♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam kızlar
Kahvaltım
2 yumurta ve 2 dilim penirden omlet
8 kırma zeytin

Ara
2 küçük mandalin
1.5 ceviz

Öğle
simit 4/2 si
1 dilim tulum peniri
şekersiz çay

Ara
3 dilim bitter
5 fındık

Akşam
4 köfte
2 kaşık yoğurt
nazzar değdi bana çok hastayım kızlar boğazlarım ağrıyor,halim yok
sabah 30 dklık zar zor yürüyüş yaptım
fatsecret ı indirdim almam gereken kalori 2500 müş,ama ben günü 1400 ile kapattım iyimi anlamadım gerçi 1400 ne yedim onu da anlamadım peynirin kalorisi çok yüksekmiş

Geçmiş olsun canım benim mi nazarım değdi kız ne 3 saati diyordum gerçi değmez ama Dikkat et kendine canım önce sağlık sonra yaparsınFatsecret bana da fazla kalori almam gerektiğini söylüyor ama ben 1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorumPeynir kalorili olsa da sağlıklı zararlı kilo yapmaz

Evet gerçekten çok tehlikeli eşim bağımlı çikolatalardan uzak tutamıyorum aldırmamaya çalışıyorum gizli gizli alıyor
Benim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyor
Mesela yemeğin yanına gazlı iöecek soğuk çay filan içiyor
Yemek üstüne tatlı yiyiyor
Ne yapayım kendi hayatı sonucta,dikkat etmesi lazım

Geçmiş olsun canım benim mi nazarım değdi kız ne 3 saati diyordum gerçi değmez ama Dikkat et kendine canım önce sağlık sonra yaparsınFatsecret bana da fazla kalori almam gerektiğini söylüyor ama ben 1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorumPeynir kalorili olsa da sağlıklı zararlı kilo yapmaz[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlımdün soğuk süt içtim ondaan olsa gerek ,sporu da yediklerime göre fazla kaçtı galiba halsiz düştüm aslında doğru düzgün de yemiyorum kuş kadarcık midem küçüldü :) karbonhidrattan olabildiğimce kaçıyorum ,bu hafta idealim 2 kilo vermek ,yarın tam gaz spor yapmam lazım yoksa zor

kız Allah seni ne etsin bu ne

sevmem miii tuzluya bayiliriimmm

Ohh ohh masallaahhhh o ne pogaca mi ne var orda bak gozum seyirdi
Daha neler var da göstermeyeyim diyetimize zarar Sağol canım daha charmant e gösteremedim ama gitti palukları yedi kesin daha da yemez
disari gittim paluk aldim geldim daha pisirmedim kiizzz anca 8 de yeriz biz onlari

istemiyor mu canin hic hadi hadiiii saklamaaa itiraf et

bize nooolmuuusss bizde bikeree

Benim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyor
Mesela yemeğin yanına gazlı iöecek soğuk çay filan içiyor
Yemek üstüne tatlı yiyiyor
Ne yapayım kendi hayatı sonucta,dikkat etmesi lazım
Evet eşimde her akşam 1 tane çikolata tarzı yiyor bugünlerde lavivaya takmış çok güzel ama yememesi gerek kola çok sevmiyor Allahtan arada fanta soğuk çay gazoz falan içiyor meyve suyuna takmış çok şeker oranı içeriyor onlar anlamıyor beni annesi zamanında yapmamış pek yemek hep akşamları aburcubur yemişler

Bende karbonhidrattan kaçmaya çalışıyorum canımsporun fazla ama halsiz kalman normal canım iyileşmeden yapma iyileşmeni zorlaştırır bol bol terlemeye çalış ılık şeyler iç

sevmem miii tuzluya bayiliriimmm

Ohh ohh masallaahhhh o ne pogaca mi ne var orda bak gozum seyirdi
disari gittim paluk aldim geldim daha pisirmedim kiizzz anca 8 de yeriz biz onlari

Tuzlu şeyler sana bulayım o zaman ama işte onlar çok kalorili olmaz sanki

Seyirir işte öyle haftaya daha fena olacakAfiyet olsun canım pişir tabi bende anca o zaman yerim herhalde yemeğimi kahvaltı türü tabi

Bende karbonhidrattan kaçmaya çalışıyorum canımsporun fazla ama halsiz kalman normal canım iyileşmeden yapma iyileşmeni zorlaştırır bol bol terlemeye çalış ılık şeyler iç[/QUOTE]
sağol tatlım

Ay gun bitsin diye dua ediyorum cok bunaldim. Sen nasilsin? Menuler ates ediyor masallaaah :)
istemsizce oldu bi kac gündür kendim pisiriyorum aksam yemegini ondandir evdekilere kalinca koyver gitsin oluyo iyiyim canim bende :)
amaan hayat cok kisa kafaniza takmayin hic birseyi :) okula gittim geldim sabahtan sonra evdeydim hep gelince size yazdim iste :)

size yazip yazdigimi unutup tv ye dalmisim yemek yap et derken bu saat oldu
nehir o kaloriler ne oyle cok azz cok

bugunki menümle karsinizdayim :)

kahvalti 9:30
100 ml süt,
2 muz
4 yk yulaf ezmesi
1 tatli kasigi kakao (hepsini pisirdim )

saat 14:45
1 mandalina
1 portakal

aksam 17:30
1 tabak tarhana corbasi
5 yk ispanak yemegi
4 yk yogurt

spor olarak bugun 500 ip atlama, 50 mekik, 50 squat, 50 ser bacak acma kapama düsünüyorum daha yapmadim :)

sabah elma sirkeli su
kahvalti
1kase yogurt (yaa yumurta bitmisti olmadi ) 1kk peynir 5zeytin 2salatalik bol maydanoz. yeşil cay
ara
1kiwi 1kurabiye
ogle
2kuru patlican dolmasi 1kase yogurt salata
ara
1kiwi 1sade nescafe 3patlamis misir
aksam
bol bol karnabahar yemegi. 3 gundur ayni yemegi yiyorum. bugun azimle bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…