♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok teşekkür ederim ortam süper sizlerde oyle tesekkurler 30 kilo verdiysem digerine de veririm inß hep birlikte saricicek123

Bugun pazartesi gunku kilomla ayni geldim ben. Hic farki olmayan bi benim heralde.

hiç belli olmaz balım yaa pazartesi gelsin hele :) + çıkanlar da olabilir yanii

kahvaltı
2 yeşil biber
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
bol salatalık domates
bir bardak çay

bilmiyorum yaa karnım zil çalıyor yine ne yapcam kızlar bi fikir

hemen ayran gönder mideye

hoş geldin canım :) geçmiş olsun buarada

ve kilo verme serüvenin için tebrikler buradaki herkes arkadaşın işte takıl bize hayatını yaşa

ay aynısını dicektim sen yazmışsın zati yormayayım kendimi

ben sıkıldıkça acıkıyorum galiba hayır canım abuk subuk şeyler istio, adamakıllı bişey istese yicem

dett

Girsin girsin daha iyi ev işi yaptın yürümedin ben de haftasonlarımı hep öyle mahvettim iş yaptım çok yoruldum diye diye hareket etmeyince her pazartesi fazla çıktım amaa bu hafta sonu öyle olmadı tabiii 1000 er sayı ip atladııım pazartesi - çıktım

Sen bildiğin diyet yapmışın canımm benim belirtilerinde bile midem bulanmadı biliyo musun değil ki sonra arkadaşlar 3 ay serum yediler kilo almadılar ben hiç bilmedim bile

canım çok geçmiş olsun, çok iyi atlatmışsın ama tebrikler...

gebelik şekeri olunca, ilerde de diyabet olma riski epey bi artıyor..
ama sen beslenme düzenine çok iyi adapte olabiliyorsun demek ki.. oradan çok rahat kurtarırsın..

Doğru söylüyosun eve göre değişiyo yeri yüksekliği ısınma şekli mecbur kalıyosun temizlemeye

ben sporcuğumu yapıcam spor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur

göbeğimi içime çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…