- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
birde 80 grubuEn iddialı grup 60 grubu :)))))
Bu durum sevindiriyor aslında beniAynen ya
Benim de dolabında bsklava puding çikolata var
Buzlukta sarma,börek,elmalı kurabiye,simit ne ararsan var
Fazla yapılan her şeyi atıyorum buzluğa
Hiç canım istemiyor, bir anlam ifade etmiyorlar artık
selam kızlar
Kahvaltım
2 yumurta ve 2 dilim penirden omlet
8 kırma zeytin
Ara
2 küçük mandalin
1.5 ceviz
Öğle
simit 4/2 si
1 dilim tulum peniri
şekersiz çay
Ara
3 dilim bitter
5 fındık
Akşam
4 köfte
2 kaşık yoğurt
nazzar değdi bana çok hastayım kızlar boğazlarım ağrıyor,halim yok
sabah 30 dklık zar zor yürüyüş yaptım
fatsecret ı indirdim almam gereken kalori 2500 müş,ama ben günü 1400 ile kapattım iyimi anlamadım gerçi 1400 ne yedim onu da anlamadım peynirin kalorisi çok yüksekmiş
Aynen ben de cok mutlu oluyorumBu durum sevindiriyor aslında beni
Evet gerçekten çok tehlikeli eşim bağımlı çikolatalardan uzak tutamıyorum aldırmamaya çalışıyorum gizli gizli alıyorAynen ben de cok mutlu oluyorum
Şeker bağımlılığından kurtulmak lazım
Ben hastalıkp gibi görüyorum
Benim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyorEvet gerçekten çok tehlikeli eşim bağımlı çikolatalardan uzak tutamıyorum aldırmamaya çalışıyorum gizli gizli alıyor
kız Allah seni ne etsin bu ne
sevmem miii tuzluya bayiliriimmmTebrik ediyorum kızlarcharmant sana fena düşmanım he Anam sen hiç tatlı börek falan yemiyor musun ben sana yapıp getirsem ya kuzum gel
Hoşgeldin canım gün bitsin diye saatin gözünün içine bakıyorum(o nasıl oluyorsa) sen ne yapıyorsun
Ohh ohh masallaahhhh o ne pogaca mi ne var orda bak gozum seyirdicharmant bak benim emeklerim veriyim mi
Eki Görüntüle 1719847 Eki Görüntüle 1719849 Eki Görüntüle 1719850
disari gittim paluk aldim geldim daha pisirmedim kiizzz anca 8 de yeriz biz onlariDaha neler var da göstermeyeyim diyetimize zararSağol canım daha charmant e gösteremedim ama gitti palukları yedi kesin daha da yemez
istemiyor mu canin hic hadi hadiiii saklamaaa itiraf etYa böyle cok kalori alıyormusum gini gözükse de, böyle kalori tutmamız yediklerime dikkat etmeme neden oluyor
Bana cok fazydası oldu
Canım benim bugun unu ve sekeri bırakalı 31 gün oldu
Eskiden böyle resimlere bakamazdım, yeme isteği duyardım, artık hiç öyle şeyler hissetmiyorum
bize nooolmuuusss bizde bikereebirde 80 grubu
Evet eşimde her akşam 1 tane çikolata tarzı yiyor bugünlerde lavivaya takmış çok güzel ama yememesi gerek kola çok sevmiyor Allahtan arada fanta soğuk çay gazoz falan içiyor meyve suyuna takmış çok şeker oranı içeriyor onlar anlamıyor beni annesi zamanında yapmamış pek yemek hep akşamları aburcubur yemişlerBenim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyor
Mesela yemeğin yanına gazlı iöecek soğuk çay filan içiyor
Yemek üstüne tatlı yiyiyor
Ne yapayım kendi hayatı sonucta,dikkat etmesi lazım
teşekkür ederim tatlımdün soğuk süt içtim ondaan olsa gerek ,sporu da yediklerime göre fazla kaçtı galiba halsiz düştüm aslında doğru düzgün de yemiyorum kuş kadarcık midem küçüldü :) karbonhidrattan olabildiğimce kaçıyorum ,bu hafta idealim 2 kilo vermek ,yarın tam gaz spor yapmam lazım yoksa zor
sevmem miii tuzluya bayiliriimmm
Ohh ohh masallaahhhh o ne pogaca mi ne var orda bak gozum seyirdi
disari gittim paluk aldim geldim daha pisirmedim kiizzz anca 8 de yeriz biz onlari
Ay gun bitsin diye dua ediyorum cok bunaldim. Sen nasilsin? Menuler ates ediyor masallaaah :)
amaan hayat cok kisa kafaniza takmayin hic birseyi :) okula gittim geldim sabahtan sonra evdeydim hep gelince size yazdim iste :)uff napalım bugün sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyo gözerim sanki şaşı bakıyo kaydı gibi şekerim düştü
bugün bi geçse diye bakıyorum bende
sen naptın bugün nasıl geçiyo günün
size yazip yazdigimi unutup tv ye dalmisimTebrik ediyorum kızlarcharmant sana fena düşmanım he Anam sen hiç tatlı börek falan yemiyor musun ben sana yapıp getirsem ya kuzum gel
Hoşgeldin canım gün bitsin diye saatin gözünün içine bakıyorum(o nasıl oluyorsa) sen ne yapıyorsun
nehir o kaloriler ne oyle cok azz cokC CallanPinckneycharmant @kitara_84 begum75 şuan için 14.12 ve 15.12 de kalori hesaplama durumunu yazıyorum. Charmant kuzum senin 14nündeki yok tabi deniz diyette ve @zambak86 arkadaşlar sizlerde geldiğinizde güncelleriz yeniden olmadı haftalık şeklinde görürsünüz sanırım her gün gelmiyorsunuz
14.12.15
Nehirnil - 982 kalori
Kitara - 1132 kalori
Callan - 1456 kalori
Begüm - 1541 kalori
15.12.15
Nehirnil - 627 kalori
Charmant - 711 kalori
Kitara - 1211 kalori
Callan - 1280 kalori
Begüm - 1302 kalori
Hadi kızlar hedeflere doğru koşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?