- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Yok yaaa kendim kiloya takık olduğum için eşimin söylemesine kızmıyorum hiç daha çok dikkat edesim geliyoCanım bazen bende eşime o göbek ne öyle canım lütfen dıkkar et diyorum , haklısın ama sağlık için uyarma gereği duyuyorum . kal krizi falan allah korusun cok yaygın gençlerde bide : ( beyler de baze4n aynı hislerle eslerine söyleyebilir cnm , yoksa eşimin nasıl göründüğü benım ıcın onemlı degıl
Ben de ya çay olsun da..
Ama bitki çaylarını hiç sevmiyorum
Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
işte ben hepiniz adına yedim
ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı dakavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin
iradene alkışAy kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum
sana da tebrikler canımcımiradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
Ayy inşaallah canım inşaallahaman neye yarar canim. su genc yasta ne sıkıntı cektim kilolardan. oram buram agridi etlerim yirtildi yasimdan büyük gösterdim. yoegunkuk bitkinlik güzel tarzımca giyinemedim. kilo denen seyden kurtulup onu almamak icin ona göre yasayacagim artik inşallah.
wawww ben bile heyecanlaniyrm bi an kendimi senin yerine koydum. haftaya seni 50 grubuna koyuyoruzzz
canım rejimdeyim dıyınce aman ye gitsin 1 taneden bir sey olmaz diye ısrar ediyorlar , midem ağrıyor demek maalesef kolayıma geliyor o zaman kımse ısrar edemiyor , maalesef millet olarak çok iyiniyetli,yiz mi desem misafirpervermiyiz desem , ne desem bilemedim , karsıdakının diyet olayına saygılı olamıyoruz bazen bu kesin , ben bile insanlara ye diye ısrar ederken buluyorum cogu zaman kendımı maalesefTeşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak var
canım benım sagol çıtır rakibem :)kıs bunee sahur sofrası gibi
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercemövgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit çiğime bildirin o yaptı beni cezacı başı spor yap kıs
iradene alkışokuyup okuyup acıkmana
sana da tebrikler canımcım
kıs bunee sahur sofrası gibi
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercemövgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit çiğime bildirin o yaptı beni cezacı başı spor yap kıs
iradene alkışokuyup okuyup acıkmana
sana da tebrikler canımcım
"Ne yapalım yaaa sanki başka bir keyfimiz mi var"ohhh afiyet olsun, semaverde çayı çok severim. hoş çayın her türlüsünü severim
inşallah rakibem biraz erisin sonra da spora gidicemm :)sen beni çok çabuk yakalıycan
dimi yaaakız o olmadı, hiiiççççç şikayet etmesinler. biz yemioz onlarda yemesin
wallaHadi bakalım haftanın en çok kilo vereni olabilecek miyimm
"Ne yapalım yaaa sanki başka bir keyfimiz mi var"
Çok çay içiyosun diyenlere cevabım
kıskançlık falan mı canım. bayanlara yönelik yerlerde bulabilirsin aslında.Yürüyüş yapmama bile surat asıyo da yapacak birşeyy yok
teşekkür ederim :) inşallah akşam bişi yapmammenü güzel canım
ben de nutellayı attım bi tek reçelim kaldı :)Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
yok o kesin benimHadi bakalım haftanın en çok kilo vereni olabilecek miyimm
başüstüne efemmmdimi yaaaşikayet de yok bundan sonra,hizaya gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?