- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ne güzelll dün baktım burda 3 mil e 45 dk sürüyo eminim iyi ter atıyosundur.
ben de gece spor yapmayacaktım, zoruma gitmişti... ama sizler geldiniz aklıma paşa paşa yaptım valla...
valla şaka maka nerdeyse 1 haftadır leslie 3 mile yapıyorum, anam ağlıyor yaparken ama değecek inşallah.. meyvesini almaya başladım baksana...
bugün ben de başlıycam inşallah leslie ye.
ben de gece spor yapmayacaktım, zoruma gitmişti... ama sizler geldiniz aklıma paşa paşa yaptım valla...
valla şaka maka nerdeyse 1 haftadır leslie 3 mile yapıyorum, anam ağlıyor yaparken ama değecek inşallah.. meyvesini almaya başladım baksana...
allah bagıslasın canım , benımde 4,5 yasında bir oğlum var canım dünya tatlısı benımkıde ama 2 yasından beri kreşe gıtmek zorunda kaldığı ıcın bayagaı sorunlar yasıyorum .. allah hepımızın evlatlarına sağlıklı omurler versın
ay hemde nasıl , gerçekten ipin ucunu kaçırsam haftada 2-3 kılo alacak potansıyel var maalesef bende ..
Yani yaniii ben de ekmek yediğim zamanlarda diyodum ki olmamış diyosun kendin de yeme.
Amaa diye diye artık yemiyoruuum
Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor, benim kayınvalidem bakıyo sağolsun hakkını ödeyememallah bagıslasın canım , benımde 4,5 yasında bir oğlum var canım dünya tatlısı benımkıde ama 2 yasından beri kreşe gıtmek zorunda kaldığı ıcın bayagaı sorunlar yasıyorum .. allah hepımızın evlatlarına sağlıklı omurler versın
allah bağışlasın canım kızını, hayırlı sağlıklı bi evlat olsunAllah bağışlasın canım ikisini de... senin oğlanla kızım yaşıt demek?
kasım 2012 li kızım, siz?
canım bazen çalışan anne çocukları benimkisi gibi heder oluyor sen şanslıymışsın canım keşke benımkınede bakacakAllah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor, benim kayınvalidem bakıyo sağolsun hakkını ödeyemem
Ben de işyerinde arkadaşlarımın canın çeker diye diye verdikleri yiyeceklerden kilo almıştım özellikle de tatlılardaninşallah canım,
aynen süt süt ürünleri protein sebze az kh aslında bu kadar.
ama gebelikte ve emzirirken 'ben şu an kutsal bir vazife yapıyorum' edasıyla homidi gırtlak yendiği için bol kilo alıyoruz..
iş yerınde buradada insanların ağzı boşi durmuyor ama kiloda almıyorlar helal dıyorum vallaBen de işyerinde arkadaşlarımın canın çeker diye diye verdikleri yiyeceklerden kilo almıştım özellikle de tatlılardan
Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa[
Aaaa duvar silinmez mibüyük temizlik duvar silmeden olmaz
hoşbulduuuummm canımhoşgeldiiiiinnnnn
Hoşgeldin canim oyle deme kiz hepimizin kilo derdi oldugu icin yiyecekler cazip geliyor :)merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım
sbedenin daha önceki grubundaydım daha önce
diyetten sıkıldığım için bırakmıştım
59'u görmüşken bıraktıktan sonra affedersiniz öküz gibi yiyerek 64'e fırladım
ilk hedefim 58 son hedefim 54,boyum 1.64
HEP BERABER BU GICIK KİLOLARDAN KURTULALIM ARTIK!!!
evet canım 2012 Aralık 27. 3 gün daha bekleyemedi sıpamAllah bağışlasın canım ikisini de... senin oğlanla kızım yaşıt demek?
kasım 2012 li kızım, siz?
rüyada mı yedın gerçekten mı yedın anlamadım sbedencım ?rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500
aynen ya.. benim anacığım da silmezdi ki duvar muvar... ben de hiç bilmemEvet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa
rüyada canım. değişik ve cok güzelllerdi .rüyada mı yedın gerçekten mı yedın anlamadım sbedencım ?
Su tutmuş demek kirüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?