- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedimiyi geceler
tabi ki de dahilim ne demek
salmam ayın 15 i evlilik yıl dönümümüz ben 49 kilo olacammmm
ben tetikleyim seni, bugün kendime geldim. spor ve yeşilçay bende o zaman :)
al benden de o kadar sabah kahvaltı olarak kocaman bir dilim fıstık ezmesi ve reçel yedim
ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
Su içerim de yeşil çayı sevemedim ben de
kızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)
canim ben dun 10 tane ile basladimbacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin
Bacak incelten hareketler falan ararken Su arkadaşımızın (su321) tavsiyesini gördüm Bacak ve basenleri inceltiyomuş onun sayesinde başladım ama ben önceden yürüyüş yaptığım için zorlanmadım 300 bile yaptığım oluyo gün içindecanim ben dun 10 tane ile basladimbacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin
:) çok komiksinn bazen yapıyoruz galibaa hepimizküçücüktü neden sacmaliyorum boyle bilmiyorum bazen cok akmak oluyrm
Valla canim benim bacaklarimda kalin bilmiyorum ki fayda mi yapar zarar micanim ben dun 10 tane ile basladimbacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin
Alma alma kıyafeeet git bol bol sebze al yeşillik al sadece onları ye ekmek yeme :)kac ayı ziyan ettim.
bir arpa boyu ilerleyemedim ama pes etmiyorum neyseki yarin yine cikiyimda tunik bakiyim. bi kac tanede guzel tisort bluz filan alayim belki enerji gelircanim aslinda hata yapiyorum kahvaltilari fazla tutmakla bundan sonra kahvaltilarimda az olacak emziriyorum akilli davransaydim çook kilo verirdim. yarin ölçülü yicem ve yazicam buraya. esime bu ara gicigim onu düşünmüyorum şimdilik
Canım su da ihtiyaçtan içiliyo sıcakta kalın giyinip o kadar çok yürüyor ve terliyorum ki günde 3 lt den fazla bile içiyorumdur.sevmemekten ziyade unutuyorum canım ben yaaa. akşam olmuş bir bakıyorum 1 lt su bile içmemişimgörev haline geitrmem lazım.
kac ayı ziyan ettim.
bir arpa boyu ilerleyemedim ama pes etmiyorum neyseki yarin yine cikiyimda tunik bakiyim. bi kac tanede guzel tisort bluz filan alayim belki enerji gelircanim aslinda hata yapiyorum kahvaltilari fazla tutmakla bundan sonra kahvaltilarimda az olacak emziriyorum akilli davransaydim çook kilo verirdim. yarin ölçülü yicem ve yazicam buraya. esime bu ara gicigim onu düşünmüyorum şimdilik
valla konu sahibesi falan demicem ceza geliyor bu sefermalum cezacı başıyım. bugün senden normal yapacağın spora artı olarak spor hareket bir şey yapmanı istiyorum canım :) sen seç ne olduğunu.
aferin salma. hedefine yakın olabilirsin ama salmanı gerektirmez. hedefine ulaşsan bile bizi bırakma takım arkadaşlarına sahip çık bizi zayıflat
beni sorgula kuzum aradasuyunu içtin mi çayını içtin mi diye
grup değiştirmenin rehaveti çöktü zaarsenden de fazladan spor istiyorum balım
şu yukarı mesajda yaptığın kaçamakları yapmazsan sen de bir gün şirinleri görebilirsin
sevmemekten ziyade unutuyorum canım ben yaaa. akşam olmuş bir bakıyorum 1 lt su bile içmemişimgörev haline geitrmem lazım.
heh bak bu iyi oldu ,sevdim aferin hatırlattın içeyim
canım squat kilo verme aşamasında yapılınca incelme olmazmış sanırım. toto falan aynı kalırmış ama zayıflayıp yapılırsa toto şekil alırmış diye okuduydum.
Bacak incelten hareketler falan ararken Su arkadaşımızın (su321) tavsiyesini gördüm Bacak ve basenleri inceltiyomuş onun sayesinde başladım ama ben önceden yürüyüş yaptığım için zorlanmadım 300 bile yaptığım oluyo gün içinde
1 haftada nasil olacak canim ona sasirdim yoksa ben mi yanlis anladim
Merhabaaalar,
bende diyet yapiyorum beni de gazlar misiniz
Cok severimitinayla gazlıyoruz gazlanıyoruz
Bende katılmak isterim kabul ederseniz...
Cok severim
Beklemedeyim :)ıkınızde hosgeldınız lakın alım var mı haberım yok bende yenıyımdesbeden aydınlatır bırazdan =)
hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariiivalla konu sahibesi falan demicem ceza geliyor bu sefermalum cezacı başıyım. bugün senden normal yapacağın spora artı olarak spor hareket bir şey yapmanı istiyorum canım :) sen seç ne olduğunu.
canım squat kilo verme aşamasında yapılınca incelme olmazmış sanırım. toto falan aynı kalırmış ama zayıflayıp yapılırsa toto şekil alırmış diye okuduydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?