Haftada bir çagıran kaynana

Halledersiniz.
Esinize dikkat ama. Anasina gitmediniz diye kavga cikaran adam tehlikelidir. İleride bambaska birine de donusebilir.
Haklısınız ama bırsey dıyeyım mı. Baba evinde o kadar cok cektım ki. Cekmeye niyetim yok. Esıme göre baskın karakterim. Dedıgım dedık ve hayır dediysem hayırdır. Gecen kavga ettik. O surat yaptı ben surat yaptım. Annesı de mesela şunu yaptım gelmediniz bekledim dıyor. Hanı sormuyor bıze annesı. Kafasına göre beklıyor. Kadına dıyım mı baskı yapma dıye

Halledersiniz.
Esinize dikkat ama. Anasina gitmediniz diye kavga cikaran adam tehlikelidir. İleride bambaska birine de donusebilir.
Biz şuan ızmırdeyız. Eşim manısada işe girerse manısaya tasinacagiz seneye. Bunu o kadar cok ıstıyorum kı. Izmıre asıgım ama bu baskılardan 1bucık ayda yıldım ben ya

Halledersiniz.
Mesela diyor ki nevsehıre atanırsan aılemı de getırcem oraya. Karadenize atanırsan 1 ay kalırlar. Kı patlarım ben evdengıderım artık

Sizle ben garipseniyoruzdur belki ama yapı karakter bu bizde, ben sizi çok iyi anladım, eşe ve kendine özgür alanlar bırakan, aileler konusunda kimse kimseyi zorlamasın diye düşünen birisiniz ve karakter olarak biraz mesafeli bir yanınız var sanırım, ben de öyleyim bu yalnızca eş ailesi için değil kendi aileme de böyleyim, mesela bayram seyran olur ya da doğum günleri, kandiller, ben eşimin başına dikilip ailemi ara, kutla, aileme gideceğiz demem, o da bana demez istersem ararım istemezsem aramam, her dakika el ele kol kola la la la aile ziyaretine gidiyoruz yapmadık biz hiç, isteyen istediği zaman gitti ailesini gördü geldi, bu sefer ben de geleyim diyen geldi beraber de gittik.

Çünkü bizler gibiler yeri geliyor kendi ailesine de sık ziyaretlerden sıkılıyor, bunun sevmemekle, saygısızlıkla alakası da yok, halbuki kendi haline bıraksalar istediğiniz zaman gidip görseniz daha tatlı gelecek size, benim şahsen öyle:)

Ailesinin yanında patlamayın ama rutine bağlanmasına da müsaade etmeyin, kendi dilediği gibi gidip görsün siz 2 haftada 1 istiyorsanız 2 haftada 1 gidin.

Öyle öyle. Şükür bırı benı anladı şimdi herkese göre hayırsız gelinim ama yapım böyle. Mesafelıyım. Kardesımle arkadasım la saatlerce otururum, tüm gün gezerim ama kadınlarla ev oturması nefret ediyorum. Kv geçen gün sende kadınsın sevceksın artık dıyor. Ama yapıma ters. Ve Allah'tan hayır demeyi bılıyorum. Mutlu olmadigi hıcbırseyi yapmıycam. Eşimde umarım anlar benı zamanla

Mesela diyor ki nevsehıre atanırsan aılemı de getırcem oraya. Karadenize atanırsan 1 ay kalırlar. Kı patlarım ben evdengıderım artık
Aşkım o zaman büyük bir ev tutarız çünkü ben de kendi ailemi getirmeyi düşünüyorum, cümbür cemaat yaşayıp gideriz deyin

Kadın mı oturması? Kısır börek eşliğinde, el örgülü, dedikodulu. Ahah. En son anamın evinde bıraktım gitti.

Aşkım o zaman büyük bir ev tutarız çünkü ben de kendi ailemi getirmeyi düşünüyorum, cümbür cemaat yaşayıp gideriz deyin
Di mi? Bakın zaten babası hala rahatsız ediyormuş annesini, misler gibi bahane. Bi erkekleri ana doğurmuyor.

Kafa yapılarımız benzer olduğu için anlamış olabilirim:) gezmeyi severim, hoş sohbetimdir de aslında ama yeni cici gelin deyip elimden tutup gezdirmelerini sevmiyorum, komşu komşu gezmeyi de sevmem, görünce herkesle konuşurum, yeri geldiğinde herkesi ağırlarım yatılı misafir de ederim, kapım herkese açıktır lakin dayatmalara baskılara gelemem, her hafta kayınvalideye anneme gideceğim diye şartlandırmalardan hoşlanmam.

Di mi? Bakın zaten babası hala rahatsız ediyormuş annesini, misler gibi bahane. Bi erkekleri ana doğurmuyor.
Kesinlikle öyle.Ben ki atanınca dönuste onların oturdugu semte 2 saat uzaklıktaki semte tayin ıstıycem. Bırsey dıyeyım mı Allahın sevgili kuluyum. Normalde eşim hep baskı yapardı. Aileme 2 3 sokak ötede olsun. Kv sen işe gideceksin aksamları gelirsiniz yemekleri bır yeriz dıye. Ben inat ettim uzak olmazsa gıt kendın otur diye. Ve 2 dolmus uzaklıktayız. Yakın olsa hergun kv gelirdi. Hergun benı cagırır dı. Sımdı cagırıyo gıtmıyorum

Neden gelsınler cok sacma gelmeleri. Bende işe gıdecegım kı söylerım ben rhaat edemiyorum dıye
Gelirler
Benim esimin kizkardesi bekarken her hafta sonu bizdeydi. Evlendi kocasiyla geldi bu sefer. Ben hem calisiyordum hem hamileydim. Yatiya da kalirlardi.Gelecek insan her turlu bahanesini bulur ve gelir.

En basindan boyle mi konusuyordu esiniz? Nisanliyken,sevgiliyken?
Sonradan konusmus olamazsiniz degil mi?
Evlendıkten sonra dedı bunu. Basta ne bılım kv gıdın gezin derdı. Şimdi gezdıgine say dıyor. Bana bırı napacagımı söylese tam tersini yapıyorum. Huyum kötü. İnat uyum cabuk sıkılırım daralırım baskıya gelemem

Gelirler
Benim esimin kizkardesi bekarken her hafta sonu bizdeydi. Evlendi kocasiyla geldi bu sefer. Ben hem calisiyordum hem hamileydim. Yatiya da kalirlardi.Gelecek insan her turlu bahanesini bulur ve gelir.
Bende gelecekleri hafta evden gıderım cok cıddıyım. 45 dk mesefa ne ıslerı varkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…