♥haftalık kilo verme yarışması♥

Makarna ben de yedim ama kola değil de ayran içtim su ayran çay arkadaşlar bunun dışında sıvı almayııın

Allah yavrularını sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.İnşallah burda çıtır çıtır anneler olup çıkacağız
Bende son hamileliğimde rekorumu kırmıştım 25 kilo alıp 95 le doğuma gitmiştim

senın kac tane cocugun var tatlım ? bende hamılelıkte 20 kg almıştım canım oluyor hamılelıkte ..

Çok sevindiiiim sanki en dirençsiz seni görüyodum bak azaltınca nasıl gidiyo sen yürü yürü yolunu uzat bak işe yarıycak

canım benim bünye yaptığım herşeye hemen adapte oluyor, fazlayı gördüğü zaman depoluyo sağolsun. Kilo almaya o kadar elverişliki ,hele bide geç saatte yersem tamam.
Bence burda hepimiz kilo almaya elverişliyiz :) sağımda solumda cipsler kolalar bisküviler en şişko benim maalesefff

Allah saglikli uzun omur versi evladina dogumdan sonra insan oyle mutlu oluyorki kilolar hic aklima gelmiyor ancak sonra dank ediyor

inşallah canım,
aynen süt süt ürünleri protein sebze az kh aslında bu kadar.
ama gebelikte ve emzirirken 'ben şu an kutsal bir vazife yapıyorum' edasıyla homidi gırtlak yendiği için bol kilo alıyoruz..

2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum var
allah bagıslasın canım , benımde 4,5 yasında bir oğlum var canım dünya tatlısı benımkıde ama 2 yasından beri kreşe gıtmek zorunda kaldığı ıcın bayagaı sorunlar yasıyorum .. allah hepımızın evlatlarına sağlıklı omurler versın

Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa

canım bana mı dedin melekimsiye mi?
melekimseye söylemıstım canım , onun tipi benımkı gıbı gorunuyor , sen daha zayıfsın bizden canım , en azından resimlerden oyle gorunuyor tatlım ..[/QUOTE]

anladım canım, teşekkür ederim. bu gruptan korkuma daha da zayıfladımmm

hoşgeldiiiiinnnnn

sen soyleyebılırsın canım gayet hos gorunuyorsun avatarın hakkını verıyorsun yanı :)

teşekkür ederim canım ama aktif eleştiriye katılıyorum, size yeme diyipte ben yersem iki yüzlü hissederim o yüzden çooookkkk dikkat etmeye çalışıyorum

deme deme böyle şeyler deme

senın kac tane cocugun var tatlım ? bende hamılelıkte 20 kg almıştım canım oluyor hamılelıkte ..

2 tane canım 5,5 yaşında dünya tatlısı bi kızım, 2,5 yaşında yerinde duramayan hiperaktif bi oğlum var

allah bağışlasın canım, ne güzel bi kız bi erkek. bende zamanı gelince sağlıklı hayırlı iki tane evlat istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…