Haftada bir çagıran kaynana

Merkez mi?

İyi iyi. Gün aşırı gidemez, ailesini de yanında taşımaya değmeyecek bir mesafe.
Dimi kalmalı gelsınler ya da biz gidelim der. Yani şöyle bırsey de soracağım size. Şimdi ben atanmaya çalışıyorum. Ben 29 eşim 34 yaşında. Eşim işim düzenli olursa burda seninle gelemem idare ederiz 3 4 sene diyor. Ama ben geri gelene kadar 34 35 olacagım. Ve şuan kv böyle baskı yaptıgı için kv min çocuga bakmasını istemiyorum. O zamanında siz çalışırsınız bakarım dedi. Herşeye çok karışan, her şeyde fikri olan bir insan. Eşimde aşırı anneci zaten. Çocuk kalır orda bazen diyor. Ben kreşe vermek istiyorum kesinlikle.Yani atanıp geri dönmeden çocuk yapmak mantıksız degil mi? Ve kv yaşınız geçmeden yapın, ilerde olmaz diyor. Eşim şuan tek maaş istemiyor.Eşim yok lohusalıkta annem gelir kalır diyor. 40 gün kafayı yerim daralırım. Açıkcası düzene girer mi herşey bilmiyorum ama hep böyle olursa istemiyorum. İçimde de öyle bir his yok. Böyle anneci, ısrarcı aileye çocuk dogurmak mantıklı mı sizce. Sorun yasamak ıstemıyorum sadece.

Annen baksın? Bi annen bi kaynanan bakarsa daha katlanılır olur. Çocuk sürekli büyük nine dede yanında olmaz. Sizi saymaz, onlar da kıyamaz şımartır. Uğraşırsınız. Kreşe verirsin, kalan vakit ilgilenirler olmazsa.

Annemin bakması taraftarıyım zaten. Ama annem kardeşim evlenınce uşaga gıdecek. Ben direk kreş istiyorum. Aşırı şımartırlar buna eminim. Ama ta manisadan İzmire hergün getiremem ben. En iyisi kreş gibi. Zaten bız manısada oturacağız, onlar ızmırde. Mesafe var trafik var. Benım saatlerim uygun olacak. Ama kv ille bakarım dıyor. İlk torun cok tatlı olurmuş. Ama eşime hep diyorum krese verecegim cocugumu.ki lafı acılır sa kv ye de derim ben. Ordan buraya getiremem hergun dıye

Çok ısrar ederlerse haftasonu ya da müsait bir hafta içi birkaç gün bırakılır ama devamlı olmaz.

Arkadaşim yemege çagırdı. Eşim yorgunum falan dedi. Annene gelince yorgun olmuyorsun dedim. Orda rahat ediyorum kendi evim orası yorgun olsam da giderim oraya dedi. Halaa oraya bizim ev diyor. Sanırım o evi özlüyor halaa Perşembe annesine gıdecegız. Gece kal orda dıyorum hayır diyor. Sizce annesıgıle alısamadı henüz evlilige falan desem mi?

Abartıyorsunuz bence, dünya sizin etrafınızda dönmüyor, sıkılıyorsanız ne olacak yani bi zahmet bir kaç saat sıkılın sıkıntıdan ölmezsiniz merak etmeyin.

Burda eşinizi haksız buldum. Ama erkekler evliliğe daha geç alışıyor sanırım.

Abartıyorsunuz bence, dünya sizin etrafınızda dönmüyor, sıkılıyorsanız ne olacak yani bi zahmet bir kaç saat sıkılın sıkıntıdan ölmezsiniz merak etmeyin.
Bir hafta benim ailem bır hafta onun aılesı dıye konustuk bunu hallettik. Sadece orayı cok özluyor. Sanırım alısamadı daha

Lütfen psikolojik bir yardım alın.
Yakında kaynanayla kafayı bozacaksınız. Ya da çoktan bozdunuz

Haftaıcı ders calısıyorum. Sırf eşim arayıp gıdelım demesin diye kapatcam telefonu cok cıddıyım
Eskiden bizimde haftada bir çağırdı, sırf bunun için uzak bir semtten ev tuttuk şimdi araba alındı. Haftada iki üç kere giriyoruz. Bir taraftan işin stresi diğer taraftan ev. Anlayissizlik başka hicbisey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…