♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne vuruyon kız, yedik mi yemedik sadece canımız istio didik

bende pazartesileri fazla çıkarım, bende ip atlıcam

canım evet azcık göbüş ve basen var, burda daha iyi belli oluyo gidecek onlar gidecek

ne vuruyon kız, yedik mi yemedik sadece canımız istio didik

bende pazartesileri fazla çıkarım, bende ip atlıcam

canım evet azcık göbüş ve basen var, burda daha iyi belli oluyo gidecek onlar gidecek
yeme diye vurdum ,gene olsa gene vururum şeytan dürtmesin ,aklına ben geleyim ,kork da yiyeme diye
eveeeett gidecek dal olcam dal

ya ben akşama menümü paylaşcam da . sabah 2,5 dilim yumurtalı ekmek yedim . ekmekler tam buğday ekmeğiydi. orta boy dilimlerdi. şimdi bence bu fazla oldu. bunu dengelemek için akşamı nasıl geçirmeliyim bana bi deyiverin bakem

ben de ben de...

Allah kolaylık versin valla canım...

evet varken daha rahattı. şimdi telefondan girmek işkence
bencede dün foto ekleyene kadar sinir oldum

sebze+yoğurt

aman sıkı tut o eşi hiç bırakma...
benim eşim de sadece ben hastayken yardım eder. bi de hamileliğimin son aylarında bana hiç iş yaptırmamıştı sağ olsun.
ama ben de çok yardım etse diye beklemiyorum, babamdan da görmedim ya herhalde ondan çok beklentiye girmiyorum.

Keşke bu heves akşamda olsa şimdi imkanım yokya sizleri okudukça hevesleniyorum :)) akşam çocukları uyutunca buraya bakmayı düşünüyorum etkisi olacak mı bi kendimi test edecem :))
2 gün yap tartıl 3. gün daha çok yapmak istersin ben ip atlamaya ctsi başladım - çıkınca heveslendim hergün yapmaya başladım

Şöyle bi az zeytin yağli limonlu bol tavukli bi salata yap ımm harika olur

Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halimEki Görüntüle 1543217 Eki Görüntüle 1543221

Tesekkur ederim ama ben basen ve bacaklardan şikayetciyim
canım gerçekten tebrikler yaaaa. inanılmaz bir değişim var. ve bence iyiki 30 kiloyu vermişsin. destekçinim devam mutlu olana kadar
Ayyyy aynı ben armut gibi :) iyi ki elma gibi değiliz şükredelim ama

her vücut tipinin kendine göre zorlukları var işte . elma tipinin göbüş , bizimde basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…