♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gitti

hiiiii ballı kaymak+ceviz alsam o kaymak bitene kadar huzur bulmuyorum

Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı da kavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin

merhaba canım , herzamankı gıbı spor harıka , menüne hala biraz eklemen konusunda ısrarcıyım ama sen mutluysan ve sağlıklıysan gerisi bos .. kocaman optum senı
İyiyim canım çok şükür beni düşündüğün için çok çok teşekkür ederim

hiiiiii çabuk spor yap erit, biz yemedik sen niye yedin

woow kavurmalı yumurta cok severım , tadımlık yedıyse sorun olmaz canım , aksam dengelersın onu tatlım

Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
Teşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak var

Ben de bundan 4 yıl önce kot pantolonlar almıştım 3 4 tane 40 beden giremiyordum tabi bi gün girerim diye şimdi baktım bol geliyor verdim başkalarına gitti bundan daha güzel bir mutluluk ne olabilir ki yaa

ben asıl sizi tebrik ediyorum ben de artık taktik uygulayacağım çok iyi fikir. bu akşam bizde misafirliğe davetliyiz bakalım nolcak nasıl taktik geliştirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…