- 2 Nisan 2015
- 69
- 68
- 88
- 35
canım gerçekten tebrikler yaaaa. inanılmaz bir değişim var. ve bence iyiki 30 kiloyu vermişsin. destekçinim devam mutlu olana kadar
Yaşa senn oleyy ya iyi ki gelmisim yaşasın 58
yok farketmez bende onlar bağımlılık yaptı. günlük fiziksel hareket gibi geliyodur benim vücuda.Olmuşsundur olmuşsundur o kadar ütü yapsam ben olurdum şahsen çok terlerim.
teşekkür ederim.Allah kolaylık versin valla canım...
Selam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
Aynen benim babam da yapmazdı ben de beklemiyorum doğumdan önceki gün bile evi kendim süpürmüştümaman sıkı tut o eşi hiç bırakma...
benim eşim de sadece ben hastayken yardım eder. bi de hamileliğimin son aylarında bana hiç iş yaptırmamıştı sağ olsun.
ama ben de çok yardım etse diye beklemiyorum, babamdan da görmedim ya herhalde ondan çok beklentiye girmiyorum.
Evet benim gibi biraz kalınnn. Ne kadar çok beğenmediğim yerim varmışşş :)Tesekkur ederim ama ben basen ve bacaklardan şikayetciyim
Selam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
08:40
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk kadar köy peyniri
1 sahanda yumurta (yağsız)
domates, salatalık
1 tk fındık ezmesi
***(kahvaltımı illa ki yapcam, geç bile kalsam hızlıca hazırlar,
saklama kaplarımla hastaneye getirir, yine yaparım.)
12:00
1,5 kepçe mercimek çorba
3 yk patlıcan musakkamsı bişey
4 yk arpa şehriye pilavı
***(bizim yemekhanenin yemekleri de çok karbonhidrat ağırlıklı oluyor,
daha bunlardan başka bi de dondurma-irmik helvası vardı ama yemedim)
14:00-14:30
1 küçük dilim ev keki (kes cezamı melekimsi)
10 tane erik
17:00
1 kepçe sütlü çorba (içmezsem olmaz, çok severim)
ıspanaklı yumurta
1/2 ya da 1 dilim ekmek
19:00
5-6 çiğ badem, 1 ayran (akşam gözüm dönmesin diye)
Arkadaşlar tost yapınca 2 dilim ekmek oluyo yapmayın tost olmuyo böyleeeeAz önce acıktım kendime çavdar ekmeğinden peynirli tost yaptım yanında da biberiye çayı içtim. Şimdi de spor yapacağım durmak yok tam gaz devam
Önceden olsaydı 5 sarma 4 yk kısır ne kadar az derdim :)Selam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
aferin kıskısır diğer şeylere nispeten daha masumdur bulgur çünkü sıkıntı yok :) sarmanın içinde pirinç oluyor ama az yemişsin kızmadım hadi yırttın zaten elimde yolunacak Gokce29 var
kuzuuum nettinhem musakka yidin (yağlı olur ) ,hem şehriye pilavı yidin ( şehriye çok kalorili) hadi yemekhane diye accuk kızardım aç kalırsın yoksa .kıs kek niye yiyon bakem o çok üşendiğin spor bu akşam yapılacak başka kurtuluşun yok
Arkadaşım 2 gündür getiriyo diyorum ki koyma bana kızına götür dedi burda unutmuştumm yedim bendebaş üstüne efem
ya yapıyolar, yapıyolar getiriyolar,
hadi yaptın niye getiriyon de mi ama...
hadi getirdiler ben niye yiyom, de mi ama...
ahh benim vefakarım, cefakarım, fedakarımAynen benim babam da yapmazdı ben de beklemiyorum doğumdan önceki gün bile evi kendim süpürmüştüm
o sebze ; sebze yemeği manasındaki sebze mi ? yoksam bildiğin ot ye mi didin
Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halimEki Görüntüle 1543217 Eki Görüntüle 1543221
yok ya fazla olmamış iyi atlatmışsınSelam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
Ama ben çok hareketliydim o zaman da önceki gün bile nerdeyse 1 saat yürümüştüm faydasını da gördüm gerçi birkaç günde ayaktaydımahh benim vefakarım, cefakarım, fedakarım
kocana da teessüfler yani..
baş üstüne efem
08:40
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk kadar köy peyniri
1 sahanda yumurta (yağsız)
domates, salatalık
1 tk fındık ezmesi
***(kahvaltımı illa ki yapcam, geç bile kalsam hızlıca hazırlar,
saklama kaplarımla hastaneye getirir, yine yaparım.)
12:00
1,5 kepçe mercimek çorba
3 yk patlıcan musakkamsı bişey
4 yk arpa şehriye pilavı
***(bizim yemekhanenin yemekleri de çok karbonhidrat ağırlıklı oluyor,
daha bunlardan başka bi de dondurma-irmik helvası vardı ama yemedim)
14:00-14:30
1 küçük dilim ev keki (kes cezamı melekimsi)
10 tane erik
17:00
1 kepçe sütlü çorba (içmezsem olmaz, çok severim)
ıspanaklı yumurta
1/2 ya da 1 dilim ekmek
19:00
5-6 çiğ badem, 1 ayran (akşam gözüm dönmesin diye)
baş üstüne efem
Arkadaşım 2 gündür getiriyo diyorum ki koyma bana kızına götür dedi burda unutmuştumm yedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?