- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kadının her hafta cagırmasında sıkıntı yok bence sorun sizde . Onun aramasına gerek kalmadan sizin haftada bir ailelerınızı ziyaret etmenız gerekıyor . Gun boyu ders calsıın aksam yemek yapmak yerıne gidin annenizde kayınvalidenizde yıyın . Herseyı gectım anne onlar anne .. evlatlarına ihyacları var . Sizinde onlara . Unutmayın kı hersey gider aileler kalır . Siz sıkılıyorsunuz diye esınız annesinimi gormesın . Ha sunu atlamıyım arar cagırır musait degılsenız gitmezsiniz olur biter bukadr dert etmeye gerek yok bence .ama büyüklerinizi ziyaret etmek için onları aratmak zorunda bırakmayın .Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Gitmeeee sonra çok alışıyorlar ay Bi salsınlar insanları ya, sorunlu gibi kendi egoları için çağırıyor çoğuBen cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
2 haftada bir gidiyorum zaten de o ısrarla cagırıyorGitmeeee sonra çok alışıyorlar ay Bi salsınlar insanları ya, sorunlu gibi kendi egoları için çağırıyor çoğu
Sonunda biri beni anlamış.ya ev ısı oluyor. Gunde 6 7 saat ders çalışıyorum. Oraya gıdınce 12den önce kalkamıyoruz. Ha gıtsekte eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyor. Ben annesıyle. Eşim bile dün dedı onlarla konuscagım konu farklı kardeşimle farklı dıyorArkadas bu nedir ya niyr bi tane kadin tutup da demiyor benim anam babam surekli bizimle gorusmrk istiyor esim bu durumdan sikayetci niyr hrp erkek aileleri bole cildirmamak ictrn degil evlenmeyin vallahi ypk yani bu es ailelerinden zaten evlilikler yurumuyor erkege bisey oldugu yok kadin dul oluyor
Evet ama gece 12ye kadar orda oluyoruz. Keske ye kalk olsa bende gıderım bırakmıyolatKv yi gunahim kadar sevmesemde şu siralar keske bizide haftada bir yemege alsa diye dusunmuyor degilim Iki kucuk cocuklu bir anne olarak kendimi bir yerlere atip hazir yemege konasim varAma benim kaynanada o potansiyel yok yemege bizim icin ekstra olarak ekleyecegi salcadan tut tuzuna kadar hesap yapip geri cekiyor kendini sagolsun. Bugunlerin kiymetini bil hazir yemegin ne kadar luks birsey oldugunun is isten gecmeden farkina varmani tavsiye ederim
Valla bende de farklı versiyonu var, annemle bile az konuşurum telde konuşmayı hiç sevmem, kaynanayı eşim 2 günde bir arar, telefonu burnuma dayar hemen al annemle konuş bıktım bu emrivaki den kavgada ettim anlamıyor2 haftada bir gidiyorum zaten de o ısrarla cagırıyor
gitmicen kendi kararlarını kendi hayatını oluşturcan belli ki kv oğlunun gidişine henüz alışamamış çağrıp duruyo ,ya sen kv yi usulünce arayıp akşam yemeğe çağırmışsın anne bizim işimiz var beklemeyin diye haber vereyim dedim diye söyle , ya da eşin arasın söylesin ne işiniz var derse de özel de bi yere gitcez de evde işimiz var de koltukların yerlerini değiştircez de hastayım keyifsizim de bende yemek yaptım onlar kalır bozulur de yani bi şekilde reddet ama bişey yap artık bak daha çok yeni evliliğiniz gerekirse eşin desin anne biz daha yeni evliyiz sık sık çağırma bizi diye , tamam anlıyorum seni buraya yazıp rahatlamak fikir almak istiyosun ama uygulamıyosun lütfen bişey yap artık yani de onu yaz buraya şunu yaptım böyle söyledim diye yoksa bir arpa boyu yol gidemezsin bi bakmışsın hiç istemediğin bi durumun içindesinTamamda kadın her hafta cagırıyo. Peki napmam gerek yanı
Haftada bir aileyi görünce ne oluyor ki? Ne zarari var bunun size? Ben ailemin uzak oldugu ve es ailesinin soguk oldugu bir evlilik yasadim. Davet etmedikleri icin haftasonu falan kendimi cok yalniz hissediyordum aile sicakligini birlikte yemek yemeyi özlüyordum. Aile candir. Evliligimizi bozmaya calismadiklari sürece seve seve görüsürümArkadas bu nedir ya niyr bi tane kadin tutup da demiyor benim anam babam surekli bizimle gorusmrk istiyor esim bu durumdan sikayetci niyr hrp erkek aileleri bole cildirmamak ictrn degil evlenmeyin vallahi ypk yani bu es ailelerinden zaten evlilikler yurumuyor erkege bisey oldugu yok kadin dul oluyor
Üf ne kadar dert ettiniz ya haftada bir gün de 12de gidin evinize ne olacak ?Şunu anlatamıyorum kv bırakmaz hayatta. Gec dönuyoruz ve gec yatınca gec kalkıyorum. Gercekten en az 11 12 bırakmıyor. Eşim 8 de cıkıyor ısten bır hafta. Gitmemiz 9.ee 12 de kalcaz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?