Başlayana kadar bana da öyle geliyorda bi gayret başlıyorum sonra da bırakasım gelmiuorŞu spor aşkınıza gerçekten hayran olmamak mümkün değil, ben sevmiyorum sevemiyorum. ÇOk sıkıcı geliyo
Aynen ben de Yürümeye başlayınca uyuşuk oluyorum ama yürüdükçe vücut ısınıyor ve bırakmak istemiyorum düşünsene sabah ip atlarken 1140 atlamışım az daha atlıyim 1200 olsun dedim :) zamanım kalmamıştı.Başlayana kadar bana da öyle geliyorda bi gayret başlıyorum sonra da bırakasım gelmiuor
Oooo maaşallahAynen ben de Yürümeye başlayınca uyuşuk oluyorum ama yürüdükçe vücut ısınıyor ve bırakmak istemiyorum düşünsene sabah ip atlarken 1140 atlamışım az daha atlıyim 1200 olsun dedim :) zamanım kalmamıştı.
Aynen ben de Yürümeye başlayınca uyuşuk oluyorum ama yürüdükçe vücut ısınıyor ve bırakmak istemiyorum düşünsene sabah ip atlarken 1140 atlamışım az daha atlıyim 1200 olsun dedim :) zamanım kalmamıştı.
Bir yerden alıntı yapmıştım diğer konularda tespitleri doğru. Ben de hergün tartılırım artı çıkmakta moralimi bozmaz tam tersi dün ne yemiştim ve de acaba az mı hareket ettim diye düşünürüm.
Evet yaaa bugünlük böyle oldu kısa sürede daha çok kalori maalum zamanımız kısıtlı :)Oooo maaşallah
canım sonuçlarını merakla bekliyorum
Olmaz birşeyy hem spor kilo vermek için yapılmaz sadece sğlık için de yapılır.1200 tebrikler, ay ben 100 tane atlasam tıkanır kalırım heralde, rezillik diz boyu
İllaki sağlık önemli ama ben spor yaparsam zayıflamak için yaparım oda bana daha sağlıklı bir vucud hediye eder :))Olmaz birşeyy hem spor kilo vermek için yapılmaz sadece sğlık için de yapılır.
ben de içeyim ben de ben de ben de :) elimde bardakla geziyom sana yetişcem diyehadi bakalım ben şimdiye kadar 1,5 litre su içtim. şimdi 2. bitki çayımı içeceğim(7 otlu), yetiş banaaaaa
aferin yap yap cezanı çek vicdanın rahat olsun :)hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariiibacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim
Kızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
Ah keşke daha önce görseydim1 bardak süt üstüne 2 bardak su iç tehlikeli durum kalmaz ortada
teşekkürler canım. ama bazılarımızın eline su dökememgüzel kilo vermissin marttan beri Tebrikler :)
bende öyleyim yaaaa((((
varya dişianka ikimizi de çıtır çıtır yiyecekAh ah ben de oyleyim. Toparlayamadim ama yarin sabah ki kilom la donecem araniza ve buparaztesi eksilerde olmam lazim.kizlar.
Yine de menu mu yazacam
sabah
salatalik domates maydonoz
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
gul receli
komsuya gectim oglenden sonra 3 gibi
2 dilim patatesli börek
1 tabak patates salatası
1 buyuk dilim kedi dilli tatli
17 de
1 dilim kesme dondurma
hadi vurin kafama
ama soz yarin dan itibaren super donus yaacam ki eksileri goreyim
varya dişianka ikimizi de çıtır çıtır yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?