♥haftalık kilo verme yarışması♥

Başlayana kadar bana da öyle geliyorda bi gayret başlıyorum sonra da bırakasım gelmiuor
Aynen ben de Yürümeye başlayınca uyuşuk oluyorum ama yürüdükçe vücut ısınıyor ve bırakmak istemiyorum düşünsene sabah ip atlarken 1140 atlamışım az daha atlıyim 1200 olsun dedim :) zamanım kalmamıştı.

Oooo maaşallah

1200 tebrikler, ay ben 100 tane atlasam tıkanır kalırım heralde, rezillik diz boyu

Aynı ben :)

Şimdilik sadece yürüyoru, kilo vermede şimdilik sıkıntı yok gibi, ilerde duraklama falan olursa ilk işim ip almak olacak
ha bide favorim squat... Beklemelerdeyim

Olmaz birşeyy hem spor kilo vermek için yapılmaz sadece sğlık için de yapılır.
İllaki sağlık önemli ama ben spor yaparsam zayıflamak için yaparım oda bana daha sağlıklı bir vucud hediye eder :))
Alışkanlıklada alakalı, alışkanlık edine bilene ne mutlu bizede bulaşır burda inşallah

hadi bakalım ben şimdiye kadar 1,5 litre su içtim. şimdi 2. bitki çayımı içeceğim(7 otlu), yetiş banaaaaa
ben de içeyim ben de ben de ben de :) elimde bardakla geziyom sana yetişcem diye

ooooooo maşallah kıs .
hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariii bacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim
aferin yap yap cezanı çek vicdanın rahat olsun :)

Kızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm

ben biliyom şımardın sen kaşınıyon bozuşcaz valla ceza geliyor. tependeyim. yiyeyim deme

evet benim menüm acaip oldu sanırım regl olacağım ondan tatlıdan başka bişi görmedi gözüm:
sabah bir koca dilim fıstık ezmesi ve reçel
öğlen tavuk ızgaralı yeşil salata
akşam üstünde çilek muz olan ve çikolata sürülmüş waffle

bende öyleyim yaaaa ((((

Ah ah ben de oyleyim. Toparlayamadim ama yarin sabah ki kilom la donecem araniza ve buparaztesi eksilerde olmam lazim.kizlar.

Yine de menu mu yazacam

sabah
salatalik domates maydonoz
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
gul receli

komsuya gectim oglenden sonra 3 gibi
2 dilim patatesli börek
1 tabak patates salatası
1 buyuk dilim kedi dilli tatli

17 de
1 dilim kesme dondurma

hadi vurin kafama
ama soz yarin dan itibaren super donus yaacam ki eksileri goreyim

varya dişianka ikimizi de çıtır çıtır yiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…