- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ooooo sen beni geçmişsindirCanim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibemsende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim
ben yeşil elma yiyorum hep ona mı acıkıyorum ki
haftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff
biz kilo verirken o baksın bize
bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye
süpersin, hadi 50 lere de bekleriz
Ter atmıyosan da içilmiyo haklısınBirde insan tabloyu görünce en çok ben kilo vereyim diyor yani bende öyle daha dikkatli olmaya başladıım :)
Haklısın su işe yarıyor gerçekten fakat ben pek su içmeye alışık değilim zorluyorum kendimi bu yüzden :)
Bende yemeyi severim özellikle cipler, tatlılar, poğaça ve börekler. Her diyet uygulamalarımdairademe sahip çıkamadım ve az ondan diye diye yedim. Şimdi ise kendimi tam anlamıyla tutuyorum önüme pasta koysalar birçatal alayım demiyorum, hiç bir şekilde yemiyorum çünkü böyle yaparsam kilomu rahatlıkla verebilirim.kızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
Kahvaltı yapma ama az ye ben de kendime hayır diyememkızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff
ben balık dışındaki her şeyi büyük bi iştahla tüketirim. her şeyi çok severim. şerbetli şerbetsiz tatlı et tavuk sebze aklına gelen her şeyden çok yerim. ekmek yemekle aram yok fazla . kahvaltı dışında tüketmem çok fazlakızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
teşekkürler kızlar alıntılar uzundu sayfayı kaplamak istemedim. kahvaltısız gidip tadımlık alıcam yarın ve yazıcam :)
yaaaa var mıdır öyle bir şey ben de yerim yeşil elma
hee haftaya 1-0 geriden başlıyon yanineyse haftaya bunu avantaja çevireyim de senden sonraki hafta da ben olcam. o haftayı telafi ederim fırsatçılıkta son nokta gel vatandaş gel
ben de yerim :) özellik kilo yapan yiyeceklere bayılırımkızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
Biz ailece severiz yemek yemeyi yılların alışkanlığı metabolizmamız da yavaş genetik o yüzden oldum olası diyet yapıyorum yakızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
kızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
Insallah canim 50 ler bana daha cok uzakhaftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff
biz kilo verirken o baksın bize
bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye
süpersin, hadi 50 lere de bekleriz
Insallah canim 50 ler bana daha cok uzak
bizim vücut tipi bundan aynı heraldeben herşeyi severim :) tatlıyı sadece regli döneminde ister canımonun haricinde hamurişine ölürüm, pizzalar poğaçalar simitler tam benim kalemim, ucunu bıraksam sınırsız yiyebilirim
bizim vücut tipi bundan aynı heraldebaksana boğazdan mideye inen mamacıklar bilem aynı ağzının suyunu sil kıs
ben hiç yememiştim denicem..bu sene ilk benimde canim cekti yedim Sağol sekerim :)
Sen bana yetisirsin kiooooo sen beni geçmişsindir
benimde yaaaa, özellikle kayınvalide azarlıyor yemeyincebende midem ağrıyo diom, hastalık hastası oldum
Bende cok ise yariyor diye duydum cnm
bizim vücut yapımız çok benzio yabende çubuk kraker gibi olmuom
ben bi dönem spor yaparken kullandım sıvı olanından, işe yarıyor ama işe yaraması için ciddi kardiyo yapman lazım. içip 20 dk sonra spora başlıyorsun. ben spor salonuna giderken kullanmıştım(içip yürüyüş yapmak falan işe yaramıyo, böyle yüzün kıpkırmızı olacak şekilde yoğun spor yapıosan çok işe yarıyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?