Haftada bir çagıran kaynana

Ya eşim sürekli gidiyor. Haftada 3 4 kez. Ama illa benimde gitmemi istiyorlar. Babası ve annesi gelmiyorsunuz diyormuş. Gecen hafta degıl öncekı hafta gıttık. Eşim sürekli gidiyor zaten. Bizimde ev uzak ki. 2 dolmuş.

Bir çözüm buldunuz mu aynen benimki de biseyler yapmak istiyo surekli
Hayır demek çözüm şimdi Persembe gıdecegız. Gelmiyosunuz dıycek ler. Araya az özlem gırsın dıycemEşim sürekli gidiyor. Ben net hayır diyorum. İnadım bir de ben. Dün telefonda bagırdı eşime git annemlerde kal. Beni daraltma sıkma artık diye. Şuan anlastık 2 haftada bir gidilecek

Korona karantina hicbisey engel olmuyor

Allah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum iki vasıta aktarmaydi bizimde onceden

Allah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum iki vasıta aktarmaydi bizimde onceden
Ya gitsin umrumda degil. Yakında iş degısıklıgı yapacak. Sabah 8 aksam 8 yapacak. Ama bak cocuk konusu açılsın diycem, hatta annesınede dıycem. Eşim evını sahıplenemedı, hep buraya gelmek istıyor, ne zaman benı kabullendi evını sahıplendı o zaman, yoksa hıcbır zaman dıycem. Bunu eşime de söylıycem. Ki ben ınsallah atanınca 4sene yokum burda. Beklesın gelırım buraya ben. Aydan aya ancak

Araba aldı daha sık gidiyoruz gruba yeni katıldım tüm yazılar aynı demekki bütün Kaynanalar aynı ya napcaz böyle bilmem biz gelinlere yazik
Sen hayır diyemiyorsun. Ben 2 kez kavga ettım. Ve 2haftada bir gidiyoruz. Bana gidelim diyemez. Cevabım hayır cunkuhepsı böyle. Sen bastan salmıssın ıplerı

Eşim bugün diyor ki şakayla karışık kaynananı sevmiyorsun. Bende dedim seviyorum ama mıç mıç sevmiyorum. Bana diyo ki senin aklına arkadaşın sokuyor böyle şeyleri falan. Yani onlar bana birşeyler söylüyormuş ve sorun çıkıyormuş. Ama alakası yok. Ayrıca kv aradı bugün. Dedim bilerek yarın arkadaşımla buluscaz sabahtan aksama kadar. Sıkılmıyorum onla falan anlattım. O da tabı kafanız uyusuyo dedi. Evde sıkılmıyon mu dedı. Yoo dedım hıc sıkılmıyorum.

Sor bakalım o bilmiş kocana, o kaynanasını seviyor muymuş? Gün aşırı yanında olsun ister miymiş? Neden demedin, '' Annene gidiyorsun, kendin bile oturmuyorsun yanında, kardeşinin yanına geçip sımsıkı kapatıyorsun kapıyı. '' diye. Annesinden ziyade kardeşini ve o evdeki konforu özlüyor sanırım.

Öyle öyle. Ya o istiyor ki sürekli onlarla takılayım görüşeyim. Bugün akşam gidecegiz.Gene içeri geçsin sıkılayım kaçcam yanına. Benim annemin agzı var dili yok. Öyle çok konuşmaz.Onun annesi aşırı meraklı, insana ısrarı seviyor. Kadın iyi tamam da belli süre sonra bende sıkılıyorum. Saatlerce ne konuscan ne paylascan

34 te falan evlendi o. Bu zamana kadar odasından çıkmazdı. Kardeşi de öyle o da öyle. Odalarında tv falan var. Orda takılırlardı. Annesigile gidecegim ya cocuk gıbı seviniyor.

Dedim ona defalarca. Annemlere konuscagım konu ayrı, kardeşimle ayrı diyor

Dün oturmaya gittik. Akşam saat 9da oradaydık. 11 de kalktık ve eşim kalkalım dedi. Annesi babası eşim ve ben yemek yedik sohbet ettik. Anneanne babaanne ve kardeşi de evdeydi.Kaynana dedi ki eşime hadi sen git kardeşinin yanına nargile için. Sonra bende az birşey durdum kaynana yanında. Bende gittim eşimin yanına. Oraya oturmaya gittik ama hep kardeşiyle oturduk ki sıkılmadım. 2 3 kez kv çagırdı.Gelecegim dedim öyle kaldı. Eşimde zaten sıkılırsan gel yanımıza diyor.Kv rüyasında beni hamile görmüş, ballandıra ballandıra anlatıyor. Allah korusun dedim. Şakayla karışık sen torun istiyorsan diger oglunu evlendir bence dedim. Ee sende şu gibi gezersin yaşlanınca dedi. Daha 2 ay olmuş. Arada böyle şeyler söylüyor.Tabi 2yöntemle korundugumuzu söylemiyorum.

sen bir şey desen kıyamet kopar eşinle konuş o söylesin.Anne bundan sonra yemek yapmadan sor.Seni kırmamak için kabul ediyoruz ama aslında planlarımızı bozup geliyoruz.Zaten 1 gün iznim var.Eşimide düşünmek zorundayım onunda annesi var desin.Baktın olmıyor sende annene söyle perşembe akşam arasın damadını yarına yemeğe bana gelin desin.

2 kez kavga ettik eşimle ve konuyu çözdük canım. Kadın artık baskıyı kesti. Çünkü çagırdıgında gitmedik. Yani ben istemedim. Artık bana hadi annemlere gidelim demiyor. Anlaştık onla. 1hafta benim anneme bir hafta onun annesine gidiyoruz. Eger kavga etmeyip alttan alıp gitseydik hep oradaydık.İyi ki dişimi gösterdim. Ayrıca bana diyodu ki lohusalıkta yok annem gelir 40 gün. Ben dedim bak benim kafama takılıyor. Başıma birini dilersen evden 40 gün giderim dedim. En fazla 1hafta o da annem ya da kardeşim gelir dedim. İstemiyorum depresyona gircem senin yüzünden dedim. Böyle çözdük. Demekki çözüm kavga etmek.. Net olmak ve hayır demek. Ki annesine tek kelime etmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…