aynen canım,sana gönülden katılıyorum,temiz ve düzenli olalım yeter,bu dünyaya sadece iş yapmaya mı geldik,kitap oku,yürüyüş yap, spor yap, kendine bakım yap, yeni bir dil öğren, kendini geliştir ,çocuklarınla ilgilen onların eğitimine ağırlık ver... yapacak o kadar şey var ki evin kölesi mi olacağız yahu!!!Iyi bi kocamin donunu utulemedigim kalmisti onuda yapariz artik insanlar kendine is yaratiyor kardesim bosluktan bosluktan al eline kitabi oku olmadi yuruyis yap olmadi filmm izle
hepimiz öyleyiz tatlım ben de 17 kilo almıştım, ama ben dukan diyetinden çıkmıştım
yani kıtlıktan
ama dikkat edilince alınmıyor...
mesela tatlı tambak 2. bebişinde çok az kilo almış, ama bebekten ve temizlikten tüyoları bize bir türlü veremedi
huuu huuu tatlım tambağım seni şikayet ediyorum duydun mu????
Benimle ayni fikirde olmana sevindim evet duzen sart ve hijyen gerisi hikaye duvarlari sildirmemin sebebi dogal gaz isi ve hava kirlilgi gozle gorulur oluyor yoksa onada gerek yokaynen canım,sana gönülden katılıyorum,temiz ve düzenli olalım yeter,bu dünyaya sadece iş yapmaya mı geldik,kitap oku,yürüyüş yap, spor yap, kendine bakım yap, yeni bir dil öğren, kendini geliştir ,çocuklarınla ilgilen onların eğitimine ağırlık ver... yapacak o kadar şey var ki evin kölesi mi olacağız yahu!!!
Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa
Ne güzelll dün baktım burda 3 mil e 45 dk sürüyo eminim iyi ter atıyosundur.
Bu leslie 3 mil ben yaptim ama bana o kadar ter attirmiyor yaaaa
aynen ya.. benim anacığım da silmezdi ki duvar muvar... ben de hiç bilmem
biz senede ya da 2 senede bir badana boya yaptırırdık o...
bu sanırım çarşaf ütülemekle aynı
aslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorumIyi bi kocamin donunu utulemedigim kalmisti onuda yapariz artik insanlar kendine is yaratiyor kardesim bosluktan bosluktan al eline kitabi oku olmadi yuruyis yap olmadi filmm izle
ayy inşallah. tartılmadım. pazartesiyi bekliyorumYeni gördüüüm sen 60.10 muşsuun düşmüşsündür bence
çalışıyorum canım. hemi de 8 -5. kendim yapıyorum. takıntılıyım sanırım temizlik ve düzene. mecbur olunca bi yol buluyosun. gün benim için 5.30 - 6 gibi başlıyo. erken kalkınca işe gitmeden bişeyler hallediyorum. haftasonları da oldukça tempolu geçiyoÇalışmıyosun galibaa çalışıyosan birileri yapıyodur gerçi ben zaman bulamıyorum yapsam da kızımla ilgilenemiyorum.
bende 2 mil yaptım, azcık terletti soğumaya çalışıom :)geçen ramazanda evde leslie yapıyordum. daha 1 mil biterken ensemden akıyordu terler. daha 2 mili geçtiğim görülmedi
bademin ara öğünü 10 tane diye biliyorum canım, inşallah daha fazla değildirAra
1 sb ayran
1 avuc badem kuru uzum
ogle
1 minik kepekli sandovic
1 sb ayran
Canim seninkisi takinti bosver yorma kendimi daginik olmasin ama kalip gibi olmasonada gerek yok yazik sana hayat akip gidiyor utu neki kendine ve cocuklarina daha fazla vakit kalsin kendini odevlendir tskintilardan birden kurtulamayiz ama yavas yavas odevler bir gun bir cekmeceyi utulemeden yerlestir daha sonra arttiraslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorum
5 yada 6 badem cig 8 ... 9 kuru uxum gibiydibende 2 mil yaptım, azcık terletti soğumaya çalışıom :)
bademin ara öğünü 10 tane diye biliyorum canım, inşallah daha fazla değildir
süper bi araöğün olmuş o zaman5 yada 6 badem cig 8 ... 9 kuru uxum gibiydi
Evet bende seviyorum yanindada protein iyi gidiyor ayran yada sutsüper bi araöğün olmuş o zamanbende çok severim çiğ bademi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?