- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Hepimiz ceviz fındık badem alamıyoruz tabii de (alınca da kızıma yediriyorum bu arada :) )kızlar size tavsiyem; ben yaklaşık 1 yıldır böyle uyguluyorum. bir dönem karatay yaptım. onun sayesinde ekmek yok hayatımda. çok nadir 2-3 ayda bir belki bir sıkma gözleme yerim o kadar.
ekmek yerine sabahları 2-3 tane ceviz, çiğ badem ya da fındık tüketin. ekmek=şeker. çiğ kuruyemiş tok tutuyor hem de faydalı.
kalori olarak da;
mesela 1 dilim ( 30 gr) beyaz ekmek = 77 kcal = 15 çiğ fındık = 75 kcal
1 dilim ( 28 gr) uno çok tahıllı = 68 kcal = 2 ceviz = 54 kcal
1 dilim ( 30 gr) tam buğday = 64 kcal = 9 çiğ badem = 63 kcal
tercih sizin. ya da 1 dilim ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsiniz. protein değeri yüksek ve tok tutar.
günaydın herkese bugün eksilere uyandımkendime de söz verdim bugün kaçamak yok bu hafta 67yi göreceğim azimliyim
yok iki kasık yoğurt nasıl doyursun bide bunun gibi bişey yaşayan oldumu ondanmi bilmiyorum iki gündür gobegimin üzerinde kırmızı küçük noktalar çıkmış neden acaba fikri olan varmıöğleyi yemek lazım ben başlayamadım küre yoğurt doyurmuyo mu?
arkadaşlarım çay yanında hep krakerler tuzlu şeyler yer ben se hep tatlı bisküviler kurabiyeler yemek isterdimtabi ben tatlı düşkünüyüm onu da söylemeden geçemeyeceğim
Aynenn çekmecede burçak vardı geçen hafta 1 tane de olsa yiyodum bu hafta almadım şimdi yemiyorumben tatlı hastasıyımdır. dün tam 2.ayımı doldurdum sağlıklı beslenmede. bir kez irmik helvası yedim krize giriyordum başım döndü. dedim ki ben kendime ne kadar kötülük yapıyorum. gerçekten şeker en tatlı zehir.
bu süreçte yediğim sadece bitter çikolataydı onu da uzun zamandır yemiyorum. eve de almıyorum. görmeyince aklıma da gelmiyor.
hamur işi ve şekerli gıdalar yemeyince, biraz da hareket edince zaten kilolar veriliyor. yeter ki isteyelim.
Canım bence pilavı hayatından tamamen çıkarmalısınAra
1 minik kase kiraz
Ogle
2 dl ekmek
4 minik dilim karpuz
1 kk peynir
ara
1/2 kase corba
aksam
4 yk pilav
Kavrulmus tavak cigeri az
ayran
bugun fazla yedim gibi
Haklısın kendim sağlıklı beslenmeye calisirken çocuğu zehirlememeliyim, kızım 5 yaşına girecek yakinda. Dün dışarda epey durduk, marketten bişeyler alıyordum cipslerin önünde durmuş okadar mazlum bakıyorduki hiç al falan demedi. O bakislarindan etkilendim malesef[/QUOTE]"]Kızın kaç yaşında cips vermesenn
tabi ben tatlı düşkünüyüm onu da söylemeden geçemeyeceğim
Benim atıştırmalık bisküvilerle falan aram yoktur hiç almam ama ben irmik helvası gibi ciddi tatlıları çok seviyorum. Tabi onları arada bir yiyorum napim.zayıfkende böyleydim.Aynenn çekmecede burçak vardı geçen hafta 1 tane de olsa yiyodum bu hafta almadım şimdi yemiyorum
Keşke hiç yapmasak ama olmuyo işte eşler çocuklar yapınca da dayanamıyor yiyoruz ama ben öğlen yemeye çalışıyorumCanım bence pilavı hayatından tamamen çıkarmalısın
Hepimiz ceviz fındık badem alamıyoruz tabii de (alınca da kızıma yediriyorum bu arada :) )
yumurta mutlaka oluyo veya sebze yeşillik yoğurt ekmek yerine onları koyuyorum ben
yok iki kasık yoğurt nasıl doyursun bide bunun gibi bişey yaşayan oldumu ondanmi bilmiyorum iki gündür gobegimin üzerinde kırmızı küçük noktalar çıkmış neden acaba fikri olan varmı
Yoğurttan dolayı kırmızılık çıkacağını sanmıyorum.ben de her akşam yoğurt limon kürü yapıyorum.herhangi bir sorun yaşamadım.kızlar neden kimse bana cevap vermiyor
Ne sormuştun canım ben kaçırdım.kızlar neden kimse bana cevap vermiyor
Ben de hiç almazdım alıp haşlayıp dolaba atmak lazım bütün diyet menülerinde oluyo.tabii kesinlikle. ben de cevizi her gün yemiyorum kilosu 30 tl. haftada 3-4 kez tüketiyorum. kızıma da 1 tane veriyorum.
yumurta da tüketilebilinir zaten onu da alternatif olarak söyledim. hatta yeşil mercimek de çok önemli protein hafta da 3-4 kez yenilebilir. ben genelde haşlayıp salata olarak tüketiyorum.
Maşallah hızlı başlamışsın haftaya :)1 haziran 77
2 haziran 76.9
3 haziran 76.6
Şu an benimde var çekmecede :)) günde ara öğün olarak 1 tane yiyorum. Hayatımda şeker yok benim tatlı, çikolata falanda pek yemem, ondan şekerim çok düşük en azından şeker ihtiyacımı karşılıyormuşum gibi geliyor.Aynenn çekmecede burçak vardı geçen hafta 1 tane de olsa yiyodum bu hafta almadım şimdi yemiyorum
bende düşündüm herzamankinden farklı bişey yapmadim aklıma sadece o geldicanım alerjik bir şey olmuştur.
çilek yumurta süt ürünleri gibi alerjin var mı ?
Yoğurttan dolayı kırmızılık çıkacağını sanmıyorum.ben de her akşam yoğurt limon kürü yapıyorum.herhangi bir sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?