Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gittiEskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
ben de göbeğini sıkıp duruyorumçok ayıp ediyorum dimi
Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gitti
ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı daEskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
Biraz öyle aslındasen bişi yemiyorsun ya kısaca desene
İyiyim canım çok şükür beni düşündüğün için çok çok teşekkür ederimmerhaba canım , herzamankı gıbı spor harıka , menüne hala biraz eklemen konusunda ısrarcıyım ama sen mutluysan ve sağlıklıysan gerisi bos .. kocaman optum senı
Önceleri mutlaka ara öğün yapmam gerekiyo diye elma yerdim ama artık canım istemiyo ama bol su ve açık çay içiyorum tabii şekersiziyo etmişsin canim sen calisiyorsun ben evdeyim hareketsizm genelde bir meyvede yiyebilirsin
ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı dakavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin
Ben de ya çay olsun da..ohhh afiyet olsun, semaverde çayı çok severim. hoş çayın her türlüsünü severim
canım eşinle karşılıklı şakalaşıyorsunuz anladığım kadarıyla , göbeğini sıktığından belli şaka yaptığın , bence hıc alınmıyordur tatlımben de göbeğini sıkıp duruyorumçok ayıp ediyorum dimi
işte ben hepiniz adına yedimhiiiiii çabuk spor yap erit, biz yemedik sen niye yedin
woow kavurmalı yumurta cok severım , tadımlık yedıyse sorun olmaz canım , aksam dengelersın onu tatlımben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı dakavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin
iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanadaAy kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
ya evet ama o bana diyince alındığıma göre belki O da alınıyordur. gösterme şekli farklı olabiliyor. dikkat etmek gerek yine decanım eşinle karşılıklı şakalaşıyorsunuz anladığım kadarıyla , göbeğini sıktığından belli şaka yaptığın , bence hıc alınmıyordur tatlım
elma güzel bir seçimmis canım ama çok acıktırıyor ben ara ogunde denedım .. artık yıyemıyorum acık cay acıktırmazÖnceleri mutlaka ara öğün yapmam gerekiyo diye elma yerdim ama artık canım istemiyo ama bol su ve açık çay içiyorum tabii şekersiz
haklısın canım ..ya evet ama o bana diyince alındığıma göre belki O da alınıyordur. gösterme şekli farklı olabiliyor. dikkat etmek gerek yine de
Teşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak variradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
Ben de bundan 4 yıl önce kot pantolonlar almıştım 3 4 tane 40 beden giremiyordum tabi bi gün girerim diye şimdi baktım bol geliyor verdim başkalarına gitti bundan daha güzel bir mutluluk ne olabilir ki yaaşu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldımsonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha varşuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr
ben asıl sizi tebrik ediyorum ben de artık taktik uygulayacağım çok iyi fikir. bu akşam bizde misafirliğe davetliyiz bakalım nolcakiradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?