bir bardak ayran içkahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay
bilmiyorum yaa karnım zil çalıyor yine ne yapcam kızlar bi fikir
hoşgeldinayyy insallah 58 olmak istiyorum :)) aynen ne guzel burası benim facem falanda yok biraz ücra bi yerde ogretmenlik yapiorum canim sklyor gerceketn iyi katilmism ☺
Çok teşekkür ederim ortam süper sizlerde oyle tesekkurler 30 kilo verdiysem digerine de veririm inß hep birlikteHoşgeldin canım, bende yeni sayılırım arkadaşlar çok sıcak kanlılar sağolsunlar sende hemen alışırsın ortama merak etme, 96'dan 66 düşmek büyük başarı tebrikleristediğin kiloya düşersin burda :) Burada çok geçmiş olsun
Iyi bi kocamin donunu utulemedigim kalmisti onuda yapariz artik insanlar kendine is yaratiyor kardesim bosluktan bosluktan al eline kitabi oku olmadi yuruyis yap olmadi filmm izle
Bugun pazartesi gunku kilomla ayni geldim ben. Hic farki olmayan bi benim heralde.
kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay
bilmiyorum yaa karnım zil çalıyor yine ne yapcam kızlar bi fikir
Yok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesefsbeden
Yedigin ekmek beyaz ekmekse cok cabuk aciktirir canim. Tok tutsun diye yeriz ama malesef yanlis bu. Ya tam bugday tam tahil vs ye ya da hic ekmek yeme bence. Onun yerine cig kuruyemis ye. Ceviz findik badem fistik. Ama kavrulmamis olmali. Simdi de meyve ve yogurtla veya sadece sutle falan ara ogun yapabilirsin
ben sıkıldıkça acıkıyorum galibahayır canım abuk subuk şeyler istio, adamakıllı bişey istese yicem
Girsin girsin daha iyi ev işi yaptın yürümedin ben de haftasonlarımı hep öyle mahvettim iş yaptım çok yoruldum diye diye hareket etmeyince her pazartesi fazla çıktım amaa bu hafta sonu öyle olmadı tabiii 1000 er sayı ip atladııım pazartesi - çıktımyurumedim canim
.menu mü begenmedinz bende yarim tabak bulgur pilavi iki pirzola 3 kasik yoğurt ve sutlu kahve içtim bunlar mi yaradi acaba bugun yuruyecegm insllah geri inerim
bende öyle umuyorum bilicaltim kilo isleriyle dolmus ruyama giriyor
Sen bildiğin diyet yapmışın canımm benim belirtilerinde bile midem bulanmadı biliyo musun değil ki sonra arkadaşlar 3 ay serum yediler kilo almadılar ben hiç bilmedim bileCanim ilkinde 30 kg yakin aldim. Emzirme doneminde 110 dum.
ikinci gebelige kadar 85 kg dustum ve gebe kaldim. Yine de dikkat ettim kisa bir donem bulantim oldu. Yiyemedim. Kusma olmadi hic. Ilk 12 hafyata kadar 3 kg verdim. 82 ye dustum. Ailemin yanina gittim.ani bir kilo artisi falan derken gebelik diyabti çıktı.
ondan sonra 6 ogun yedim ve ekmegi tatliyi tamamen cikarttim hayatimdan..meyveler bile sınırlı idi.
mesela
sabah 7 de
salatalik
domates
yesillik
5 zeytin
1 yumurta
peynir
ara 10 da
1 cay bardağı sut
7 cig badem
oglen
1 tabak sebze yemegi
yogurt
salata
15.30 gibi
1 adet meyve
2 yk yoğurt
aksam
et tavuk ya da balik ızgara veya haslam
salata
ayran
sonra da yemiyordum. Cok acikirsam sut icerdim.
ramazandan sonra bu duzene donmek istiyorum.
dogumdan sonra 83 kg idim ama emzirme ile ve yiyemediklerimi yiyince oldum 92. Simdi de yavas yavas vermeye calisiyorum. En azindan almamaya. Adet olumca daha hizli gidecek biliyorum...
Hoşbuldum ☺hoşgeldin
Canim ilkinde 30 kg yakin aldim. Emzirme doneminde 110 dum.
ikinci gebelige kadar 85 kg dustum ve gebe kaldim. Yine de dikkat ettim kisa bir donem bulantim oldu. Yiyemedim. Kusma olmadi hic. Ilk 12 hafyata kadar 3 kg verdim. 82 ye dustum. Ailemin yanina gittim.ani bir kilo artisi falan derken gebelik diyabti çıktı.
ondan sonra 6 ogun yedim ve ekmegi tatliyi tamamen cikarttim hayatimdan..meyveler bile sınırlı idi.
mesela
sabah 7 de
salatalik
domates
yesillik
5 zeytin
1 yumurta
peynir
ara 10 da
1 cay bardağı sut
7 cig badem
oglen
1 tabak sebze yemegi
yogurt
salata
15.30 gibi
1 adet meyve
2 yk yoğurt
aksam
et tavuk ya da balik ızgara veya haslam
salata
ayran
sonra da yemiyordum. Cok acikirsam sut icerdim.
ramazandan sonra bu duzene donmek istiyorum.
dogumdan sonra 83 kg idim ama emzirme ile ve yiyemediklerimi yiyince oldum 92. Simdi de yavas yavas vermeye calisiyorum. En azindan almamaya. Adet olumca daha hizli gidecek biliyorum...
Doğru söylüyosun eve göre değişiyo yeri yüksekliği ısınma şekli mecbur kalıyosun temizlemeyeAhh canim dogu da gordum ben de duvar silmeyi. Mersin de iken bilmezdik hic çünkü toz yok oralarda.
burada evin arkasinda tugla fabrikasi. Ve kum firtinalari. Camur yagmurlari veeee eski peteklerin siyahligi. Ile duvardan akan kirleri gorsen sok olursun yani.
Yoksa bn de hayatta yapmam canimin kiymetini bilirim yani.
batiya gitsem de rahatlasam
Yaziyordum kiiii yarida kaldi. Kahvalti yaptık. Cuma namazindan sonra da disciye gidecegiz.
bugun senin spor askin sayesinde bende baslayacagim.
maalesef canım yok . vardı ama bazı sorunlardan dolayı kaldırıldı.Kk nın android uygulması yok mu ? Kızlar
: ) o zaman ip atlaman lazııım yarım saatte 1000 sayı yapıyorum ya 1 saat yürüyüşe eşdeğerBu leslie 3 mil ben yaptim ama bana o kadar ter attirmiyor yaaaa
Bu leslie 3 mil ben yaptim ama bana o kadar ter attirmiyor yaaaa
Olmuşsundur olmuşsundur o kadar ütü yapsam ben olurdum şahsen çok terlerim.ayy inşallah. tartılmadım. pazartesiyi bekliyorum
Takılıyorum size artikk :)) fizigin gayet iyi görünüyor. Yasa keşke olsaydi uygulamasi super olurdumaalesef canım yok . vardı ama bazı sorunlardan dolayı kaldırıldı.
Göbüş yok gibi ama basenler varmış :)) Sendeki azimle gider onlardaben sporcuğumu yapıcamspor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170
göbeğimi içime çektim
dimi dimi varmışGöbüş yok gibi ama basenler varmış :)) Sendeki azimle gider onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?