Bir de şu oldu , geçen sene esim babasını kaybetti inanin çok zor bir dönemdi, ben rahmetli kp derimi çok severdim , o sırada riskli bir gebelik yaşıyorum 4 aylık falan bebegim . Kv dem tek kaldı eşinden sonra tabi. Eşimle her hafta gittik kv deme , çok yeniydi asla lafını etmedim isteyerek kendi anneme gidermis gibi gittim . Fakat vefattan 1.5 ay sonra bebeğimi kaybettim büyük bir tramva yaşadım, tam atlamamisken bu kayiptan 1.5 ay sonra babam ölümden döndü felç geçirdi ve hala felci . Kv deme bu arada yine esim her hafta gitmek istiyor fakat benim artık önceliklerim degisti , zaten yavrumun kaybını tam atlamamisim , babamla ilgileniyorum falan , bu arada kv demi gunde en az 2 kez arıyorum her gün ama her gün. Annemle konuşmamisimdir ama muhakkak kv demi ararim . Derken esim her pazar gitme muhabbetini hafta icine de kaydırdı, diyelim pazar gittik, sali tekrar istedi gittik , persembe tekrar istedi gittik , pazar tekrar istedi ve ben çalışıyorum düşünün, bir yandan kendi kaybimla basa cikmaya çalışıyorum , bir yandan spor spor dediler esim ve kv dem , kilom fazlaydi hadi tamam dedim , aksam isten çik kostur kostur spor salonuna 22.00 ye kadar , eve gel yemek yap , esim devamli annesini istesin hay hay gidelim tabi . Ama ben de insanım da yorgun düşüyorum bu tempodan , sonra ben artik yavas yavas yorgunum dedim , sporum var dedim , isim var dedim , eşim her gitmek istediğinde (2 güne bir gitmek istediği icin artik) dedim ki bu böyle olmaz, cagirdim anneleri dedim ki ben boşanmaya karar verdim, anlattım durumu ,dedim ki kv deme anne ben sana her hafta gelmeye mecbur muyum , kv demin anladığı tamam kızım sen beni istemiyorsun oldu

, eşimin anladığı annemi mi sileyim seni mi sileyim oldu

Kv dem ile her gün konusan ben 1 ay boyunca ne aradim ne geldim ne geldi. Bir cenazede karsilastik , el gibi basın sagolsun dedim geçtim icerdeki odada oturdum , sonra covid olayı çıktı zaten gidip gelme kesildi , gerçi esim sonra itiraf etti aslinda sen haklıydın , ben biraz abarttim ama annem seni kızı gibi gördü hep ben istedim ki devamli görüşelim edelim, dedim ki tamam haklisin fakat benim de acım vardi , ben senin acini yasamana musade ettim , sen neden etmedin ki dedim . Şimdi zaten ne annesi cagirir ne de eşim ısrar eder , ben zaten normalde de 2 haftada 1 giderdim kv demlere. Simdi şükür toparlandi ama inan cook zor anlayissiniz insanlarla ugrasmak , kendini anlatmaya çalışmak.