hoşbuldum canım,aynen öyle kendime dur demezsem alıp başını gidiyor kilolarHos geldin bende birkinca epey aldim zararin neresinden donsen kardir
Makarna ben de yedim ama kola değil de ayran içtim su ayran çay arkadaşlar bunun dışında sıvı almayııınGünaydın kızlar dün çok yoğun ve yorucu bi gündü
Sabah
1 dilim ekmek,peynir,zeytin
ara 1 burçak
öğlen 2 biber közlemesi,yarım dilim ekmek,2 küçük köfte
burdan sonra çozuttum
saat 5 kibi yarım tabak makarna + 1 bardak kola
1 kayısı+1 erik
akşam salata+ cacık
karışık çerez yedim üstünüde
iyi tarafı ilk kez dün karnım tok uyudum, kötü tarafı sanırım mutsuzum korkuyorum yine diyetimin bozulmasından
Allah yavrularını sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.İnşallah burda çıtır çıtır anneler olup çıkacağızKizlar sizi okumaktan yorum yazamiyorum cok tatlisiniz iyide motive oluyoruz valla hepinizi opuyorum bende 3 dogum yoptim 15 ili 12 kilo arasi aldim evlenirken 62 kilo idim ilk hamilelik 65 ile basladi suan 74.5 esko halimrhalime ddonecem insallah bence hailelikte bol protein bebege yarar anne az kilo alir
senın kac tane cocugun var tatlım ? bende hamılelıkte 20 kg almıştım canım oluyor hamılelıkte ..Allah yavrularını sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.İnşallah burda çıtır çıtır anneler olup çıkacağız
Bende son hamileliğimde rekorumu kırmıştım 25 kilo alıp 95 le doğuma gitmiştim
Çok sevindiiiim sanki en dirençsiz seni görüyodum bak azaltınca nasıl gidiyo sen yürü yürü yolunu uzat bak işe yarıycakolsun canım ya en fazla biraz ödem olur, bol su iç, bi de bitki çayları falan, regli sonrası da hiçbir şeyin kalmaz inş.
hepfitcim dünkü menüm ve spor sonrası bugün --- 1200 gramdayım
ne zamandır 86 yı görmemiştim öyle mutlu oldum ki
bir günde nasıl bu kadar farkediyor ya..
2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum varsenın kac tane cocugun var tatlım ? bende hamılelıkte 20 kg almıştım canım oluyor hamılelıkte ..
Bence burda hepimiz kilo almaya elverişliyiz :) sağımda solumda cipsler kolalar bisküviler en şişko benim maalesefffcanım benim bünye yaptığım herşeye hemen adapte oluyor, fazlayı gördüğü zaman depoluyo sağolsun. Kilo almaya o kadar elverişliki ,hele bide geç saatte yersem tamam.
Allah saglikli uzun omur versi evladina dogumdan sonra insan oyle mutlu oluyorki kilolar hic aklima gelmiyor ancak sonra dank ediyorAllah yavrularını sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.İnşallah burda çıtır çıtır anneler olup çıkacağız
inşallah canım,Kizlar sizi okumaktan yorum yazamiyorum cok tatlisiniz iyide motive oluyoruz valla hepinizi opuyorum bende 3 dogum yoptim 15 ili 12 kilo arasi aldim evlenirken 62 kilo idim ilk hamilelik 65 ile basladi suan 74.5 esko halimrhalime ddonecem insallah bence hailelikte bol protein bebege yarar anne az kilo alir
ben de gece spor yapmayacaktım, zoruma gitmişti... ama sizler geldiniz aklıma paşa paşa yaptım valla...
valla şaka maka nerdeyse 1 haftadır leslie 3 mile yapıyorum, anam ağlıyor yaparken ama değecek inşallah.. meyvesini almaya başladım baksana...
allah bagıslasın canım , benımde 4,5 yasında bir oğlum var canım dünya tatlısı benımkıde ama 2 yasından beri kreşe gıtmek zorunda kaldığı ıcın bayagaı sorunlar yasıyorum .. allah hepımızın evlatlarına sağlıklı omurler versın2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum var
olur canım olur..tabrikler tebriklerBide ben şu spor işini halletsem iyiydi ya neyse zamanla oda olur
ay hemde nasıl , gerçekten ipin ucunu kaçırsam haftada 2-3 kılo alacak potansıyel var maalesef bende ..Bence burda hepimiz kilo almaya elverişliyiz :) sağımda solumda cipsler kolalar bisküviler en şişko benim maalesefff
Aynen katiliyorum tamaen duygusal yanilgiinşallah canım,
aynen süt süt ürünleri protein sebze az kh aslında bu kadar.
ama gebelikte ve emzirirken 'ben şu an kutsal bir vazife yapıyorum' edasıyla homidi gırtlak yendiği için bol kilo alıyoruz..
Yani yaniii ben de ekmek yediğim zamanlarda diyodum ki olmamış diyosun kendin de yeme.dün yerken buraya nasıl yazıcam diye düşündüm resmenherkese laf söyleyip yemek te olmuyo
sağol canımÇok sevindiiiim sanki en dirençsiz seni görüyodum bak azaltınca nasıl gidiyo sen yürü yürü yolunu uzat bak işe yarıycak
Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaahepimiz öyleyiz tatlım ben de 17 kilo almıştım, ama ben dukan diyetinden çıkmıştım
yani kıtlıktan
ama dikkat edilince alınmıyor...
mesela tatlı tambak 2. bebişinde çok az kilo almış, ama bebekten ve temizlikten tüyoları bize bir türlü veremedi
huuu huuu tatlım tambağım seni şikayet ediyorum duydun mu????
melekimseye söylemıstım canım , onun tipi benımkı gıbı gorunuyor , sen daha zayıfsın bizden canım , en azından resimlerden oyle gorunuyor tatlım ..[/QUOTE]canım bana mı dedin melekimsiye mi?
merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım
sbedenin daha önceki grubundaydım daha önce
diyetten sıkıldığım için bırakmıştım
59'u görmüşken bıraktıktan sonra affedersiniz öküz gibi yiyerek 64'e fırladım
ilk hedefim 58 son hedefim 54,boyum 1.64
HEP BERABER BU GICIK KİLOLARDAN KURTULALIM ARTIK!!!
sen soyleyebılırsın canım gayet hos gorunuyorsun avatarın hakkını verıyorsun yanı :)
Allah yavrularını sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.İnşallah burda çıtır çıtır anneler olup çıkacağız
senın kac tane cocugun var tatlım ? bende hamılelıkte 20 kg almıştım canım oluyor hamılelıkte ..
2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum var
herkes aynı galıba :)inşallah canım,
aynen süt süt ürünleri protein sebze az kh aslında bu kadar.
ama gebelikte ve emzirirken 'ben şu an kutsal bir vazife yapıyorum' edasıyla homidi gırtlak yendiği için bol kilo alıyoruz..
Allah bağışlasın canım ikisini de... senin oğlanla kızım yaşıt demek?2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?