- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
alerjim yok neden böyle oldu ufff
bende düşündüm herzamankinden farklı bişey yapmadim aklıma sadece o geldi
ilaç falan kullanıyorsan yan etkisi olabilir.alerjim yok neden böyle oldu ufff
bende düşündüm herzamankinden farklı bişey yapmadim aklıma sadece o geldi
Sağol canim 400 gram 3 gunde azMaşallah hızlı başlamışsın haftaya :)
nasıl bi diyet uyguluyorsunuz?Sağol canim 400 gram 3 gunde az
diyet yapmiyorum kafama göre takiliyorum canim..bugunde yürüyüş yapacagm karin egzersizlerimi yapicam vsnasıl bi diyet uyguluyorsunuz?
diyet yapmadan çok iyi gitmiş bence tebrikler. ben 5 günde 5 kilo yapıyorum yanında da spor bide yoğurt kürü :)))diyet yapmiyorum kafama göre takiliyorum canim..bugunde yürüyüş yapacagm karin egzersizlerimi yapicam vs
bu sassy su nedir? ilk defa duyuyorum.sen yazınca nette baktım biraz hazırlanışı kolay gibi.sen etkisini gördün mü?Selam kizlar
01.06.2015...70.300
03.06.2015...70.800 kg.
Dun aksam 20.30 da yersem pilav ustu patlicani olacagi buydu
Neyse bu sabah yediklerim
saat 10.30
2 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan karisik bitki cayi
Aksam 16.30
Yesil mercimek salatasi
Semizotlu cacik
Aralarda
Sutlu kahve
Ve sassy su yaptim ondan icicem
Gece de yatmadan once zencefilli yogurt yicem
Gecen sene ramazanda duzenli kullanmistim canim hic kabiz olmadim bence cok faydali ama duzenli kullanmak lazimbu sassy su nedir? ilk defa duyuyorum.sen yazınca nette baktım biraz hazırlanışı kolay gibi.sen etkisini gördün mü?
Kız belki sen de eksidesindirAyyyy benim dunki yediklerim neydi ki oyle beni hala tok tutuyor. Acikmadim ama 12.30 da esimle kahvalti yapacam.
dun saat3 te yemistim....
tartilacam birazdan merak ediyorum insallah artilarda degilimdir.
mavimli gibi eksi de olmasam da yerimde kalmaya da razıyım
teşekkür ederim canım :)dogum günün kutlu olsun canım. Geçmiş gerçi ama olsun
Günaydın canim bende senden feyz alıp kendime söz verdim. Bugün bende hic kaçamak yapmayacağım..
Dur bide ben vurim aklinda kalsin yarin pkucam menunu bakim ne oldu dir vurucamhah tamam al bidaha olmasin
kimden duyacan tabi ki minerva reçel canavarındanUnut derken kendime soyledim okuyunca bilinc altima yerlesiyo ya bugin A101 den visne receli aldim kimden okuduysam halbuki ev recel dolu yarin kahvaltida 1 tk yicem vallanutellayi unut
bi ara ben de karatay yapmıştım. ekmek yemiyorum ben de. ama karatayın tüm yasaklarına uyamıyorum. o yüzden karataya yakın kendi beslenmemi uyguluyorum.kızlar size tavsiyem; ben yaklaşık 1 yıldır böyle uyguluyorum. bir dönem karatay yaptım. onun sayesinde ekmek yok hayatımda. çok nadir 2-3 ayda bir belki bir sıkma gözleme yerim o kadar.
ekmek yerine sabahları 2-3 tane ceviz, çiğ badem ya da fındık tüketin. ekmek=şeker. çiğ kuruyemiş tok tutuyor hem de faydalı.
kalori olarak da;
mesela 1 dilim ( 30 gr) beyaz ekmek = 77 kcal = 15 çiğ fındık = 75 kcal
1 dilim ( 28 gr) uno çok tahıllı = 68 kcal = 2 ceviz = 54 kcal
1 dilim ( 30 gr) tam buğday = 64 kcal = 9 çiğ badem = 63 kcal
tercih sizin. ya da 1 dilim ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsiniz. protein değeri yüksek ve tok tutar.
Kız belki sen de eksidesindir
kızlar dün gelemedim, canı çekecekler menümü okumasın çünkü regliye çok pis yenildim
dün akşam
yarım ekmek(evet doğru duydunuz kocaaaaman bi yarım ekmek) arası patates kızartması+tereyağ+tulum peyniri+mayonez ve ketçap yedim
ara
20 tane falan badem yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?