♥haftalık kilo verme yarışması♥

hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariii bacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim
Bende squat yapmayı düşünüyordum ama kilo vermeden yapılınca kas oluyormuş daha şiş duruyormuş, biraz araştırınca vazgeçtim şöyle 6-7 kilo daha verdikten sonra başlamayı düşünüyorum bende.İncecik bacaklarım olsun derken kalın kaslı bi bacağa dönüşür maazallah

evet canim sunun bacaklari güzel oldu aslinda zayiflayinca sporu azaltirsam kaslarda daha normale doner sıkılasmakta şart.

V

Valla canim benim bacaklarimda kalin bilmiyorum ki fayda mi yapar zarar mi
en iysisi yapmak. eger bacaklarda zayiflamaktan yumusama ve sarkma varsa ama yoksa biraz daha zayiflamayi bekleyebilirsin canim

bende bakicam canim

mükemmel bende cook yürümeyi seviyirum

Aynen bende kaldım canım bu hafta 70 lerde haftaya geçeceğiz inşallah
ınsallah canım haftaya 60 lar grubu bızı bekler
-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi gelir

günlük bıldırımın cok faydası var canım tavsıye ederım mesela kalorılı bısey yıcegın zaman yarın tartıda artı çıkarım dıyıp vazgecıyosun

Günaydın kızlar ben 68.8 ile 70 grubuna bye diyorum 1 kilo 200 gram vermişim. Hele dün akşam canım turşu istemeyedi iyidi!

harıkasın canım tebrık ederım pesını bırakmam haftaya bende 60 lardayım ınsallah

Kızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
Ay aman dikkat et . Bana da oluyor bazen ama engel olmalısın. Mesela canın çikolata mı çekti; Buraya kadar geldim bi çikolataya mı yenilicem de kendi kendine. O da olmazsa canın ne çekiyorsa çok az ye ( 10gram gibi) en azından tatmış olursun

ooo lorısım gelmıs hosgelmıss

her zamankı gıbı harıkasın sucum
sporunda gayet guzel

Şu spor aşkınıza gerçekten hayran olmamak mümkün değil, ben sevmiyorum sevemiyorum. ÇOk sıkıcı geliyo

Alma alma kıyafeeet git bol bol sebze al yeşillik al sadece onları ye ekmek yeme :)
mecburum tatlim kisi bir tunikle idare ederek gecirdim yaz geldi memlekete de gidicem ama alacagim seyleri biraz dar alacam

detoks tarzı bırseyler yapıyorum canım dun aksam her ne kadar uyguluyamamıs olsamda lakın devam edıyorum 81-82 bıle olsam yeter aslındaaaa
hiii o zaman olur hadi bu hafta goster kendini bu hafta bende 70 grubunda iddialiyim ama grubumdakiler duymasin

çok haklisin ama tartilma konusu bana uymadi her sabah o heyecanla güzel kalkiyorum

Merhabaaalar,
bende diyet yapiyorum beni de gazlar misiniz
aktif olacaksan katilablrsin

Bende katılmak isterim kabul ederseniz...
aktif olacaksan katilabilirsin

ayyy yine vazgectim o zaman simdilik rafa kaldirdim

dün yeni kilomu belirtememiştim. Geçen hafta 53.5 tim. Şuan 51.5 kiloyum
tamam canim ama gününde bildirrssn sevirim. birincilik degerlendirmesini kacirdin sanirim. iyide vermissin

günlük bıldırımın cok faydası var canım tavsıye ederım mesela kalorılı bısey yıcegın zaman yarın tartıda artı çıkarım dıyıp vazgecıyosun
kesinlikle öyle canim tartilmasam ben Dünyayı yerim

gormedım duymadım bılmıyorum

evet bende her sabah tartılanlardanım fazla kaçırınca acaba bu sabah kac gram artıdayım dıye çıkıyorum tartıya

gormedım duymadım bılmıyorum

evet bende her sabah tartılanlardanım fazla kaçırınca acaba bu sabah kac gram artıdayım dıye çıkıyorum tartıya
Bir yerden alıntı yapmıştım diğer konularda tespitleri doğru. Ben de hergün tartılırım artı çıkmakta moralimi bozmaz tam tersi dün ne yemiştim ve de acaba az mı hareket ettim diye düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…