- 18 Kasım 2020
- 34
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sevmiyorum ev oturması. Bır süre sonra konu bıtıyo. Bı de ben mesafe ıstıyorum. Şimdi mıç mıç olunca bana ilerde herseyı söyleyebılırler. Ama ben ilk gunku mesafemi koruyorum. Çünkü annesı bırlıkte kışlık domates yapalım, şunu yapalım kısaca benle takılmak ıstıyorama bana cok ters seyler
Ya eşim sürekli gidiyor. Haftada 3 4 kez. Ama illa benimde gitmemi istiyorlar. Babası ve annesi gelmiyorsunuz diyormuş. Gecen hafta degıl öncekı hafta gıttık. Eşim sürekli gidiyor zaten. Bizimde ev uzak ki. 2 dolmuş.Eskiden bizimde haftada bir çağırdı, sırf bunun için uzak bir semtten ev tuttuk şimdi araba alındı. Haftada iki üç kere giriyoruz. Bir taraftan işin stresi diğer taraftan ev. Anlayissizlik başka hicbisey değil.
Hayır demek çözümBir çözüm buldunuz muaynen benimki de biseyler yapmak istiyo surekli
Korona karantina hicbisey engel olmuyorHayır demek çözümşimdi Persembe gıdecegız. Gelmiyosunuz dıycek ler. Araya az özlem gırsın dıycem Eşim sürekli gidiyor. Ben net hayır diyorum. İnadım bir de ben. Dün telefonda bagırdı eşime git annemlerde kal. Beni daraltma sıkma artık diye. Şuan anlastık 2 haftada bir gidilecek
Allah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum iki vasıta aktarmaydi bizimde oncedenYa eşim sürekli gidiyor. Haftada 3 4 kez. Ama illa benimde gitmemi istiyorlar. Babası ve annesi gelmiyorsunuz diyormuş. Gecen hafta degıl öncekı hafta gıttık. Eşim sürekli gidiyor zaten. Bizimde ev uzak ki. 2 dolmuş.
Hayır diyeceksin.Net olacaksın. Sana gidelim diye soramayacak.Ben bıraksam varya hep ordayız. Ulen sıkılıyorum sürekli. Ev oturması sevmiyorum yapımda yok yani.Korona karantina hicbisey engel olmuyor
Ya gitsin umrumda degil. Yakında iş degısıklıgı yapacak. Sabah 8 aksam 8 yapacak. Ama bak cocuk konusu açılsın diycem, hatta annesınede dıycem. Eşim evını sahıplenemedı, hep buraya gelmek istıyor, ne zaman benı kabullendi evını sahıplendı o zaman, yoksa hıcbır zaman dıycem. Bunu eşime de söylıycem. Ki ben ınsallah atanınca 4sene yokum burda. Beklesın gelırım buraya ben. Aydan aya ancakAllah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum iki vasıta aktarmaydi bizimde onceden
Sizin ev uzak mı sımdı gıdıyor musunuz peki. Ben şehir degıstırmeye calısıyorumAllah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum iki vasıta aktarmaydi bizimde onceden
Araba aldı daha sık gidiyoruzSizin ev uzak mı sımdı gıdıyor musunuz peki. Ben şehir degıstırmeye calısıyorum
Sen hayır diyemiyorsun. Ben 2 kez kavga ettım. Ve 2haftada bir gidiyoruz. Bana gidelim diyemez. Cevabım hayır cunkuAraba aldı daha sık gidiyoruzgruba yeni katıldım tüm yazılar aynı demekki bütün Kaynanalar aynı ya napcaz böyle bilmem biz gelinlere yazik
Sor bakalım o bilmiş kocana, o kaynanasını seviyor muymuş? Gün aşırı yanında olsun ister miymiş? Neden demedin, '' Annene gidiyorsun, kendin bile oturmuyorsun yanında, kardeşinin yanına geçip sımsıkı kapatıyorsun kapıyı. '' diye. Annesinden ziyade kardeşini ve o evdeki konforu özlüyor sanırım.Eşim bugün diyor ki şakayla karışık kaynananı sevmiyorsun. Bende dedim seviyorum ama mıç mıç sevmiyorum. Bana diyo ki senin aklına arkadaşın sokuyor böyle şeyleri falan. Yani onlar bana birşeyler söylüyormuş ve sorun çıkıyormuş. Ama alakası yok. Ayrıca kv aradı bugün. Dedim bilerek yarın arkadaşımla buluscaz sabahtan aksama kadar. Sıkılmıyorum onla falan anlattım. O da tabı kafanız uyusuyo dedi. Evde sıkılmıyon mu dedı. Yoo dedım hıc sıkılmıyorum.
