♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok yaaa kendim kiloya takık olduğum için eşimin söylemesine kızmıyorum hiç daha çok dikkat edesim geliyo

Ben de ya çay olsun da..
Ama bitki çaylarını hiç sevmiyorum

bende günde 2 fincan içmeye çalışıyorum ama çoğunlukla 1 fincanda kalıo, siyah çaydan sıra gelmio

Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada

afferimm harikasınız kızlar

işte ben hepiniz adına yedim

bak bak üstteki alıntılara bak, millet neler çevirmiş geri
nerdesin GonulSenligim duy bak

kıs bunee sahur sofrası gibi
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercem övgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit çiğime bildirin o yaptı beni cezacı başı spor yap kıs
Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
iradene alkış okuyup okuyup acıkmana

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
sana da tebrikler canımcım

Ayy inşaallah canım inşaallah

Teşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak var
canım rejimdeyim dıyınce aman ye gitsin 1 taneden bir sey olmaz diye ısrar ediyorlar , midem ağrıyor demek maalesef kolayıma geliyor o zaman kımse ısrar edemiyor , maalesef millet olarak çok iyiniyetli,yiz mi desem misafirpervermiyiz desem , ne desem bilemedim , karsıdakının diyet olayına saygılı olamıyoruz bazen bu kesin , ben bile insanlara ye diye ısrar ederken buluyorum cogu zaman kendımı maalesef

canım benım sagol çıtır rakibem :)

kız o olmadı, hiiiççççç şikayet etmesinler. biz yemioz onlarda yemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…