- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben pztsiden bu yana yürüyüşümü arttırdım bir de ip atladım ya hep ekside olmamın sebebi bu galibaEvet yaaa farketmedim ben de başta dün yürümedin ama değil mi
evet canım 2012 Aralık 27. 3 gün daha bekleyemedi sıpam
Birşey söyliyim mi ? Maaşallah çok enerjiksin ve bu enerji zayıflığından kaynaklanıyo ben de zayıf olucaaam.
çok sağol canım senin de gönlüne göre bebişlerin olsun inşallah...
yiyeceklerin rüyası bile bize kilo aldırıyor demek
canım regli yakın diyodun, ödemdir o..
kedidir o kedi.
kızlar çalışmalarım işe yarıyor sabah 57.3 tüm bi sevindim ki var yaaaaaaaaaaaaaa pazartesi ne olacak bakalım
ilahi güldürdün beni.ben de silmem
dur sen vurmadan ben vurayım kendime
var var onu yapanlar, iç çamaşırı ütüleyenler var...Bende duvarlarimi yilda iki kere sidiriyorum ama asla carsaf utulemem o ne ya yok artik
Ben de 59.40 çıktım da inşallah hafta içi tempom ve kararlılığımı hafta sonu da sürdürebilirimkızlar çalışmalarım işe yarıyor sabah 57.3 tüm bi sevindim ki var yaaaaaaaaaaaaaa pazartesi ne olacak bakalım
Ben de 59.40 çıktım da inşallah hafta içi tempom ve kararlılığımı hafta sonu da sürdürebilirim
Çok komik hiç öyle düşünmemiştim Benim kızımda 2013 Şubat doğumlu
ben de hep öyle severim kuzumu...
seversem kuzu, kızarsam sıpa...
aslında kendimize diyoz ne diyosak...
öyle valla ergenlikte anneni beğenmiyosun güya, ama evlenince de o ne yapıyorsa aynısını yapıyorsun..Demek ki anneden kıza geçiyo bu ev işi alışkanlığı :)
galiba o ben oluyorum. makineden çıkan herşey olduğu gibi ütüleniovar var onu yapanlar, iç çamaşırı ütüleyenler var...
neler neler...
Bir kilo gitti 4 günde. Hiç spor yapmadım ve kaçamaklarımı biliyorsunuz zaten napim şehir dışında idim sonra ziyaretler falan. Bu hafta böyle. Haftaya 2 kilo veririm inşallah :))Tebrikler tebrikler ne kadar gitti?
ohhh süper 50 lilere terfi var. darısı başımaBen de 59.40 çıktım da inşallah hafta içi tempom ve kararlılığımı hafta sonu da sürdürebilirim
anaammm yiyip veriyo valla..Günaydın herkese. sevgili rakibelerim sarıçiçek ve nehir ben bugün itibariyle 69 olmuşum hadi yetişin bakim
canım hasta olucam falan diyodun, su mu topluyosun acaba?
Amin canım sağol Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Kilolardan korkma her bünye bir değil, hele doğumdan sonra vucüd bi çoğunu kendisi atıyor zaten, geri kalanda sana kalıyo işte, hele sende hiç kalacağını zannetmiyorum. Gözün hiç korkmasın, o ilk kucağına alıp cennet kokusunu içine çekince hiç bişey umrunda olmaz
Tamam :) kararlıyım yaa düşünsene 2 ayda 4 kilo veren ben bu hafta 1 kilo vericeeem mucize gibi bir şeyy.hafta sonu heeepppp beni düşünböle böle döverim, sakın kilo alıp bizim gruba gelmemezlik yapma, bu hafta bizim gruptasın ona göre
Benim tam tersi yani ay çok hoş :) mümkün olduğunca hiçbirşeyi ütülemem.galiba o ben oluyorum. makineden çıkan herşey olduğu gibi ütülenio
hepimiz öyleyiz canım normal, hafta içi üstünkörü, hafta sonu detaylı bir temizlik...Ömrüm dışarda geçti de eskiden annemlerle kalırken evde izinde olursam günlük bir temizliğimiz olurdu
Şimdi iş yemek çocuk derken günlük temizliği bile haftada iki ye düşürdük maalesef.
Çalışmıyosun galibaa çalışıyosan birileri yapıyodur gerçi ben zaman bulamıyorum yapsam da kızımla ilgilenemiyorum.galiba o ben oluyorum. makineden çıkan herşey olduğu gibi ütülenio
e yap artık annem neyi bekliyon???ayyyy zaten bebeklerim görünce içimin yağları eriyoooo
Benim tam tersi yani ay çok hoş :) mümkün olduğunca hiçbirşeyi ütülemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?