♥haftalık kilo verme yarışması♥

alerjim yok neden böyle oldu ufff
bende düşündüm herzamankinden farklı bişey yapmadim aklıma sadece o geldi

bilemiyorum. ne bilim ilaç içtiniz mi ya da krem kullandınız mı? ya da çok terlediyseniz de olur hani mesela ben yürüyüş yapınca bel boşluğundan ,göbeğim de terler kaşınmaya başlar o da kızarıklık yapmış olabilir.

Ayyyy benim dunki yediklerim neydi ki oyle beni hala tok tutuyor. Acikmadim ama 12.30 da esimle kahvalti yapacam.
dun saat3 te yemistim....
tartilacam birazdan merak ediyorum insallah artilarda degilimdir.
mavimli gibi eksi de olmasam da yerimde kalmaya da razıyım

Selam kizlar
01.06.2015...70.300
03.06.2015...70.800 kg.
Dun aksam 20.30 da yersem pilav ustu patlicani olacagi buydu
Neyse bu sabah yediklerim

saat 10.30
2 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan karisik bitki cayi

Aksam 16.30
Yesil mercimek salatasi
Semizotlu cacik

Aralarda
Sutlu kahve
Ve sassy su yaptim ondan icicem
Gece de yatmadan once zencefilli yogurt yicem

bu sassy su nedir? ilk defa duyuyorum.sen yazınca nette baktım biraz hazırlanışı kolay gibi.sen etkisini gördün mü?

Kız belki sen de eksidesindir

kızlar dün gelemedim, canı çekecekler menümü okumasın çünkü regliye çok pis yenildim

dün akşam
yarım ekmek(evet doğru duydunuz kocaaaaman bi yarım ekmek) arası patates kızartması+tereyağ+tulum peyniri+mayonez ve ketçap yedim

ara
20 tane falan badem yedim

Dur bide ben vurim aklinda kalsin yarin pkucam menunu bakim ne oldu dir vurucam hah tamam al bidaha olmasin

vur vur boğazımı düğümleyecem yoksa yemek yemiyeyim diye

Unut derken kendime soyledim okuyunca bilinc altima yerlesiyo ya bugin A101 den visne receli aldim kimden okuduysam halbuki ev recel dolu yarin kahvaltida 1 tk yicem valla nutellayi unut
kimden duyacan tabi ki minerva reçel canavarından kendi yediği yetmiyor topiktekilri de kendine benzetti

bi ara ben de karatay yapmıştım. ekmek yemiyorum ben de. ama karatayın tüm yasaklarına uyamıyorum. o yüzden karataya yakın kendi beslenmemi uyguluyorum.

abooooovvv. yalnız ekmek arası pattiz de çok güzel oluyo yaaaa seneler var yimedim ne diyim afiyet olsun. spor yapcan demiiiiii

kahvaltıda 2 ince dilim ekmek 5 tane biberli zeytin 3-4 tane çeri domates 1 bardak az şekerli çay ve patates kızartması yedim. Hadi ekmekten değil de kızartmadan çok pişmanım Bir de hazımsızlık yaşıyorum. Annem bol bol erik ye , su iç diyor. Siz ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…