♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzelll dün baktım burda 3 mil e 45 dk sürüyo eminim iyi ter atıyosundur.

bugün ben de başlıycam inşallah leslie ye.

allah bağışlasın canım, umarım sıkıntıları geçer çabucak

ay hemde nasıl , gerçekten ipin ucunu kaçırsam haftada 2-3 kılo alacak potansıyel var maalesef bende ..

bende de yaaaa, ama yedim mi insan gibi yemiyorum o yüzden oluyo benimki

Yani yaniii ben de ekmek yediğim zamanlarda diyodum ki olmamış diyosun kendin de yeme.
Amaa diye diye artık yemiyoruuum

biz burda zayıflıycaz sanırsam galiba acaba

Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa

bende ya, zorunluluk hissetmesem yapmam

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor, benim kayınvalidem bakıyo sağolsun hakkını ödeyemem

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor, benim kayınvalidem bakıyo sağolsun hakkını ödeyemem
canım bazen çalışan anne çocukları benimkisi gibi heder oluyor sen şanslıymışsın canım keşke benımkınede bakacak
yakınlarım yanımda olsalardı .. çok şükür yinede

inşallah canım,
aynen süt süt ürünleri protein sebze az kh aslında bu kadar.
ama gebelikte ve emzirirken 'ben şu an kutsal bir vazife yapıyorum' edasıyla homidi gırtlak yendiği için bol kilo alıyoruz..
Ben de işyerinde arkadaşlarımın canın çeker diye diye verdikleri yiyeceklerden kilo almıştım özellikle de tatlılardan

[QUOTE="

deme deme böyle şeyler deme

allah bağışlasın canım, ne güzel bi kız bi erkek. bende zamanı gelince sağlıklı hayırlı iki tane evlat istiyorum[/QUOTE]

Amin canım sağol Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Kilolardan korkma her bünye bir değil, hele doğumdan sonra vucüd bi çoğunu kendisi atıyor zaten, geri kalanda sana kalıyo işte, hele sende hiç kalacağını zannetmiyorum. Gözün hiç korkmasın, o ilk kucağına alıp cennet kokusunu içine çekince hiç bişey umrunda olmaz

Hoşgeldin canim oyle deme kiz hepimizin kilo derdi oldugu icin yiyecekler cazip geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…