Haftada bir çagıran kaynana

Yanı tamam bızde evde cok eglenıyoruz. Ama annesı Sureklı cagırıyo Sureklı. Eşimde cok yumusak annesı kıramaz. Arar bana sorar
Duyan da her gün çağırıyor sanır. Yani o kadar abartiyorsunuz.

Gitmeyin kimse silah dayamiyor başiniza zorla götürmek için

1,5 aylık evlisin benim rastladığım ikinci konun, sana bir sürü tavsiye verildi burda aynı şeyleri tekrar yazmışsın. eşini bir anne doğurdu kimi kimsesi yok değil, oğlu seninle evli diye kadın oğlunu senden müsade alıp görecek değil, bunu kabullen bir an önce. seviliyorken, sayılıyorken sana bir kötülükleri yokken durduk yere aranı bozmaya çalışıyorsun ailesiyle, yapma kendi huzurundan olacaksın hiç yoktan.

Diyemez kesınlıkle eşim bunu

Hahah öyle de gıt dıyorum. Hatta dedım kı bugun yarın aksam kardesınle cık ıstersen. Sorun şu ki bız annesıne gıdınce eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyo. Ben kv ile takılıyorum
Peki KV ısırıyor mu ?
Ya 9 da gidip 12 de dönüyoruz diyorsunuz 2 saati yemek toplam hazırlama. 1 saatte bu kadın size ne yapıyor Allah aşkına

Yalnız efsanevi bir şey, topu topu 1,5 aylık Evlilik, aynı konu, farklı başlıklar, kaç defa üst üste açılmış, ama her biri de en az 200 yorum almış, bu daha şimdiden 8 sayfa olmuş konu sahibi, bir fenomen ışığı görüyorum sizde

Peki KV ısırıyor mu ?
Ya 9 da gidip 12 de dönüyoruz diyorsunuz 2 saati yemek toplam hazırlama. 1 saatte bu kadın size ne yapıyor Allah aşkına
Şöyle li eşim benı bırakıyor kv ile kendi kardesıyle ayrı yerde takılıyor. Bır sure sonra sıkılıyorum. Hem eşim de yorgun oluyor. Bende haftasonu ıse gıdıyorum. Haftaıcı sınava calısıyorum. Pek evden cıkan bırı degılım zaten

18 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Sizi anlıyabiliyorum.Sıkılıp bunalmanız çok dogal. Evliliğimin ilk yılları bende çok bunalıyordum devamlı yukarı çıkmak zorundaydık. Çıkmazsak darılıyorlardı hemen.. Eşimde birşey diyemezdi. Sonra çocuklarım oldu. Çocuklar ın seslerinden rahatsız oldular. Çocukların okulları dersleri derken artık çok çıkmamızı bile istemiyorlar. Zaten kayınvalidem benim yogumlugumu görüp kızım senin işin çok der her seferinde. Yazında köye giderler. Diyeceğim sakin olun herşey muhakkak rayına oturacaktır. Bu kadar kusa sürede kayınvalidenize kinlenmeyin. Ölümlü dünya büyüklerimiz bir var bir yok kalplerini kırmayalım

Haftada bir esinizin ailesini görmek bu kadar zorunuza gidiyorsa niye evlendiniz? Evlendiniz diye es ailesi hayatinizdan cikcak mi sandiniz? Nedir bu alip veremediginiz anlamak zor. Kadin yazik bir de yemek yapiyormus. Tas atip kolunuz yorulmuyor yani.

benım kayınvalidemde öyle ben aksine hic sıkılmıyorumm haftada bir gideriz bzde esimle benm ailem uzak gidemiyorum cok o ayrı ama kadın hazır yemek yapıp koyuyo önüne sende bulmusta buluyosun ben uca uca gidiyom valla ayy her gun yemek derdi bıkıtıyo beni keske her gun cagrsa

Arkadas bu nedir ya niyr bi tane kadin tutup da demiyor benim anam babam surekli bizimle gorusmrk istiyor esim bu durumdan sikayetci niyr hrp erkek aileleri bole cildirmamak ictrn degil evlenmeyin vallahi ypk yani bu es ailelerinden zaten evlilikler yurumuyor erkege bisey oldugu yok kadin dul oluyor

Kv yi gunahim kadar sevmesemde şu siralar keske bizide haftada bir yemege alsa diye dusunmuyor degilim Iki kucuk cocuklu bir anne olarak kendimi bir yerlere atip hazir yemege konasim var Ama benim kaynanada o potansiyel yok yemege bizim icin ekstra olarak ekleyecegi salcadan tut tuzuna kadar hesap yapip geri cekiyor kendini sagolsun. Bugunlerin kiymetini bil hazir yemegin ne kadar luks birsey oldugunun is isten gecmeden farkina varmani tavsiye ederim

Sizin Konularınızı ılk kez okuduğumda ben de size hak vermiştim, ama bu kadar kv konusu açıyorsunuz yani bence siz takmıssınız kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…