- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Bende squat yapmayı düşünüyordum ama kilo vermeden yapılınca kas oluyormuş daha şiş duruyormuş, biraz araştırınca vazgeçtim şöyle 6-7 kilo daha verdikten sonra başlamayı düşünüyorum bende.İncecik bacaklarım olsun derken kalın kaslı bi bacağa dönüşür maazallahhakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariiibacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim
evet canim sunun bacaklari güzel oldu aslinda zayiflayinca sporu azaltirsam kaslarda daha normale doner sıkılasmakta şart.Bacak incelten hareketler falan ararken Su arkadaşımızın (su321) tavsiyesini gördüm Bacak ve basenleri inceltiyomuş onun sayesinde başladım ama ben önceden yürüyüş yaptığım için zorlanmadım 300 bile yaptığım oluyo gün içinde
en iysisi yapmak. eger bacaklarda zayiflamaktan yumusama ve sarkma varsa ama yoksa biraz daha zayiflamayi bekleyebilirsin canimV
Valla canim benim bacaklarimda kalin bilmiyorum ki fayda mi yapar zarar mi
1 bardak süt üstüne 2 bardak su iç tehlikeli durum kalmaz ortadaKızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
bende bakicam canimhttp://uvfitness.net/incelten-sekillendiren-programlara-giris/
Buraya bakın arkadaşlar hoş bir sayfa
mükemmel bende cook yürümeyi seviyirumevettt bugünkü menümü akşam hariç yazayım bende
sabah
10 tane çiğ badem
ara
2 tane yeni dünya
öğle
etli bamya yemeği(2 porsiyon, 10 kaşık rahat vardır) çooooooooooookkkkkk severim
1 kase cacık
ara
4 adet yeni dünya(canım accayipppp tatlı istiyorda çocuk gibi kendimi meyveyle kandırıyorum, umarım patlamaz bi yerde. şu regli bi bitseydi iştahım çok fena)
akşamı da yiyince yazarım kızlar
spor 2,5 saat yürüyüş, ayak tabanlarım ağrıyor bugün başka yürümem
ınsallah canım haftaya 60 lar grubu bızı beklerAynen bende kaldım canım bu hafta 70 lerde haftaya geçeceğiz inşallah
-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi gelir
Günaydın kızlar ben 68.8 ile 70 grubuna bye diyorum1 kilo 200 gram vermişim. Hele dün akşam canım turşu istemeyedi iyidi!
Ay aman dikkat et . Bana da oluyor bazen ama engel olmalısın. Mesela canın çikolata mı çekti; Buraya kadar geldim bi çikolataya mı yenilicem de kendi kendine. O da olmazsa canın ne çekiyorsa çok az ye ( 10gram gibi) en azından tatmış olursunKızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
Kızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
ooo lorısım gelmıs hosgelmıssselamlar hepinize dun aksam bıraz fazla kactı evde degıldım ama telafı ettım sayılır =)
sabah 7 km yuruyus yaptım
1 tane acma yedım
öglen haslama patates 1 tane
3 ymk kasıgı yogurt
2 cengelkoy salatalık
1 bardak şivepssss
bu akşam daha dıkkatlı olucam pzartesıyı merak edıyorummmmm
her zamankı gıbı harıkasın sucumSelam kızzzllaarrrrr...
Ben yeme içme sporu bitirdim hemen ifademi vereyim
Sabah 1 domates 1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon ızgara köfte 1 porsiyon karpuz
Spor pek bi karışık
100 sguat
20 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
10 dakika egzersiz
Teşekkür ederim canımcım sayenizde vallaher zamankı gıbı harıkasın sucum
sporunda gayet guzel
Şu spor aşkınıza gerçekten hayran olmamak mümkün değil, ben sevmiyorum sevemiyorum. ÇOk sıkıcı geliyoSelam kızzzllaarrrrr...
