- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
3 5 gun bdv yi iyi takip edin bu konunun aynisini gorursunuzEski konularini bilmiyorum bir sey diyemeyecegim.
Duyan da her gün çağırıyor sanır. Yani o kadar abartiyorsunuz.Yanı tamam bızde evde cok eglenıyoruz. Ama annesı Sureklı cagırıyo Sureklı. Eşimde cok yumusak annesı kıramaz. Arar bana sorar
Tamamda bu kadının cagırmaması lazım
Diyemez kesınlıkle eşim bunuBenim anlamadığım eşinizle konuştuğunuzda eşinizi arıyorsa annesi eşiniz diyebilir anne bak çok sık hazırlık yapıp gelmemizi istiyorsun özlüyorsun belki bizde özlüyoruz ama bi düzenimiz var ben evimdede vakit geçirmek istiyorum ayrıca eşim sınava hazırlanıyor,böyle hazırlık falan deyincede mecbur kalıyoruz desin.benim eşimin aileside haftada bir çağırır ama eşim hemen der bi salın bizi ya evimde vakit geciriyim sosyal aktivite yapamıyoruz diye cok aşılamayacak bir konu değil
Peki KV ısırıyor mu ?Hahah öyle de gıt dıyorum. Hatta dedım kı bugun yarın aksam kardesınle cık ıstersen. Sorun şu ki bız annesıne gıdınce eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyo. Ben kv ile takılıyorum
Şöyle li eşim benı bırakıyor kv ile kendi kardesıyle ayrı yerde takılıyor. Bır sure sonra sıkılıyorum. Hem eşim de yorgun oluyor. Bende haftasonu ıse gıdıyorum. Haftaıcı sınava calısıyorum. Pek evden cıkan bırı degılım zatenPeki KV ısırıyor mu ?
Ya 9 da gidip 12 de dönüyoruz diyorsunuz 2 saati yemek toplam hazırlama. 1 saatte bu kadın size ne yapıyor Allah aşkına
e o zaman kaynananın ne suçu var suç eşiniz de. onla didişin kaynanayı da rahat bırakınDiyemez kesınlıkle eşim bunu
Haklısın. Eşim bana yoruluyorum falan dıyor. Ama anasına hayır diyemiyore o zaman kaynananın ne suçu var suç eşiniz de. onla didişin kaynanayı da rahat bırakın
benım kayınvalidemde öyle ben aksine hic sıkılmıyorumm haftada bir gideriz bzde esimle benm ailem uzak gidemiyorum cok o ayrı ama kadın hazır yemek yapıp koyuyo önüne sende bulmusta buluyosun ben uca uca gidiyom vallaBen cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Sizin Konularınızı ılk kez okuduğumda ben de size hak vermiştim, ama bu kadar kv konusu açıyorsunuz yani bence siz takmıssınız kadınaHayır yakın degıl. Sukur benı anlayan cıktı. Ya hatta esıme sakasına benı bosıycan mı dedım. Aldatma olmadıktan sonra bosamam dedi. Ya bu kadın nasıl anlıyacak. Ben sınava calısıyorum. Ve bende ınatcıyım. Hayır dediysem hayırdır. Eşim sıkıldığımı bılıyo. Bende esımı bır hafta ora bır hafta bura alıstırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?