♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben yeşil elma yiyorum hep ona mı acıkıyorum ki

yaaaa var mıdır öyle bir şey ben de yerim yeşil elma

hee haftaya 1-0 geriden başlıyon yani neyse haftaya bunu avantaja çevireyim de senden sonraki hafta da ben olcam. o haftayı telafi ederim fırsatçılıkta son nokta gel vatandaş gel

kızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?

Bende yemeyi severim özellikle cipler, tatlılar, poğaça ve börekler. Her diyet uygulamalarımdairademe sahip çıkamadım ve az ondan diye diye yedim. Şimdi ise kendimi tam anlamıyla tutuyorum önüme pasta koysalar birçatal alayım demiyorum, hiç bir şekilde yemiyorum çünkü böyle yaparsam kilomu rahatlıkla verebilirim.

Kahvaltı yapma ama az ye ben de kendime hayır diyemem

ben balık dışındaki her şeyi büyük bi iştahla tüketirim. her şeyi çok severim. şerbetli şerbetsiz tatlı et tavuk sebze aklına gelen her şeyden çok yerim. ekmek yemekle aram yok fazla . kahvaltı dışında tüketmem çok fazla

teşekkürler kızlar alıntılar uzundu sayfayı kaplamak istemedim. kahvaltısız gidip tadımlık alıcam yarın ve yazıcam :)

yaaa evet aslında çok moral bozucu olacak, 2 kiloya kadar artabiliyor kilom mümnkün olduğunca almamaya çalışıcam, ödem attırıcı çaylar falan içerim

ben de yerim :) özellik kilo yapan yiyeceklere bayılırım eğer yememi dengelersem ben de kilo verebiliyorum genelde

Biz ailece severiz yemek yemeyi yılların alışkanlığı metabolizmamız da yavaş genetik o yüzden oldum olası diyet yapıyorum ya

ben herşeyi severim :) tatlıyı sadece regli döneminde ister canım onun haricinde hamurişine ölürüm, pizzalar poğaçalar simitler tam benim kalemim, ucunu bıraksam sınırsız yiyebilirim

offff canım çekti yaaaa, bunları yazarken süt içmek işkence oldu

Insallah canim 50 ler bana daha cok uzak

ben herşeyi severim :) tatlıyı sadece regli döneminde ister canım onun haricinde hamurişine ölürüm, pizzalar poğaçalar simitler tam benim kalemim, ucunu bıraksam sınırsız yiyebilirim
bizim vücut tipi bundan aynı heralde baksana boğazdan mideye inen mamacıklar bilem aynı ağzının suyunu sil kıs

bizim vücut tipi bundan aynı heralde baksana boğazdan mideye inen mamacıklar bilem aynı ağzının suyunu sil kıs

wallaha sulandı hele mercimek köftesi+çiğ köfte+hamurişi+ pizza+hamburger menü oooooffff offf

öğlen yürüyüş yaparken burgerın önünden geçtim, gözümün önünde patates kızartması ranch sos buffala sos ve kocaman bi whopper canlandı. az kalsın dalıyodum içeri.
bi whoper menünün kalorisi 1200 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…