Az ya kız bu ıspanağı ölçülü yemene bile gerek yok doyana kadar yebugunki menümle karsinizdayim :)
kahvalti 9:30
100 ml süt,
2 muz
4 yk yulaf ezmesi
1 tatli kasigi kakao (hepsini pisirdim )
saat 14:45
1 mandalina
1 portakal
aksam 17:30
1 tabak tarhana corbasi
5 yk ispanak yemegi
4 yk yogurt
spor olarak bugun 500 ip atlama, 50 mekik, 50 squat, 50 ser bacak acma kapama düsünüyorum daha yapmadim :)
Peynir çok çok yüksek canım ya ama napalım onu yeme bunu yeme alacağımız kalori varsın peynirden olsun.selam kızlar
Kahvaltım
2 yumurta ve 2 dilim penirden omlet
8 kırma zeytin
Ara
2 küçük mandalin
1.5 ceviz
Öğle
simit 4/2 si
1 dilim tulum peniri
şekersiz çay
Ara
3 dilim bitter
5 fındık
Akşam
4 köfte
2 kaşık yoğurt
nazzar değdi bana çok hastayım kızlar boğazlarım ağrıyor,halim yok
sabah 30 dklık zar zor yürüyüş yaptım
fatsecret ı indirdim almam gereken kalori 2500 müş,ama ben günü 1400 ile kapattım iyimi anlamadım gerçi 1400 ne yedim onu da anlamadım peynirin kalorisi çok yüksekmiş
Ben de dün aynen senin gibiydim resmen baruttum ki adetimin de 2. günündeyim geliyorlar gitmiyorlar bana bu günlerde:)uff napalım bugün sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyo gözerim sanki şaşı bakıyo kaydı gibi şekerim düştü
bugün bi geçse diye bakıyorum bende
sen naptın bugün nasıl geçiyo günün
Ayy bizde de var o hatta cuma günü 2 sınıf yapacak akşamına da yemeğe davetliyim yaaaaokulda yerli mallı haftası var( yiyorum :)))
Nehirden önce ben kendimden geçtim:)
Evet canım benim kahvaltım hep aynıdır zaten 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytini hesaplarsaaakkkk etti mi 250 çok çok iyi bence hatta bence 1 kaşık bal ya da çikolata da eklenebilir ne dersiiinnnnKızlar ben sabah kahvaltı yapmaya karar verdim kaşarlı tostun karbonhidratı fazla onun yerine 1 dilim ekmek az peynir zeytin domates ya da bir haşlanmış yumurta bana daha iyi gelecek o tostu yaparkende zaman kaybediyorum nasılsa onun yerine ocağa 1 yumurtayı koyabilirim yaniBu sabah tostumun yanında zeytin yedim daha çok ihtiyacım varmış gibi hissettim
MikemmeeellllToplam kalori miktari= 944
Sabah
6 yesil kirma zeytin
20 gr peynir
Domates
1 tatli kasigi pekmez
2 dilim ekmek
Cay
Oglen
200 gr haslanmis gogus
Ara
2 fincan yesil cay
Aksam
250 gr cipura
Aynen canım , teşekkür ederim tatlımPeynir çok çok yüksek canım ya ama napalım onu yeme bunu yeme alacağımız kalori varsın peynirden olsun.
Geçmiş olsun bu arada tatlım
Bin kalori alıyorsun ama ne yiyiyorsunSlm arkadaşlar bende araniza yeni katiliyorum ama uzun zamandir bu siteyi takipteyim 3 ay dan daha az bi surede 9 kilo vererek 70 500 71 cikiyorum tartida 80 kilo ile basladim daha fazla vermem gerekiyor ama son zamanlarda duraksadim ne onerirsiniz su an hali hazirda 1000 kalori disina cikmiyorum sizce yogurt zencefil zerdecal ve tarcin kurune baslasam nasil yapildigiyla ilgili bilgisi olan varmi arkadaşlar yada baska bisey onerirmisiniz simdiden teşekkür ederim
kiz ispanak azdi ondanAz ya kız bu ıspanağı ölçülü yemene bile gerek yok doyana kadar ye
Harikasın daha ne olsun :)))Genel anlamda sabah kahvaltisinda karatay tercihim oglen mutlaka calistigimdan corba yada cabuk corba ve yogurt aksam evde ne pistiyse sebze olarak yine yogurt ve bol salata 3 aydir agzima pilay kizartma ve seker koymuyorum ekmegi oglen tam bugday yada kepek yiyorum aksam ve sabah yemiyorum tuzumuzu tamamen degistirdik deniz tuzu ve himaleya kullaniyoruz yag olarakta zeytin yagi cok nadir 2-3 haftada tatli yada pasta yiyorum tatli krizim olunca tercihim bol kakao lu bitterdir 2.5 litre su form cay sabah aksam sirkeli su ve yatmadan once yogurt pul biber ve limon kürü aslinda ben yeme duzenimizi degistiriyorum saglikli olmak lazim 1 aydir sarkuteri urunu asla kimseye kendim de dahil :))) yedirtmiyorum
Canım eğer haftada bir kilo vermek istiyorsanAma kilo vermem durdu haftada 1 kilo vereyim cok istemiyorum gerekte yok mayis a kadar 20 kilo vermek istiyorum 5 ayda 20 kilo cok degil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?