hiç belli olmaz balım yaa pazartesi gelsin hele :) + çıkanlar da olabilir yanii
hemen ayran gönder mideye
hoş geldin canım :) geçmiş olsun buarada
ve kilo verme serüvenin için tebriklerburadaki herkes arkadaşın işte takıl bize hayatını yaşa
ay aynısını dicektim sen yazmışsın zati yormayayım kendimi
dett
Girsin girsin daha iyi ev işi yaptın yürümedin ben de haftasonlarımı hep öyle mahvettim iş yaptım çok yoruldum diye diye hareket etmeyince her pazartesi fazla çıktım amaa bu hafta sonu öyle olmadı tabiii 1000 er sayı ip atladııım pazartesi - çıktım
ben sporcuğumu yapıcamspor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170
göbeğimi içime çektim
Ne kadar güzelll herkes sporcu olduuuBizimkiler cumaya gittiler azcıkta benmi yapsam şu lessi ablayla:)))ama 1 milini yapayım vakit çok yok
evet varken daha rahattı. şimdi telefondan girmek işkenceTakılıyorum size artikk :)) fizigin gayet iyi görünüyor. Yasa keşke olsaydi uygulamasi super olurdu
yeme diye vurdum ,gene olsa gene vururumne vuruyon kız, yedik mi yemedik sadece canımız istio didik
bende pazartesileri fazla çıkarım, bende ip atlıcam
canım evet azcık göbüş ve basen var, burda daha iyi belli oluyogidecek onlar gidecek
Keşke bu heves akşamda olsa şimdi imkanım yokya sizleri okudukça hevesleniyorum :)) akşam çocukları uyutunca buraya bakmayı düşünüyorum etkisi olacak mı bi kendimi test edecem :))Ne kadar güzelll herkes sporcu olduuu
yuppi kızlar oda arkadaşım evlilik hazırlığı için alışverişe gidecekmiş, şu leslie ablayla bi de ben yürüyeyim
Gokce29 hadi leslie zamanı
ben de ben de...Ah canim ben de bilmezdim. Aynen boyanirdi.
carsaf mi o ne be hayatta yapmam. Daha onemli islerim var. Hem de ayni degil inan ki.
çorap ic çamaşırı ve havlu utuleywnleri bile biliyorum.ben giydiklerimizi utulesem yeter bana....
bu arada oyle temizlik manyagi falan degilimdir. Canim isterse alasini yaparim. Ama istemedimi de yatarim. Hicbirsey yapmam.
Allah kolaylık versin valla canım...aslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorum
bencede dün foto ekleyene kadar sinir oldumevet varken daha rahattı. şimdi telefondan girmek işkence
ya ben akşama menümü paylaşcam da . sabah 2,5 dilim yumurtalı ekmek yedim . ekmekler tam buğday ekmeğiydi. orta boy dilimlerdi. şimdi bence bu fazla oldu. bunu dengelemek için akşamı nasıl geçirmeliyim bana bi deyiverin bakem
o sebze ; sebze yemeği manasındaki sebze mi ? yoksam bildiğin ot ye mi didinbencede dün foto ekleyene kadar sinir oldum
sebze+yoğurt
bizim evde her iş beraber yapılır, çamaşır, ütü, yemek, temizlik. kimse kimsenin kölesi değil bu dünyada. ikimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz, ikimiz ev işlerini beraber yapmalıyız. neyseki eşim de benimle tamamen aynı kafada.
Olmuşsundur olmuşsundur o kadar ütü yapsam ben olurdum şahsen çok terlerim.
Süper olmuşsun şimdide çok hoş görünüyorsun.Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halimEki Görüntüle 1543217 Eki Görüntüle 1543221
Tesekkur ederim ama ben basen ve bacaklardan şikayetciyimSüper olmuşsun şimdide çok hoş görünüyorsun.
Ayyyy aynı ben armut gibi :) iyi ki elma gibi değiliz şükredelim amaben sporcuğumu yapıcamspor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170
göbeğimi içime çektim
2 gün yap tartıl 3. gün daha çok yapmak istersin ben ip atlamaya ctsi başladım - çıkınca heveslendim hergün yapmaya başladımKeşke bu heves akşamda olsa şimdi imkanım yokya sizleri okudukça hevesleniyorum :)) akşam çocukları uyutunca buraya bakmayı düşünüyorum etkisi olacak mı bi kendimi test edecem :))
Şöyle bi az zeytin yağli limonlu bol tavukli bi salata yap ımm harika olurya ben akşama menümü paylaşcam da . sabah 2,5 dilim yumurtalı ekmek yedim . ekmekler tam buğday ekmeğiydi. orta boy dilimlerdi. şimdi bence bu fazla oldu. bunu dengelemek için akşamı nasıl geçirmeliyim bana bi deyiverin bakem
Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halimEki Görüntüle 1543217 Eki Görüntüle 1543221
canım gerçekten tebrikler yaaaa. inanılmaz bir değişim var. ve bence iyiki 30 kiloyu vermişsin. destekçinim devam mutlu olana kadarTesekkur ederim ama ben basen ve bacaklardan şikayetciyim
Ayyyy aynı ben armut gibi :) iyi ki elma gibi değiliz şükredelim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?