♥haftalık kilo verme yarışması♥

size yazip yazdigimi unutup tv ye dalmisim yemek yap et derken bu saat oldu

nehir o kaloriler ne oyle cok azz cok
Olsun canım ya yazdın işte

Evet yarışmayla alakalı değil ama az yiyorum bu hafta midem mi küçüldü ne

nehirnil111
charmant C CallanPinckney H Heart of Gold begum75
kizlarrr yeni girebildim bugun 1100 kalori aldim. Yarışma başlamasına cok sevindim hadi bakalim
Hoşgeldin canım dünü not ettim bugün diğer arkadaşlar geldiğinde açıklarım 1.ciyi
Evet canım benim kahvaltım hep aynıdır zaten 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytini hesaplarsaaakkkk etti mi 250 çok çok iyi bence hatta bence 1 kaşık bal ya da çikolata da eklenebilir ne dersiiinnnn
Bende yarından itibaren başlıyorum canım bugün tek tost ekmeği kalmıştı bayatlamış eşiminde böreği vardı o sebepten onu bitirdim yarından itibaren kahvaltı inşallah1 kaşık bal ya da pekmez bana harika olur hastalık olayını uzaklaştırır
Aldım canım kalorini yediklerin de harikaHepimiz sonraki gün yazıyoruz tatlım bende şimdi yazacağım mesela dünü akşam girilmiyor pek zaten

Gayet iyisin canım aldım kalorini

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 @ozenti zambak86 H Heart of Gold

kalori ilgililerine duyurulur 833 kalori

canım sana da geçmiş olsun. ayaklarını da sıcak tut. çifk kat giy gerekirse. kar yağmadı hava buz buz

sağol canım

Yaa ben evde corapsiz disarda atletsiz falan gezen bi insanim nasil cift kat giyineyim Boyle deyince annem iyi hastayim deme bana bi daha derdi :))
Sagol canim kollamaya calisiyorum kendimi ozellikle disarda.

Yaa ben evde corapsiz disarda atletsiz falan gezen bi insanim nasil cift kat giyineyim Boyle deyince annem iyi hastayim deme bana bi daha derdi :))
Sagol canim kollamaya calisiyorum kendimi ozellikle disarda.

ayy ben Adana nın sıcağında bile atletsiz çıkamam. kendimi çıplak gibi hissediyorum. kıyafetler tenime değince huylanıyorum. bir de aşırı terlediğim için atlet giymesem kıyafetlerim mahvolur. evde de çorap giyerim hatta patiklere bayılırım:) benim vücut sıcaklığım 35.4 sanırım o yüzden ısınamıyorum.

Gayet güzel menün canım
Bugunku menum;

Sabah
6 kirma zeytin
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
Domates
2 dilim ekmek
Cay

Ara
Yesil cay

Oglen
200 gr haslanmis tavuk gogsu

Aksam
250-500gr arasi cipura

Yesil cay.
Harikasın ne olsun
Olsun canım karnabahar çok sağlıklı afiyet olsun çok güzel menün3 patlamış mısır nedir kız 1 avuç falan yeseydin bari nefsini mi körelttin
Selamün aleykum kızlar
Misafirim vardı ancak girebildim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 browni
Akşam 1 tabak lahana sarma 1 kase cacık
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates

Gayet güzel canım

Bravo vallaha bende bi gariplik oldugu belliydi zaten Kar yagdiginda bile atlet giyemem beni kiyafetin icinde atlet rahatsiz ediyor nedense.

hiç kıskanmadım

Bravo vallaha bende bi gariplik oldugu belliydi zaten Kar yagdiginda bile atlet giyemem beni kiyafetin icinde atlet rahatsiz ediyor nedense.

yok canım herkesin farklıdır. kim nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli. ama yıllardır duyduğum laf şu; atletsiz çıkılmaz, üşütürsün, çocuğun olmaz derler hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…