Haftada bir çagıran kaynana

Kadının her hafta cagırmasında sıkıntı yok bence sorun sizde . Onun aramasına gerek kalmadan sizin haftada bir ailelerınızı ziyaret etmenız gerekıyor . Gun boyu ders calsıın aksam yemek yapmak yerıne gidin annenizde kayınvalidenizde yıyın . Herseyı gectım anne onlar anne .. evlatlarına ihyacları var . Sizinde onlara . Unutmayın kı hersey gider aileler kalır . Siz sıkılıyorsunuz diye esınız annesinimi gormesın . Ha sunu atlamıyım arar cagırır musait degılsenız gitmezsiniz olur biter bukadr dert etmeye gerek yok bence .ama büyüklerinizi ziyaret etmek için onları aratmak zorunda bırakmayın .

Gitmeeee sonra çok alışıyorlar ay Bi salsınlar insanları ya, sorunlu gibi kendi egoları için çağırıyor çoğu

Sonunda biri beni anlamış.ya ev ısı oluyor. Gunde 6 7 saat ders çalışıyorum. Oraya gıdınce 12den önce kalkamıyoruz. Ha gıtsekte eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyor. Ben annesıyle. Eşim bile dün dedı onlarla konuscagım konu farklı kardeşimle farklı dıyor

Evet ama gece 12ye kadar orda oluyoruz. Keske ye kalk olsa bende gıderım bırakmıyolat

2 haftada bir gidiyorum zaten de o ısrarla cagırıyor
Valla bende de farklı versiyonu var, annemle bile az konuşurum telde konuşmayı hiç sevmem, kaynanayı eşim 2 günde bir arar, telefonu burnuma dayar hemen al annemle konuş bıktım bu emrivaki den kavgada ettim anlamıyor
Sorun kv den çok eş kişisinde

Tamamda kadın her hafta cagırıyo. Peki napmam gerek yanı
gitmicen kendi kararlarını kendi hayatını oluşturcan belli ki kv oğlunun gidişine henüz alışamamış çağrıp duruyo ,ya sen kv yi usulünce arayıp akşam yemeğe çağırmışsın anne bizim işimiz var beklemeyin diye haber vereyim dedim diye söyle , ya da eşin arasın söylesin ne işiniz var derse de özel de bi yere gitcez de evde işimiz var de koltukların yerlerini değiştircez de hastayım keyifsizim de bende yemek yaptım onlar kalır bozulur de yani bi şekilde reddet ama bişey yap artık bak daha çok yeni evliliğiniz gerekirse eşin desin anne biz daha yeni evliyiz sık sık çağırma bizi diye , tamam anlıyorum seni buraya yazıp rahatlamak fikir almak istiyosun ama uygulamıyosun lütfen bişey yap artık yani de onu yaz buraya şunu yaptım böyle söyledim diye yoksa bir arpa boyu yol gidemezsin bi bakmışsın hiç istemediğin bi durumun içindesin

Ilerde bayramda seyranda gidecek yeriniz olmazsa anlarsiniz büyüklerin ne demek oldugunu. Insanin sevdikleri candir. Hayati anlamli kilar. Keske bizleride yemege cagiran es ailesi olsa.. büyükleri incitmeyin(esinizle aranizi acmaya calismadigi sürece)

Siz anladığım kadarı ile ev oturmasını sevmiyorsunuz.Yasca sizden çok büyük insanları da kafanız almıyor ( benim gibi) Çünkü annenize de sık gitmiyormussunuz .Yardım alacak falan bir durum değil
Gayet normal.İstemedigin zaman işkence oluyor çünkü.Ben de yaşadığım için biliyorum .Görev gibi bir nevi ..Konu sahibi de rahatsızlığını belirtmiş,insanin yaşam.sevincini alır inanırım .Gitmeyin siz de .Ben hoşlanmıyorum deyin .Bahane uydurun .Bir gün hastayım deyin yatin .Bir gün eve bir arkadasinizi davet edin.Misafirim.var deyin.Bir sürü bahane bulunur ..

Haftada bir aileyi görünce ne oluyor ki? Ne zarari var bunun size? Ben ailemin uzak oldugu ve es ailesinin soguk oldugu bir evlilik yasadim. Davet etmedikleri icin haftasonu falan kendimi cok yalniz hissediyordum aile sicakligini birlikte yemek yemeyi özlüyordum. Aile candir. Evliligimizi bozmaya calismadiklari sürece seve seve görüsürüm

Sende ki dert keşke dert olsa... geçen hafta bende bir topic açtım ama kayınvalideme haftanın 5 günü gittiğim için bu kadar düşünme inan ilerde işine bile gelir yemek yapıp çağırması. Kayınvalidem bize karşı çok iyidir ama oda karismayi sever. Bende mıç mıç olmayı sevmem. Siz daha çok yenisiniz, erken gidin, yemek yiyip bir saat kalın sonra gezmeye çıkın. Her hafta gitmeye gerek yok, o topicten sonra bende bu hafta hiç uğramadım mesela Ama isim gücüm vardi. Sizde kendinize cevre edinin, baska ciftlerle planlar yapin yada ne bileyim kari koca kendinize bir ugras bulun. Galiba kendinizide Cok dolduruyorsunuz. Esinizin annesi babasi, tabiki onlarlada vakit gecirilcek

Haftada "en az" 1 gün annem 1 gün de kayınvalideme gidiyorum. Haftanın 5 günü de çalışıyorum. Ev işlerini kendim yapıyorum. Haftada 1 gün de arkadaşlarımla falan buluşuyorum. Çok tembel uyuşuk bı insanım normalde ama buna rağmen bunların hepsi yetişiyor kendime zaman da kalıyor. Çocuğunuz yok haftanın 6 günü çalıştığınız bı işiniz yok. Haftada 1 gün kadına gitmeyi de çok görmeyin bence. Bı gün de kendi annenize gidin. 6 gibi gidip yemeğe 12de dönseniz ne olacak ki. Yine ders çalışmaya bir sürü vaktinizin kalıyor olması lazım.

Şunu anlatamıyorum kv bırakmaz hayatta. Gec dönuyoruz ve gec yatınca gec kalkıyorum. Gercekten en az 11 12 bırakmıyor. Eşim 8 de cıkıyor ısten bır hafta. Gitmemiz 9.ee 12 de kalcaz falan
Üf ne kadar dert ettiniz ya haftada bir gün de 12de gidin evinize ne olacak ?

Ya öfff ama izin verin de insanlar haftada 1 evlatlarını görsün ailesini bi araya getirsin yahu. Evlenince komple aile ilişkileri kesilmiyor kimsenin oğlunu kendinize kapatma olarak almıyorsunuz. Özellikle şu yeni gelin fobisi sıktı artık insanların ödü kopuyor kayınvalide ile görüşeceğiz diye. Yani anlaşamayan geçimsiz insanları anlarım da kadın size iyi de davranıyormuş. Haftada 1 oğlunu görmek yarın torunu olunca sık sık gorup sevmek istemek annelerin hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…