aslinda al bitti . eger pes etmeden devam edeceksen katil aramiza canim.Ben de katılmak istiyorumsbeden
HEmen bir ara ogun hafif ama protein icersinkahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay
bilmiyorum yaa karnım zil çalıyor yine ne yapcam kızlar bi fikir
Bizimkiler cumaya gittiler azcıkta benmi yapsam şu lessi ablayla:)))ama 1 milini yapayım vakit çok yok
kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay
Yok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesefsbeden
hobbbaaaaSpor aşkınız banada iş falan dinletmedi lessiyle 1 milimi yaptırdı tişikkirler kk bayanları
bizim evde her iş beraber yapılır, çamaşır, ütü, yemek, temizlik. kimse kimsenin kölesi değil bu dünyada. ikimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz, ikimiz ev işlerini beraber yapmalıyız. neyseki eşim de benimle tamamen aynı kafada.aynen canım,sana gönülden katılıyorum,temiz ve düzenli olalım yeter,bu dünyaya sadece iş yapmaya mı geldik,kitap oku,yürüyüş yap, spor yap, kendine bakım yap, yeni bir dil öğren, kendini geliştir ,çocuklarınla ilgilen onların eğitimine ağırlık ver... yapacak o kadar şey var ki evin kölesi mi olacağız yahu!!!
BIze takil canim sbeden alir seni burada hem moral bulur hem fazliklardan kurtulursunYok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesefsbeden
Hoşgeldin canım, bende yeni sayılırım arkadaşlar çok sıcak kanlılar sağolsunlar sende hemen alışırsın ortama merak etme, 96'dan 66 düşmek büyük başarı tebriklerYok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesefsbeden
Yedigin ekmek beyaz ekmekse cok cabuk aciktirir canim. Tok tutsun diye yeriz ama malesef yanlis bu. Ya tam bugday tam tahil vs ye ya da hic ekmek yeme bence. Onun yerine cig kuruyemis ye. Ceviz findik badem fistik. Ama kavrulmamis olmali. Simdi de meyve ve yogurtla veya sadece sutle falan ara ogun yapabilirsinkahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay
Hosgeldin canimcanim. Profil fotosundaki sensin sanirim. Hiiiic kilolu durmuyorsunÇok teşekkür ederimhepfit
ayyy insallah 58 olmak istiyorum :)) aynen ne guzel burası benim facem falanda yok biraz ücra bi yerde ogretmenlik yapiorum canim sklyor gerceketn iyi katilmism ☺BIze takil canim sbeden alir seni burada hem moral bulur hem fazliklardan kurtulursun
Sabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 salatalık + 1 yesıl bıber + 1 dılım peynır + cay
ögle : yarım tabak tavuk döner + salata + 1 dılım ekmek - ofiste yıyorum başka bır sey bulamadım
Iyiyi ofiste daha saglikli ne bulabilirdinkiSabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 salatalık + 1 yesıl bıber + 1 dılım peynır + cay
ögle : yarım tabak tavuk döner + salata + 1 dılım ekmek - ofiste yıyorum başka bır sey bulamadım
Evet hafta sonu ya malum kahvaltı biraz geç oluyo kızımla yapıyorum ben 1 er yumurta yapıyorum tavada ayrı ayrıevet ya beni de güzel havalar değil ama hep bu haftasonları mahvediyor...
yok ama dikkat edecez, yazık olur emeklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?