♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedim iyi geceler

valla konu sahibesi falan demicem ceza geliyor bu sefer malum cezacı başıyım. bugün senden normal yapacağın spora artı olarak spor hareket bir şey yapmanı istiyorum canım :) sen seç ne olduğunu.

tabi ki de dahilim ne demek

salmam ayın 15 i evlilik yıl dönümümüz ben 49 kilo olacammmm

aferin salma. hedefine yakın olabilirsin ama salmanı gerektirmez. hedefine ulaşsan bile bizi bırakma takım arkadaşlarına sahip çık bizi zayıflat

ben tetikleyim seni, bugün kendime geldim. spor ve yeşilçay bende o zaman :)

beni sorgula kuzum arada suyunu içtin mi çayını içtin mi diye

al benden de o kadar sabah kahvaltı olarak kocaman bir dilim fıstık ezmesi ve reçel yedim

grup değiştirmenin rehaveti çöktü zaar senden de fazladan spor istiyorum balım

ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?

şu yukarı mesajda yaptığın kaçamakları yapmazsan sen de bir gün şirinleri görebilirsin

Su içerim de yeşil çayı sevemedim ben de

sevmemekten ziyade unutuyorum canım ben yaaa. akşam olmuş bir bakıyorum 1 lt su bile içmemişim görev haline geitrmem lazım.

kızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)

heh bak bu iyi oldu ,sevdim aferin hatırlattın içeyim

canim ben dun 10 tane ile basladim bacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin

canım squat kilo verme aşamasında yapılınca incelme olmazmış sanırım. toto falan aynı kalırmış ama zayıflayıp yapılırsa toto şekil alırmış diye okuduydum.

canim ben dun 10 tane ile basladim bacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin
Bacak incelten hareketler falan ararken Su arkadaşımızın (su321) tavsiyesini gördüm Bacak ve basenleri inceltiyomuş onun sayesinde başladım ama ben önceden yürüyüş yaptığım için zorlanmadım 300 bile yaptığım oluyo gün içinde

Alma alma kıyafeeet git bol bol sebze al yeşillik al sadece onları ye ekmek yeme :)

canım sen dikkat ettiğinde çok güzel kilo veriyosun, biliosun eski takipçinim. hadi sıkıla biraz kendini

hadi bakalım ben şimdiye kadar 1,5 litre su içtim. şimdi 2. bitki çayımı içeceğim(7 otlu), yetiş banaaaaa

hayyy maşşallaahhh

evettt bugünkü menümü akşam hariç yazayım bende

sabah
10 tane çiğ badem

ara
2 tane yeni dünya

öğle
etli bamya yemeği(2 porsiyon, 10 kaşık rahat vardır) çooooooooooookkkkkk severim
1 kase cacık

ara
4 adet yeni dünya(canım accayipppp tatlı istiyorda çocuk gibi kendimi meyveyle kandırıyorum, umarım patlamaz bi yerde. şu regli bi bitseydi iştahım çok fena )

akşamı da yiyince yazarım kızlar

spor 2,5 saat yürüyüş, ayak tabanlarım ağrıyor bugün başka yürümem

selamlar hepinize dun aksam bıraz fazla kactı evde degıldım ama telafı ettım sayılır =)

sabah 7 km yuruyus yaptım

1 tane acma yedım

öglen haslama patates 1 tane
3 ymk kasıgı yogurt
2 cengelkoy salatalık
1 bardak şivepssss

bu akşam daha dıkkatlı olucam pzartesıyı merak edıyorummmmm

Her boya göre ideal kilo hesabı gibi şeyleri çok duymuş olsanız da bunlar gerçek değil, baştan savma bilgilerdir. İdeal kilo diye bir şey yoktur, kemik yapısına göre hesaplanan, göze estetik görünen ideal ölçüler vardır. Bu ideal ölçülerde her zaman dile pelesenk olmuş olan 90-60-90 ölçüleri değildir. Bu ölçüler her kişiye göre ve kemik yapısına göre değişir. Boyu, ölçüsü, görüntüsü aynı olan insanların farklı kilolarda olduğuna çok zaman şahit olmuşsunuzdur. Vücut ağırlığı, yağ oranı, kas oranı ve kemik ağırlığı gibi değişkenlere göre farklılık gösterir. Bu anlattıklarımızdan dolayı öncelikle ideal kilo ve her sabah tartılma saçmalığını kafanızdan atmalısınız. Bizim aklımızda olan görüntünün nasıl güzel olabileceği olmalıdır. Önemli olan zayıf çelimsiz olmak değil, estetik görüntüye sahip olmaktır. Size durmadan tavsiye edilen diyetlerin sonucunda sadece kilo verirsiniz. Sağlık kaybı, çelimsiz uzuvlar ve estetik görünümü olmayan şekilsiz bir fiziğe kavuşursunuz. “Kilo verdim ama göbeğim gitmedi ” cümlesi tanıdık geldi mi?

bugun akşam ozonlo zayıflamada ılk seansıma gırıcem 12 seans sonrasında kı bunun 4 seansı ozon gerı kalanı ultrasyonlu bırsey 44 bedensen 40 olursun dedı uygulayan bayan bölgesel giricem

hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariii bacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…