♥haftalık kilo verme yarışması♥

Iyi bi kocamin donunu utulemedigim kalmisti onuda yapariz artik insanlar kendine is yaratiyor kardesim bosluktan bosluktan al eline kitabi oku olmadi yuruyis yap olmadi filmm izle
aynen canım,sana gönülden katılıyorum,temiz ve düzenli olalım yeter,bu dünyaya sadece iş yapmaya mı geldik,kitap oku,yürüyüş yap, spor yap, kendine bakım yap, yeni bir dil öğren, kendini geliştir ,çocuklarınla ilgilen onların eğitimine ağırlık ver... yapacak o kadar şey var ki evin kölesi mi olacağız yahu!!!

Yaziyordum kiiii yarida kaldi. Kahvalti yaptık. Cuma namazindan sonra da disciye gidecegiz.
bugun senin spor askin sayesinde bende baslayacagim.

Benimle ayni fikirde olmana sevindim evet duzen sart ve hijyen gerisi hikaye duvarlari sildirmemin sebebi dogal gaz isi ve hava kirlilgi gozle gorulur oluyor yoksa onada gerek yok

Evet yaaaa bu temizliğe bi ben alışamadım pis de değilim ama duvar silmek ne yaaaa

Ahh canim dogu da gordum ben de duvar silmeyi. Mersin de iken bilmezdik hic çünkü toz yok oralarda.
burada evin arkasinda tugla fabrikasi. Ve kum firtinalari. Camur yagmurlari veeee eski peteklerin siyahligi. Ile duvardan akan kirleri gorsen sok olursun yani.
Yoksa bn de hayatta yapmam canimin kiymetini bilirim yani.
batiya gitsem de rahatlasam

aynen ya.. benim anacığım da silmezdi ki duvar muvar... ben de hiç bilmem
biz senede ya da 2 senede bir badana boya yaptırırdık o...

bu sanırım çarşaf ütülemekle aynı

Ah canim ben de bilmezdim. Aynen boyanirdi.
carsaf mi o ne be hayatta yapmam. Daha onemli islerim var. Hem de ayni degil inan ki.
çorap ic çamaşırı ve havlu utuleywnleri bile biliyorum.ben giydiklerimizi utulesem yeter bana....
bu arada oyle temizlik manyagi falan degilimdir. Canim isterse alasini yaparim. Ama istemedimi de yatarim. Hicbirsey yapmam.

Iyi bi kocamin donunu utulemedigim kalmisti onuda yapariz artik insanlar kendine is yaratiyor kardesim bosluktan bosluktan al eline kitabi oku olmadi yuruyis yap olmadi filmm izle
aslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorum

Çalışmıyosun galibaa çalışıyosan birileri yapıyodur gerçi ben zaman bulamıyorum yapsam da kızımla ilgilenemiyorum.
çalışıyorum canım. hemi de 8 -5. kendim yapıyorum. takıntılıyım sanırım temizlik ve düzene. mecbur olunca bi yol buluyosun. gün benim için 5.30 - 6 gibi başlıyo. erken kalkınca işe gitmeden bişeyler hallediyorum. haftasonları da oldukça tempolu geçiyo

geçen ramazanda evde leslie yapıyordum. daha 1 mil biterken ensemden akıyordu terler. daha 2 mili geçtiğim görülmedi
bende 2 mil yaptım, azcık terletti soğumaya çalışıom :)

Ara
1 sb ayran
1 avuc badem kuru uzum
ogle
1 minik kepekli sandovic
1 sb ayran
bademin ara öğünü 10 tane diye biliyorum canım, inşallah daha fazla değildir

Canim seninkisi takinti bosver yorma kendimi daginik olmasin ama kalip gibi olmasonada gerek yok yazik sana hayat akip gidiyor utu neki kendine ve cocuklarina daha fazla vakit kalsin kendini odevlendir tskintilardan birden kurtulamayiz ama yavas yavas odevler bir gun bir cekmeceyi utulemeden yerlestir daha sonra arttir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…