♥haftalık kilo verme yarışması♥

ahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.

harikasın valla kubracım , umarım herkes ıstediği kıloları verır , herkes cok hırslı aferın sıze
Birde insan tabloyu görünce en çok ben kilo vereyim diyor yani bende öyle daha dikkatli olmaya başladıım :)

Bol su iç açlığını hissetmiyosun
Haklısın su işe yarıyor gerçekten fakat ben pek su içmeye alışık değilim zorluyorum kendimi bu yüzden :)

kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff

canım bence kahvaltı yapma illakı canının istediği bir seyler olacak , çok az tadımlıkta olsa gelenlerden cok az yersın kahvaltı nıyetıne geçer , aksamda salatayla kapatır gunu dengelersın

haftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff

Yok canım sen pideleri kaymakları kavurmaları yemeye devam et

biz kilo verirken o baksın bize

bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye

Canim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibem sende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim

süpersin, hadi 50 lere de bekleriz

Canim benim ne guzel motive ediyorsun dondurma yicektim vazgectim valla
aferin yeme sakın

ahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.
miniminnak kalana kadar bırakmam paçanızı

bilemedim şimdi kahvaltı edip gidersen de yine orda tutamazsan kendini nolcek yarın ne yiyip içtiysen eksiksiz yaz buraya bak kaçmak , gizlemek yok malum cezacı başıyım ama korkma canını yakmicem ben olsam yemem ,yedikten sonra pişman olacağını düşün

mantıklı ama yarın sabah aklımda siz olacaksınız frenleyerek yiyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…