♥haftalık kilo verme yarışması♥

alıntılamışım ama ne yorum yazacağımı unuttum madem almışım bir şeyler yazayım didim

yaaa gerçekten mi . ben de mi deneyiversem acaba göbecikler göbecikler gitsin gitsin göbeciklerrrr

tanıştırayım ben cezacı başı neyse bana iş bırakmamışsın kendi biletini kendin kesmişsin

selam kızlar günlük kaloriyi hesapliyorsunz galiba buraya yaziyorsunuz ben yazmasam olurmu sizinle birlikte takipteyim ama yazmaya öşeniyor valla

kalori hesabı yok tatlım menü hesabı var, paylaşırsan fazla yemekten kaçınırsın

sen zati dedindi akşam fazla olcak benim diye ondan kızmıyorum yoksaaaammm bu akşam da mı tıkıncan kıs düğünde neyse gündüzü az tutmuşsun efferim

o çerez masum değilmiş yaaaa aman dikkat

yaaaa nasıl başarıyonuz böyle cırt cırt eksi çıkmaya yaaaa ben çok fena tırsıyorum sanki artı çıkcam gibi geliyor hissiyatım o yönde nedense

bol bol göbecik at

maşallah ne kadar çok yürümüşsün yediğin makarnalar vücutla yağlarla tanışamadan dışarı atıldı yavrucaklar

tatlı olmamış canım bir de eğer ekmeği tahıllı yeme şansın varsa öyle ye. yoksa beyaz ekmek az ye

güzel canım

yaaaaaaaaaa canımmmm

canım bana mı dedin melekimsiye mi?

bana didi bana didi atlama hemen

eminim ondan bu grup herkese 100 aldırır valla, bildiğin hizaya sokuyorlar adamı..
buyrun benim cezacı ve hizacı başı

döneceksin inşallah :)

rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500
kıs rüyada yediğin yemekten bilem kilo mu alıyon sen su içsem yarıyo dediklerinden de öte gittin kıs ödemdir diye düşünüyorum canım

benim annemde duvar falan silmez

benim annem de silmez ,bana sildirir senede bir silerim genelde yalnız çok pis çalıştırıyor vücudu duvar silmek
neyse bu sene boya badana yenilencek zaten

kızzz sana cevap veriyim desem veremem, hangi birine vericem cevap neyse sende eksisindir,merak etme bu kadarcık beslenmeyle artı çıkmazsın. bugünde düğün menüsü var, yicem ama masumlarından yicem söz (kendim bile inanmadım )

Benim tam tersi yani ay çok hoş :) mümkün olduğunca hiçbirşeyi ütülemem.
harikasın, idolümsün..

o gün giyeceklerimi, eşarplarımı falan sabahları zoraki ütülüyorum..

ama kocam sağolsun, her pazarımı onun gömlek, pantolon, t-shirtlerinin ütüsüyle geçiriyorum...

çok laf yetiştiriyorum herkese dimi
valla açık söyleyeyim ben de inanmadım gündüzü baya hafif tuttun ama akşam ye bari söz kızmıcam

melekimsi alemsin canım ya...

canım hasta olucam falan diyodun, su mu topluyosun acaba?
inşallah oyledir canim gec olunca gününü de unutuyorum bu sefer yazacam bir yere

yiyeceklerin rüyası bile bize kilo aldırıyor demek

canım regli yakın diyodun, ödemdir o..
kedidir o kedi.
:) regl ödem iliskisidir inşallah :)

Evet yaaa farketmedim ben de başta dün yürümedin ama değil mi
yurumedim canim
.menu mü begenmedinz bende yarim tabak bulgur pilavi iki pirzola 3 kasik yoğurt ve sutlu kahve içtim bunlar mi yaradi acaba bugun yuruyecegm insllah geri inerim
kıs rüyada yediğin yemekten bilem kilo mu alıyon sen su içsem yarıyo dediklerinden de öte gittin kıs ödemdir diye düşünüyorum canım
bende öyle umuyorum bilicaltim kilo isleriyle dolmus ruyama giriyor

borcun bitmesini

bende ütülemem, sadece gömlekler
annem rızkıyla bereketiyle geliyo onlar, erteleme bu yüzden ama tabi sen zaten düşünmüş, hesap etmişsindir canım

Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah...[/QUOTE]

amin amin, ne gönülden amin diyorum bi bilsen

çok laf yetiştiriyorum herkese dimi
valla açık söyleyeyim ben de inanmadım gündüzü baya hafif tuttun ama akşam ye bari söz kızmıcam

o yüzden hafif tutuom zaten, çünkü öyle bi ortama girip yememek olmaz ama azar azar yicem
walla sana laf yetiştiririm de çok yorulurum güzelim ben üşengecim

canım bi bak bakalım, ben ne zaman bulgur yesem ertesi gün ağır çekiyorum ama sonu bağırsak doluluğuna bağlanıyor

Yatmaya yakın birşeyler yiyen benim için güzel bir kür bunu yersem başka şey yemem
Hatta kızıma da yoğurt yedirebilirim sütü sevmiyo benim gibi

Denemekten zarar gelmez mideniz saglamsa. Reflu vs gibi rahatsizliklariniz yoksa. Ben de baslayim bugun tekrar bakalim

İlkinde 23 kilo almış biri olarak ben de ben de istiyorum

Canim ilkinde 30 kg yakin aldim. Emzirme doneminde 110 dum.
ikinci gebelige kadar 85 kg dustum ve gebe kaldim. Yine de dikkat ettim kisa bir donem bulantim oldu. Yiyemedim. Kusma olmadi hic. Ilk 12 hafyata kadar 3 kg verdim. 82 ye dustum. Ailemin yanina gittim.ani bir kilo artisi falan derken gebelik diyabti çıktı.
ondan sonra 6 ogun yedim ve ekmegi tatliyi tamamen cikarttim hayatimdan..meyveler bile sınırlı idi.
mesela
sabah 7 de
salatalik
domates
yesillik
5 zeytin
1 yumurta
peynir

ara 10 da
1 cay bardağı sut
7 cig badem

oglen
1 tabak sebze yemegi
yogurt
salata

15.30 gibi
1 adet meyve
2 yk yoğurt

aksam
et tavuk ya da balik ızgara veya haslam
salata
ayran

sonra da yemiyordum. Cok acikirsam sut icerdim.

ramazandan sonra bu duzene donmek istiyorum.
dogumdan sonra 83 kg idim ama emzirme ile ve yiyemediklerimi yiyince oldum 92. Simdi de yavas yavas vermeye calisiyorum. En azindan almamaya. Adet olumca daha hizli gidecek biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…