Ben yeme içme sporu bitirdim hemen ifademi vereyim
Sabah 1 domates 1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon ızgara köfte 1 porsiyon karpuz
Spor pek bi karışık
100 sguat
20 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
10 dakika egzersiz
Aslında hiçbirimiz bayılmıyoruz ama bazılarımızın metabolizması yavaş oluyo ve hızlandırmak gerekiyoŞu spor aşkınıza gerçekten hayran olmamak mümkün değil, ben sevmiyorum sevemiyorum. ÇOk sıkıcı geliyo
canım sonuçlarını merakla bekliyorumbugun akşam ozonlo zayıflamada ılk seansıma gırıcem 12 seans sonrasında kı bunun 4 seansı ozon gerı kalanı ultrasyonlu bırsey 44 bedensen 40 olursun dedı uygulayan bayan bölgesel giricem
itinayla gazlıyoruz gazlanıyoruz
mecburum tatlim kisi bir tunikle idare ederek gecirdim yaz geldi memlekete de gidicem ama alacagim seyleri biraz dar alacamAlma alma kıyafeeet git bol bol sebze al yeşillik al sadece onları ye ekmek yeme :)
hiii o zaman olur hadi bu hafta goster kendini bu hafta bende 70 grubunda iddialiyim ama grubumdakiler duymasindetoks tarzı bırseyler yapıyorum canım dun aksam her ne kadar uyguluyamamıs olsamda lakın devam edıyorum 81-82 bıle olsam yeter aslındaaaa
çok haklisin ama tartilma konusu bana uymadi her sabah o heyecanla güzel kalkiyorumHer boya göre ideal kilo hesabı gibi şeyleri çok duymuş olsanız da bunlar gerçek değil, baştan savma bilgilerdir. İdeal kilo diye bir şey yoktur, kemik yapısına göre hesaplanan, göze estetik görünen ideal ölçüler vardır. Bu ideal ölçülerde her zaman dile pelesenk olmuş olan 90-60-90 ölçüleri değildir. Bu ölçüler her kişiye göre ve kemik yapısına göre değişir. Boyu, ölçüsü, görüntüsü aynı olan insanların farklı kilolarda olduğuna çok zaman şahit olmuşsunuzdur. Vücut ağırlığı, yağ oranı, kas oranı ve kemik ağırlığı gibi değişkenlere göre farklılık gösterir. Bu anlattıklarımızdan dolayı öncelikle ideal kilo ve her sabah tartılma saçmalığını kafanızdan atmalısınız. Bizim aklımızda olan görüntünün nasıl güzel olabileceği olmalıdır. Önemli olan zayıf çelimsiz olmak değil, estetik görüntüye sahip olmaktır. Size durmadan tavsiye edilen diyetlerin sonucunda sadece kilo verirsiniz. Sağlık kaybı, çelimsiz uzuvlar ve estetik görünümü olmayan şekilsiz bir fiziğe kavuşursunuz. “Kilo verdim ama göbeğim gitmedi” cümlesi tanıdık geldi mi?
aktif olacaksan katilablrsinMerhabaaalar,
bende diyet yapiyorum beni de gazlar misiniz
aktif olacaksan katilabilirsinBende katılmak isterim kabul ederseniz...
ayyy yine vazgectim o zaman simdilik rafaBende squat yapmayı düşünüyordum ama kilo vermeden yapılınca kas oluyormuş daha şiş duruyormuş, biraz araştırınca vazgeçtim şöyle 6-7 kilo daha verdikten sonra başlamayı düşünüyorum bende.İncecik bacaklarım olsun derken kalın kaslı bi bacağa dönüşür maazallah
tamam canim ama gününde bildirrssn sevirim. birincilik degerlendirmesini kacirdin sanirim.dün yeni kilomu belirtememiştim. Geçen hafta 53.5 tim. Şuan 51.5 kiloyum
kesinlikle öyle canim tartilmasam ben Dünyayı yerimgünlük bıldırımın cok faydası var canım tavsıye ederımmesela kalorılı bısey yıcegın zaman yarın tartıda artı çıkarım dıyıp vazgecıyosun
mecburum tatlim kisi bir tunikle idare ederek gecirdim yaz geldi memlekete de gidicem ama alacagim seyleri biraz dar alacam
hiii o zaman olur hadi bu hafta goster kendini bu hafta bende 70 grubunda iddialiyim ama grubumdakiler duymasin
kesinlikle öyle canim tartilmasam ben Dünyayı yerim
Bir yerden alıntı yapmıştım diğer konularda tespitleri doğru. Ben de hergün tartılırım artı çıkmakta moralimi bozmaz tam tersi dün ne yemiştim ve de acaba az mı hareket ettim diye düşünürüm.gormedım duymadım bılmıyorum
evet bende her sabah tartılanlardanım fazla kaçırınca acaba bu sabah kac gram artıdayım dıye çıkıyorum tartıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?