evet genelde piriçli yapıyorlar canım ama biz sade yapıyoruz hatta hiç bir yemeğin içine de kıyma et koymuyoruz benim yüzümden:))kiz ispanak azdi ondanhe bide biz pirincli pisiriyoruz ispanagi canim her yerde öyle mi bilmiyorum :)
Şimdi sen bana güleceksin ama aynen benim de bir tuttu baş ağrım eyvah dedim bu gece uyku yok. Pilatese başladım sonra baş ağrımı unutmuşum geçiverdi demek spor istiyomuş benimki:))az önce basim agridi biraz 2 hurma attim agzima tik kesildi bas agriminsan vucudu ne enteresan ya
Öptüm canım iyi uykularBen kaçtın kızlarrr
Öpüyorum hepinizi :))
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki
benimkki spordan sonra agridi yaŞimdi sen bana güleceksin ama aynen benim de bir tuttu baş ağrım eyvah dedim bu gece uyku yok. Pilatese başladım sonra baş ağrımı unutmuşum geçiverdi demek spor istiyomuş benimki:))
günaydin kizlar :) nasilsinizz
Benim eşim de bağımlı ama neyseki miktarları az tutuyor
Mesela yemeğin yanına gazlı iöecek soğuk çay filan içiyor
Yemek üstüne tatlı yiyiyor
Ne yapayım kendi hayatı sonucta,dikkat etmesi lazım
Selamün aleykum kızlar
Misafirim vardı ancak girebildim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 browni
Akşam 1 tabak lahana sarma 1 kase cacık
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates
Gunaydin herkeseee. Cok yorgun uyandim ya havalardan olsa gerek. Usuttum de galiba karnimda bi sislik bi guruldama... Havada tam uyumalik hic kalkip ise gelmek istemedimSen nasilsiin?
ayy ben de üşüttüm dün yürüyüşte. akşam nerdeyse istifra edecektim o derece. sonra çay içtim yanında da 2 tane beypazarı kurusu :) başka türlü bastıramazdım. şimdi daha iyiyim.
nehirnil111 16.12 çarşamba kalorim: 1336
kuruyemiş haaaKızlar menüm
Sabah: tavada 3 yumurta, biraz kaşar, elma, portakal, muz
Ara,sütlü kahve
Öğlen 1 kase kuruyemiş mağlesef (kuruyemii zaten baslı basına900 kalori olduğu için sonrasında insan bir şey yiyemiyor)
Dibek kahvesi
Aksama da azcık haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Su 2 lt
Spor 60 dkk dans 100 sqaut 150 ip atlamaca
Kalori mağlesef 1600 civarı oldu(( sonuncu oldum galiba (((
ayy ben de üşüttüm dün yürüyüşte. akşam nerdeyse istifra edecektim o derece. sonra çay içtim yanında da 2 tane beypazarı kurusu :) başka türlü bastıramazdım. şimdi daha iyiyim.
nehirnil111 16.12 çarşamba kalorim: 1336
Dikkat eet bende istifra ettim dunGecer insallah bi an once ikimizindee Cok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?