♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar dün nasıl canım ıslak kek çekti, ev yapımı hemde koca dilimi 3 liraya satıyolar! eşim alıyım mı dedi, ben içim kala kala yoookkkk dedim bende akşam yicem işte siz bozuyosunuz bende bozacam
hahah sen akşam düğündesin bikerem ordakilerden ye başka da yeme orda pasta neyn de vercekler zatiii

zaten zor tutuodum kendimi, canım arkadaşlarım bozunca amaaaannnn didim

dime dime bak zaten benden az kilon , kıskancımdan çatlıyom burda şimdi sol omzumun üzerinde duran meleği dinlicem, sana ye ye bir şey olmaz dicem ,görcen gününü

dime dime bak zaten benden az kilon , kıskancımdan çatlıyom burda şimdi sol omzumun üzerinde duran meleği dinlicem, sana ye ye bir şey olmaz dicem ,görcen gününü

yaaa sanırsam reglinin etkisine girmeye başladım alınıom,kızıom falan benim yemediğim ama sizin yediğiniz kekleri eritin arkadaşlarım, artık dip köşe temizlik mi olur spor mu olur ben yemedim siz yediniz ya accık tavır yaptım bende yemicem tutucam kendimi

Evet akşam ciddi bir temizlik yapmam lazımmmm ama önce ip atlıyim sonra başlıyım değilse yapamam

Sabah 1 şeftali akşam yemeyim diye sabah ilk işim şeftali yemek oldu içimde kalırdı yoksa :)
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
zeytin+peynir

Ara
1 burçak

Öğlen
Türlü(patlıcan,kabak,patates) 1 kepçe
1 kepçe yoğurt

Ara
Az şekerli türk kahvesi

Ara
1 çb yoğurt

Ara
Türk kahvesi (Bir buna yok diyemiyorum)

Akşam
Salata ve çorba Düşünüyorum bakalım

Sağol kız yırttik pacayi desene

Önceden olsaydı 5 sarma 4 yk kısır ne kadar az derdim :)
Ama şimdiii keşke sarmaları yemeseydin diyoruuum :)
Bende önceden olsa tika basa yerdim, önce 1 yemek kaşığı kısır ve 2 sarma aldım çok komik bi tabagim oldu, onlar bitince böyle olmaz biraz daha alayım dedim malesef. Aksami salataylami gecirsem bilemedim

Bende önceden olsa tika basa yerdim, önce 1 yemek kaşığı kısır ve 2 sarma aldım çok komik bi tabagim oldu, onlar bitince böyle olmaz biraz daha alayım dedim malesef. Aksami salataylami gecirsem bilemedim
Mutlaka yoğurt veya ayran salata tok tutmuyo beni tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…