♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hepimiz ceviz fındık badem alamıyoruz tabii de (alınca da kızıma yediriyorum bu arada :) )
yumurta mutlaka oluyo veya sebze yeşillik yoğurt ekmek yerine onları koyuyorum ben

öğleyi yemek lazım ben başlayamadım küre yoğurt doyurmuyo mu?
yok iki kasık yoğurt nasıl doyursun bide bunun gibi bişey yaşayan oldumu ondanmi bilmiyorum iki gündür gobegimin üzerinde kırmızı küçük noktalar çıkmış neden acaba fikri olan varmı

tabi ben tatlı düşkünüyüm onu da söylemeden geçemeyeceğim
arkadaşlarım çay yanında hep krakerler tuzlu şeyler yer ben se hep tatlı bisküviler kurabiyeler yemek isterdim
taaa ki yürüyüşümü hareketimi arttırana kadar artık tatlı düşkünlüğü diye birşey olduğunu düşünmüyorum

Aynenn çekmecede burçak vardı geçen hafta 1 tane de olsa yiyodum bu hafta almadım şimdi yemiyorum

"]Kızın kaç yaşında cips vermesenn
Haklısın kendim sağlıklı beslenmeye calisirken çocuğu zehirlememeliyim, kızım 5 yaşına girecek yakinda. Dün dışarda epey durduk, marketten bişeyler alıyordum cipslerin önünde durmuş okadar mazlum bakıyorduki hiç al falan demedi. O bakislarindan etkilendim malesef[/QUOTE]
Benim kızım 2 buçuk yaşında ben hep manav reyonunda gezdiriyorum

Meyvelerini kendisi alıyo çukulatası da sadece petito minik paketlerden diğer türlü 1 çukulata yese süt bile içmez değil ki yemek yemek.

Hepimiz ceviz fındık badem alamıyoruz tabii de (alınca da kızıma yediriyorum bu arada :) )
yumurta mutlaka oluyo veya sebze yeşillik yoğurt ekmek yerine onları koyuyorum ben

tabii kesinlikle. ben de cevizi her gün yemiyorum kilosu 30 tl. haftada 3-4 kez tüketiyorum. kızıma da 1 tane veriyorum.
yumurta da tüketilebilinir zaten onu da alternatif olarak söyledim. hatta yeşil mercimek de çok önemli protein hafta da 3-4 kez yenilebilir. ben genelde haşlayıp salata olarak tüketiyorum.

yok iki kasık yoğurt nasıl doyursun bide bunun gibi bişey yaşayan oldumu ondanmi bilmiyorum iki gündür gobegimin üzerinde kırmızı küçük noktalar çıkmış neden acaba fikri olan varmı

canım alerjik bir şey olmuştur.

çilek yumurta süt ürünleri gibi alerjin var mı ?

Ben de hiç almazdım alıp haşlayıp dolaba atmak lazım bütün diyet menülerinde oluyo.

Aynenn çekmecede burçak vardı geçen hafta 1 tane de olsa yiyodum bu hafta almadım şimdi yemiyorum
Şu an benimde var çekmecede :)) günde ara öğün olarak 1 tane yiyorum. Hayatımda şeker yok benim tatlı, çikolata falanda pek yemem, ondan şekerim çok düşük en azından şeker ihtiyacımı karşılıyormuşum gibi geliyor.

alerjim yok neden böyle oldu ufff
canım alerjik bir şey olmuştur.

çilek yumurta süt ürünleri gibi alerjin var mı ?
bende düşündüm herzamankinden farklı bişey yapmadim aklıma sadece o geldi
Yoğurttan dolayı kırmızılık çıkacağını sanmıyorum.ben de her akşam yoğurt limon kürü yapıyorum.herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…