♥haftalık kilo verme yarışması♥

az önce basim agridi biraz 2 hurma attim agzima tik kesildi bas agrim insan vucudu ne enteresan ya
Şimdi sen bana güleceksin ama aynen benim de bir tuttu baş ağrım eyvah dedim bu gece uyku yok. Pilatese başladım sonra baş ağrımı unutmuşum geçiverdi demek spor istiyomuş benimki:))

Iyi geceler tesekkurler yarin arastiricam ne oldugunu daha once duymadim hatta link atabilirseniz bakarim tekrar tesekkurler

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)

Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki

bilmiyorum. doktora sor ama. bebek düşünüyorsan öncesinde bütün tedavilerini ol, hamilelikte bazılarını yapamıyormuşsun. gerçi bebekleri olanlar daha iyi bilir ama bende amcamın kızından öğrendim garibim diş ağrısı çekti haftalarca. hamile olduğu içinde bişey yapamadılar.

Dis rontegiyle ilgili benimde bilgim var paylasmak istedim bende bundan 12 yil once kanal tedavisi olmustum hem rontgen hemde tedavi boyunca haberim yoktu hamileligimden ama Allahima sukurler olsun ki herhangi bir saglik problemimiz olmadi tek sorunum 8 aylik dogmasiydi oda ablam 7 aylik dogdugundan cok kafama takilmadi irsi dir diye dusundum sanirsam rontgen baska seylere neden oluyor radyasyon nede olsa kafana takma derim iyi geceler

nehirnil111 canım dün giremedim internete
zaten dünden beri hesaplıyorum
1 gün öncekini 1 gün sonra atarım ancak akşamları giremiyorum çünkü
  • 1.00 x 1 Adet Elma
    60 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası
    160 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Yumurta
    162 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Hamsi Izgara
    115 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası
    160 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    77 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
    54 kcal
Toplam
788
kcal
artıııııı aynı zamanda kestane de yemiştim onu yazmayı unutmuşum bugün de ekleyemedim,bir 200kcal de o'dur
yani toplam 1000 kcal olmuştur

Benim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyor
Mesela yemeğin yanına gazlı iöecek soğuk çay filan içiyor
Yemek üstüne tatlı yiyiyor
Ne yapayım kendi hayatı sonucta,dikkat etmesi lazım

benim eşim de 10 yıl tatlı yemese, aklına gelmez. çikolata hele, insanın canı hiç mi istemez ya. kızım zorla verir babam da yesin diye. gazlı içeçek olayını bıraktık 1,5 yıl olacak nerdeyse. arada soğuk çay içiyor eşim. ben son 1,5 yıldır toplasanız 2-3 kez içtim. meyve suyunu da kızıma vermiyorum son 3 aydır ondan da kurtulduk. havuç elma mandalina sıkıyoruz. aslında sağlıklı beslenen bir aileyiz. sebzemiz hiç eksik olmaz. tek kusurumuz çayın yanındaki atıştırmalıklar. ( eşim ve kızım çok seviyor) ilk kez bu h.sonu eşim almadı. yemeyelim boşver dedi. mısır almıştık. en azından mısır daha masum geliyor bana.

Selamün aleykum kızlar
Misafirim vardı ancak girebildim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 browni
Akşam 1 tabak lahana sarma 1 kase cacık
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates

afiyet olsun canım.. su yürüyüşü ne zaman yapıyorsun. oralar daha da soğuktur. ben de öğlenleri yürüyorum. o kadar sıkı giyinmeme rağmen midemi üşüttüm. gazdan öldüm dün akşam. üstelik öğlen yürüyorum sıcaklığın en fazla olduğu zaman, sen nasıl ayarlıyorsun?

Gunaydin herkeseee. Cok yorgun uyandim ya havalardan olsa gerek. Usuttum de galiba karnimda bi sislik bi guruldama... Havada tam uyumalik hic kalkip ise gelmek istemedim Sen nasilsiin?

ayy ben de üşüttüm dün yürüyüşte. akşam nerdeyse istifra edecektim o derece. sonra çay içtim yanında da 2 tane beypazarı kurusu :) başka türlü bastıramazdım. şimdi daha iyiyim.

nehirnil111 16.12 çarşamba kalorim: 1336

Dikkat eet bende istifra ettim dun Gecer insallah bi an once ikimizindee Cok gecmis olsun canim

kuruyemiş haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…