- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
hee tamam , akşam patlıcan yemeği var ondan az porsiyon yiyeyim barim yoğurt da yerim ohyok kız sebze yemeği, yoksa direk ot ye dirdim
kızlar dün nasıl canım ıslak kek çekti, ev yapımı hemde koca dilimi 3 liraya satıyolar! eşim alıyım mı dedi, ben içim kala kala yoookkkk dedimbende akşam yicem işte siz bozuyosunuz bende bozacam
zaten zor tutuodum kendimi, canım arkadaşlarım bozunca amaaaannnn didimhahah sen akşam düğündesin bikerem ordakilerden ye başka da yeme orda pasta neyn de vercekler zatiii
Haklısın ne diyelimmmm :)size çoookkkk şeyler söylerdimde melek demiş
yavrum koy bi kenara kedi köpek yesin olmadı karıncalar yesin, ne demek kaldıydı unuttuydum yedim
Akşam ye hafta sonu yeme :)kızlar dün nasıl canım ıslak kek çekti, ev yapımı hemde koca dilimi 3 liraya satıyolar! eşim alıyım mı dedi, ben içim kala kala yoookkkk dedimbende akşam yicem işte siz bozuyosunuz bende bozacam
çok kızdım çoookkkkHaklısın ne diyelimmmm :)
zaten zor tutuodum kendimi, canım arkadaşlarım bozunca amaaaannnn didim
dime dimebak zaten benden az kilon , kıskancımdan çatlıyom burda şimdi sol omzumun üzerinde duran meleği dinlicem, sana ye ye bir şey olmaz dicem ,görcen gününü
benim annemde duvar falan silmez
Evet akşam ciddi bir temizlik yapmam lazımmmm ama önce ip atlıyim sonra başlıyım değilse yapamamyaaa sanırsam reglinin etkisine girmeye başladımalınıom,kızıom falan benim yemediğim ama sizin yediğiniz kekleri eritin arkadaşlarım, artık dip köşe temizlik mi olur spor mu olur ben yemedim siz yediniz ya accık tavır yaptım bende yemicem tutucam kendimi
İyi ki yapmışsın canım birkaç gün zorluk çekersin ama ne güzell mis gibi olmuşturBenim annem de silmez hatta bilmezler...
kizar bana
Sağol kız yırttik pacayi deseneaferin kıskısır diğer şeylere nispeten daha masumdur bulgur çünkü sıkıntı yok :) sarmanın içinde pirinç oluyor ama az yemişsin kızmadım hadi yırttın zaten elimde yolunacak @gulsayszey var
kuzuuum nettinhem musakka yidin (yağlı olur ) ,hem şehriye pilavı yidin ( şehriye çok kalorili) hadi yemekhane diye accuk kızardım aç kalırsın yoksa .kıs kek niye yiyon bakem o çok üşendiğin spor bu akşam yapılacak başka kurtuluşun yok
Atlattim da gel bana sor herkes yedi ben izledim inankiyok kız sebze yemeği, yoksa direk ot ye dirdim
süper bi fark
yok ya fazla olmamış iyi atlatmışsın
galiba o ben oluyorum. makineden çıkan herşey olduğu gibi ütülenio
Bende önceden olsa tika basa yerdim, önce 1 yemek kaşığı kısır ve 2 sarma aldım çok komik bi tabagim oldu, onlar bitince böyle olmaz biraz daha alayım dedim malesef. Aksami salataylami gecirsem bilemedimÖnceden olsaydı 5 sarma 4 yk kısır ne kadar az derdim :)
Ama şimdiii keşke sarmaları yemeseydin diyoruuum :)
o yüzden takdir ettik yaaaa, şöyle düşün herkes şişmanladı sen zayıfladınAtlattim da gel bana sor herkes yedi ben izledim inanki
Mutlaka yoğurt veya ayran salata tok tutmuyo beni tekBende önceden olsa tika basa yerdim, önce 1 yemek kaşığı kısır ve 2 sarma aldım çok komik bi tabagim oldu, onlar bitince böyle olmaz biraz daha alayım dedim malesef. Aksami salataylami gecirsem bilemedim
Haklısın, çocukta emiyor gece çok kötü olurumMutlaka yoğurt veya ayran salata tok tutmuyo beni tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?