- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Demek ki anneden kıza geçiyo bu ev işi alışkanlığı :)aynen ya.. benim anacığım da silmezdi ki duvar muvar... ben de hiç bilmem
biz senede ya da 2 senede bir badana boya yaptırırdık o...
bu sanırım çarşaf ütülemekle aynı
Günaydın herkese. sevgili rakibelerim sarıçiçek ve nehir ben bugün itibariyle 69 olmuşum hadi yetişin bakim-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' laraçok uzun zaman oldu 60 ları görmeyeli görürsem çok mutlu olacağım ve benim kırılma noktam olacak sanırım, inşallah :))
hoşbuldum canım,kendime kızdığım için öyle diyorum,hakediyorum benHoşgeldin canim oyle deme kiz hepimizin kilo derdi oldugu icin yiyecekler cazip geliyor :)
Tebrikler tebrikler ne kadar gitti?Günaydın herkese. sevgili rakibelerim sarıçiçek ve nehir ben bugün itibariyle 69 olmuşum hadi yetişin bakim
rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500
[QUOTE="
deme deme böyle şeyler deme
allah bağışlasın canım, ne güzel bi kız bi erkek. bende zamanı gelince sağlıklı hayırlı iki tane evlat istiyorum
Yup yup yup dans iyi kalori yakarçok güzel ilerliyoruz grupça :) hadi senin içinde dans edeyim erisin yağlarımız
benim annemde duvar falan silmezDemek ki anneden kıza geçiyo bu ev işi alışkanlığı :)
Günaydın herkese. sevgili rakibelerim sarıçiçek ve nehir ben bugün itibariyle 69 olmuşum hadi yetişin bakim
Yup yup yup dans iyi kalori yakar
Birşey söyliyim mi ? Maaşallah çok enerjiksin ve bu enerji zayıflığından kaynaklanıyo ben de zayıf olucaaam.bugün pek bi oynağım zatenişte olmayaydım iyiydi
bende yilda bir kere silerim ve sadece yastik kilifi ütülermBende duvarlarimi yilda iki kere sidiriyorum ama asla carsaf utulemem o ne ya yok artik
evet canım valla terletiyor...Ne güzelll dün baktım burda 3 mil e 45 dk sürüyo eminim iyi ter atıyosundur.
ama.ruyada yedim.canim oda yaradi demekki :)Su tutmuş demek ki
çok sağol canım senin de gönlüne göre bebişlerin olsun inşallah...allah bağışlasın canım kızını, hayırlı sağlıklı bi evlat olsun
evet ya o bende de var, hamile ve emziklilerden çok korkarım, ben yemem ama onlara yine de yediririm... türk insanıyız velhasılı kelam...Ben de işyerinde arkadaşlarımın canın çeker diye diye verdikleri yiyeceklerden kilo almıştım özellikle de tatlılardan
rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500
Evet yaaa farketmedim ben de başta dün yürümedin ama değil miama.ruyada yedim.canim oda yaradi demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?