç ayıp görmemiş onlar. Hayatın senin o sınav. Ayıp oluyorsa ondan olsun.
Yoo ayip olmaz. Esiniz gitmek istediginde hayir ben calisacagim evde,sen git diyemiyorsaniz o zaman orda calisacaksiniz mecburenAma ayıp olur öyle. Dusundum bunu da. Madem orda calıscam nıye geldın demezler mi. Eşim tavır yapar böyle
Öyle öyle. Ben annesıyle vakıt gecırıyorum sankı ben annesiyim. Kardeşi sıkılıyo aıle ortamında gelmıyo yanımıza. Kv basımda Sureklı konusuyor. Kafam kaldırmıyor. İmdat diye bagırcam sonundaE eşiniz yanına giderseniz de tavır yapacak o zaman, yani kaba bir tabir olacak ama eşiniz hep ailesiyle vakit geçirsin, bekarken ki rutinleri neyse o düzen devam etsin, sizi de yanında götürüp kayınvalidenizi hoş edin, 2 sohbet edip gönlünü eğleyin diye mi götürüyor, ben anlamadım ki
E oyle yapsin madem sizin de isinize geliyorsa.Evet bende öyle diyorum artık. 2haftada bır bırlıkte gıtcem. Hayır diyorum ama kavga ediyoruz cıddı sekılde. Bana hıc gelme hep tek gıtcem dıyor o zaman
Gercekten calısıyorum. Ögretmenlıkten ınsallah atanacagım. Ve atanınca eger eşim böyle anneci olmaya devam ederse dönuste bu şehrin en uzak ilçesine tayin isteyeceğim. Çok ciddiyim.Yoo ayip olmaz. Esiniz gitmek istediginde hayir ben calisacagim evde,sen git diyemiyorsaniz o zaman orda calisacaksiniz mecburen
Yalniz cidden bunca calisiyor musunuz? Hedef neresi merak ettim
Gelıyor 2 haftada bır ama eşim tekte gıdıyor. Hep bırsey cıkıyor gıtmesi ıcın. Benle gel diyor. Mesela kvye yumusatıcı gıdecek, tornovıda gıdecek falanE oyle yapsin madem sizin de isinize geliyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?