- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
şahane olmuş. bende midem bulanıyor falan diyorum :))iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
harikasın valla kubracım , umarım herkes ıstediği kıloları verır , herkes cok hırslı aferın sızeHadi bakalım haftanın en çok kilo vereni olabilecek miyimm
Yok canım sen pideleri kaymakları kavurmaları yemeye devam etyok o kesin benim
Canim benim ne guzel motive ediyorsundimi yaaaşikayet de yok bundan sonra,hizaya gelin
Bol su iç açlığını hissetmiyosunAy kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
ahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.hepfit ve minerva1988 benden azsınız siz ama yaaaa bu hafta size yetişemicem ben de öbür hafta görüşürük
minevra kıs senin nicki de ben hep manevra diye okumuşum yaaa arıyom arıyom yokyanlış okumuşum meğersi
Birde insan tabloyu görünce en çok ben kilo vereyim diyor yani bende öyle daha dikkatli olmaya başladıım :)harikasın valla kubracım , umarım herkes ıstediği kıloları verır , herkes cok hırslı aferın sıze
Haklısın su işe yarıyor gerçekten fakat ben pek su içmeye alışık değilim zorluyorum kendimi bu yüzden :)Bol su iç açlığını hissetmiyosun
Haklısııın Hem de yeşil elma ekşi oluyo ya midemi kazıyodu resmen.elma güzel bir seçimmis canım ama çok acıktırıyor ben ara ogunde denedım .. artık yıyemıyorum acık cay acıktırmaz
Canim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibemben de haftaya 60 lar grubuna girmek istiyorum ama bu gidiş iyi değilbuna bir dur demek lazım.
Bunu alkışlamak istiyorumBen de bundan 4 yıl önce kot pantolonlar almıştım 3 4 tane 40 beden giremiyordum tabi bi gün girerim diye şimdi baktım bol geliyor verdim başkalarına gitti bundan daha güzel bir mutluluk ne olabilir ki yaa
ben yeşil elma yiyorum hep ona mı acıkıyorum kiHaklısııın Hem de yeşil elma ekşi oluyo ya midemi kazıyodu resmen.
canım bence kahvaltı yapma illakı canının istediği bir seyler olacak , çok az tadımlıkta olsa gelenlerden cok az yersın kahvaltı nıyetıne geçer , aksamda salatayla kapatır gunu dengelersınkızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff
Öyle birşey yoktur umarım çünkü pazardan daha yeni yeşil elma aldımben yeşil elma yiyorum hep ona mı acıkıyorum ki
hepfit ve minerva1988 benden azsınız siz ama yaaaa bu hafta size yetişemicem ben de öbür hafta görüşürük
minevra kıs senin nicki de ben hep manevra diye okumuşum yaaa arıyom arıyom yokyanlış okumuşum meğersi
Yok canım sen pideleri kaymakları kavurmaları yemeye devam et
kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff
Canim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibemsende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim
aferinCanim benim ne guzel motive ediyorsundondurma yicektim vazgectim valla
miniminnak kalana kadar bırakmam paçanızıahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.
kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff
eme ben hep açım ahaha o da var :)Öyle birşey yoktur umarım çünkü pazardan daha yeni yeşil elma aldım
herkesın bünyesi farklıdır muhtemelen canım , benim midemi kazındırıyordu ,ben yeşil elma yiyorum hep ona mı acıkıyorum ki
Tamam o zaman ben elmalarımı gönül rahatlığıyla tüketeyiim :)eme ben hep açım ahaha o da var :)
mantıklı ama yarın sabah aklımda siz olacaksınız frenleyerek yiyeceğim :)haftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff
bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?