♥haftalık kilo verme yarışması♥

kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay

bilmiyorum yaa karnım zil çalıyor yine ne yapcam kızlar bi fikir

Yok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesef sbeden

Bizimkiler cumaya gittiler azcıkta benmi yapsam şu lessi ablayla:)))ama 1 milini yapayım vakit çok yok

kar kardır :)

kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay

ayran iç, beni çok kolay şişirir

geçmiş olsun canım

Spor aşkınız banada iş falan dinletmedi lessiyle 1 milimi yaptırdı tişikkirler kk bayanları
hobbbaaaa

bizim evde her iş beraber yapılır, çamaşır, ütü, yemek, temizlik. kimse kimsenin kölesi değil bu dünyada. ikimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz, ikimiz ev işlerini beraber yapmalıyız. neyseki eşim de benimle tamamen aynı kafada.

BIze takil canim sbeden alir seni burada hem moral bulur hem fazliklardan kurtulursun

Hoşgeldin canım, bende yeni sayılırım arkadaşlar çok sıcak kanlılar sağolsunlar sende hemen alışırsın ortama merak etme, 96'dan 66 düşmek büyük başarı tebrikleristediğin kiloya düşersin burda :) Burada çok geçmiş olsun

kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay

Yedigin ekmek beyaz ekmekse cok cabuk aciktirir canim. Tok tutsun diye yeriz ama malesef yanlis bu. Ya tam bugday tam tahil vs ye ya da hic ekmek yeme bence. Onun yerine cig kuruyemis ye. Ceviz findik badem fistik. Ama kavrulmamis olmali. Simdi de meyve ve yogurtla veya sadece sutle falan ara ogun yapabilirsin

Çok teşekkür ederim hepfit
Hosgeldin canimcanim. Profil fotosundaki sensin sanirim. Hiiiic kilolu durmuyorsun ama oldugun kiloda mutlu degilsen tabi ki destekciyiz biz

Hosgeldin canimcanim. Profil fotosundaki sensin sanirim. Hiiiic kilolu durmuyorsun ama oldugun kiloda mutlu degilsen tabi ki destekciyiz biz[/QUOTE]
Ya aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur @kitap_asigi

evet ya beni de güzel havalar değil ama hep bu haftasonları mahvediyor...
yok ama dikkat edecez, yazık olur emeklerimize...
Evet hafta sonu ya malum kahvaltı biraz geç oluyo kızımla yapıyorum ben 1 er yumurta yapıyorum tavada ayrı ayrı
1 er dilim peynir 1 dilim ekmek 3-4 zeytin o da alışıyo yavaş yavaş bol domates salatalık başka birşey koymuyorum değilse yeniyo geç yiyince öğleden sonra biraz meyve akşama da hafif yemek iyi oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…