günaydın fıstık iyiyiz sen nasılsıngünaydin kizlar :) nasilsinizz
Kızlar geçmiş olsun
Begümmmmmmm geçtim mi seni söyle
Yoksa sonuncu mu oldummm((
Olsun canım ya yazdın iştesize yazip yazdigimi unutup tv ye dalmisimyemek yap et derken bu saat oldu
nehir o kaloriler ne oyle cok azz cok
Hoşgeldin canım dünü not ettim bugün diğer arkadaşlar geldiğinde açıklarım 1.ciyinehirnil111
charmant C CallanPinckney H Heart of Gold begum75
kizlarrr yeni girebildim bugun 1100 kalori aldim. Yarışma başlamasına cok sevindim hadi bakalim
Bende yarından itibaren başlıyorum canım bugün tek tost ekmeği kalmıştı bayatlamış eşiminde böreği vardı o sebepten onu bitirdim yarından itibaren kahvaltı inşallahEvet canım benim kahvaltım hep aynıdır zaten 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytini hesaplarsaaakkkk etti mi 250 çok çok iyi bence hatta bence 1 kaşık bal ya da çikolata da eklenebilir ne dersiiinnnn
Aldım canım kalorini yediklerin de harikanehirnil111 canım dün giremedim internete
zaten dünden beri hesaplıyorum
1 gün öncekini 1 gün sonra atarım ancak akşamları giremiyorum çünkü
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası
160 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Yumurta
162 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Hamsi Izgara
115 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası
160 kcal- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
77 kcal- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal
788 kcal
artıııııı aynı zamanda kestane de yemiştim onu yazmayı unutmuşum bugün de ekleyemedim,bir 200kcal de o'dur
yani toplam 1000 kcal olmuştur
ayy ben de üşüttüm dün yürüyüşte. akşam nerdeyse istifra edecektim o derece. sonra çay içtim yanında da 2 tane beypazarı kurusu :) başka türlü bastıramazdım. şimdi daha iyiyim.
nehirnil111 16.12 çarşamba kalorim: 1336
Bugun hic iyi degilim. Cunku goguslerim sis ben sis su tutuyorum suan3-4 gun sonra adet olucam o gune kadar 5 kg su mu tutucam ne hic mutlu degilim.
günaydın canımGünaydınnnnnn
Not ettim canım gayet iyisinha ha haa sağolun kızlar sayenizde sonunculuktan 1 günlüğünede olsa kurtuldum
nehirnil111 çarşamba günkü kalorim 1267
ha ha haa sağolun kızlar sayenizde sonunculuktan 1 günlüğünede olsa kurtuldum
nehirnil111 çarşamba günkü kalorim 1267
Dikkat eet bende istifra ettim dunGecer insallah bi an once ikimizindee Cok gecmis olsun canim
kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize
canım sana da geçmiş olsun. ayaklarını da sıcak tut. çifk kat giy gerekirse. kar yağmadı hava buz buz
sağol canım
Yaa ben evde corapsiz disarda atletsiz falan gezen bi insanim nasil cift kat giyineyimBoyle deyince annem iyi hastayim deme bana bi daha derdi :))
Sagol canim kollamaya calisiyorum kendimi ozellikle disarda.
Gayet güzel menün canımbugunki menümle karsinizdayim :)
kahvalti 9:30
100 ml süt,
2 muz
4 yk yulaf ezmesi
1 tatli kasigi kakao (hepsini pisirdim )
saat 14:45
1 mandalina
1 portakal
aksam 17:30
1 tabak tarhana corbasi
5 yk ispanak yemegi
4 yk yogurt
spor olarak bugun 500 ip atlama, 50 mekik, 50 squat, 50 ser bacak acma kapama düsünüyorum daha yapmadim :)
Harikasın ne olsunBugunku menum;
Sabah
6 kirma zeytin
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
Domates
2 dilim ekmek
Cay
Ara
Yesil cay
Oglen
200 gr haslanmis tavuk gogsu
Aksam
250-500gr arasi cipura
Yesil cay.
Olsun canım karnabahar çok sağlıklı afiyet olsun çok güzel menünsabah elma sirkeli su
kahvalti
1kase yogurt (yaa yumurta bitmisti olmadi) 1kk peynir 5zeytin 2salatalik bol maydanoz. yeşil cay
ara
1kiwi 1kurabiye
ogle
2kuru patlican dolmasi 1kase yogurt salata
ara
1kiwi 1sade nescafe 3patlamis misir
aksam
bol bol karnabahar yemegi. 3 gundur ayni yemegi yiyorum. bugun azimle bitirdim
Selamün aleykum kızlar
Misafirim vardı ancak girebildim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 browni
Akşam 1 tabak lahana sarma 1 kase cacık
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates
ayy ben Adana nın sıcağında bile atletsiz çıkamam. kendimi çıplak gibi hissediyorum. kıyafetler tenime değince huylanıyorum. bir de aşırı terlediğim için atlet giymesem kıyafetlerim mahvolur. evde de çorap giyerim hatta patiklere bayılırım:) benim vücut sıcaklığım 35.4 sanırım o yüzden ısınamıyorum.
Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat
charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 @ozenti zambak86 H Heart of Gold
kalori ilgililerine duyurulur 833 kalori
Kıskanma seninde olur kuzumhiç kıskanmadım
Bravo vallaha bende bi gariplik oldugu belliydi zatenKar yagdiginda bile atlet giyemem beni kiyafetin icinde atlet rahatsiz ediyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?