Öyle öyle. Ya o istiyor ki sürekli onlarla takılayım görüşeyim. Bugün akşam gidecegiz.Gene içeri geçsin sıkılayım kaçcam yanına. Benim annemin agzı var dili yok. Öyle çok konuşmaz.Onun annesi aşırı meraklı, insana ısrarı seviyor. Kadın iyi tamam da belli süre sonra bende sıkılıyorum. Saatlerce ne konuscan ne paylascanSor bakalım o bilmiş kocana, o kaynanasını seviyor muymuş? Gün aşırı yanında olsun ister miymiş? Neden demedin, '' Annene gidiyorsun, kendin bile oturmuyorsun yanında, kardeşinin yanına geçip sımsıkı kapatıyorsun kapıyı. '' diye. Annesinden ziyade kardeşini ve o evdeki konforu özlüyor sanırım.
34 te falan evlendi o. Bu zamana kadar odasından çıkmazdı. Kardeşi de öyle o da öyle. Odalarında tv falan var. Orda takılırlardı. Annesigile gidecegim ya cocuk gıbı seviniyor.Sor bakalım o bilmiş kocana, o kaynanasını seviyor muymuş? Gün aşırı yanında olsun ister miymiş? Neden demedin, '' Annene gidiyorsun, kendin bile oturmuyorsun yanında, kardeşinin yanına geçip sımsıkı kapatıyorsun kapıyı. '' diye. Annesinden ziyade kardeşini ve o evdeki konforu özlüyor sanırım.
Dedim ona defalarca. Annemlere konuscagım konu ayrı, kardeşimle ayrı diyorÖyle öyle. Ya o istiyor ki sürekli onlarla takılayım görüşeyim. Bugün akşam gidecegiz.Gene içeri geçsin sıkılayım kaçcam yanına. Benim annemin agzı var dili yok. Öyle çok konuşmaz.Onun annesi aşırı meraklı, insana ısrarı seviyor. Kadın iyi tamam da belli süre sonra bende sıkılıyorum. Saatlerce ne konuscan ne paylascan
sen bir şey desen kıyamet kopar eşinle konuş o söylesin.Anne bundan sonra yemek yapmadan sor.Seni kırmamak için kabul ediyoruz ama aslında planlarımızı bozup geliyoruz.Zaten 1 gün iznim var.Eşimide düşünmek zorundayım onunda annesi var desin.Baktın olmıyor sende annene söyle perşembe akşam arasın damadını yarına yemeğe bana gelin desin.Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
2 kez kavga ettik eşimle ve konuyu çözdük canım. Kadın artık baskıyı kesti. Çünkü çagırdıgında gitmedik. Yani ben istemedim. Artık bana hadi annemlere gidelim demiyor. Anlaştık onla. 1hafta benim anneme bir hafta onun annesine gidiyoruz.sen bir şey desen kıyamet kopar eşinle konuş o söylesin.Anne bundan sonra yemek yapmadan sor.Seni kırmamak için kabul ediyoruz ama aslında planlarımızı bozup geliyoruz.Zaten 1 gün iznim var.Eşimide düşünmek zorundayım onunda annesi var desin.Baktın olmıyor sende annene söyle perşembe akşam arasın damadını yarına yemeğe bana gelin desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?