- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aslında fazla bir şey yememişsin ama kuru yemiş bozmuş işi o kadar kalorili mi bunlar yaKızlar menüm
Sabah: tavada 3 yumurta, biraz kaşar, elma, portakal, muz
Ara,sütlü kahve
Öğlen 1 kase kuruyemiş mağlesef (kuruyemii zaten baslı basına900 kalori olduğu için sonrasında insan bir şey yiyemiyor)
Dibek kahvesi
Aksama da azcık haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Su 2 lt
Spor 60 dkk dans 100 sqaut 150 ip atlamaca
Kalori mağlesef 1600 civarı oldu(( sonuncu oldum galiba (((
Canım regl döneminden sonra eminim fazlasıyla vereceksindir geriBugun hic iyi degilim. Cunku goguslerim sis ben sis su tutuyorum suan3-4 gun sonra adet olucam o gune kadar 5 kg su mu tutucam ne hic mutlu degilim.
Kızlar bu arada eşim zatıflamışsın dedi
Oo cok iyiSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat
@charmant @THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344begum75 @ozenti zambak86 @kitara_84
kalori ilgililerine duyurulur 833 kalori
Oo cok iyi
Yine birinci misin yoksa
Kuruyemiş yerine beyaz leblebi yenebilir kalorisi onlara göre cokcok daha düşükAslında fazla bir şey yememişsin ama kuru yemiş bozmuş işi o kadar kalorili mi bunlar yaEşimde dün çekirdek yiyelim dedi yok dedim ertelemedim dayanamam 1 kase yerim çünkü
Canım regl döneminden sonra eminim fazlasıyla vereceksindir geri
Çok güzel canım insana en güzel motive işte
Evde çekirdek var ama film izlerken beyaz leblebi gitmiyor ya çekirdek ya cipsKuruyemiş yerine beyaz leblebi yenebilir kalorisi onlara göre cokcok daha düşük
Yarım kase 150kcal filan
bende bugün leblebi alcam, ara öğünlerde süt,kayısı, incir, ceviz diyolar bide onlar olsa yeter heralde demi kızlarEvde çekirdek var ama film izlerken beyaz leblebi gitmiyor ya çekirdek ya cipsYemiyorum neyse ki şuanlık iş yerine leblebi yaş kayısı hala alacağım
Ben hiç atlet giymem sütyen üstü ya çıtçıtlı ya direk bluzler falan çıtçıtlılarda atlet gibi gerçiyok canım herkesin farklıdır. kim nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli. ama yıllardır duyduğum laf şu; atletsiz çıkılmaz, üşütürsün, çocuğun olmaz derler hep :)
Bence de yeterli sana özellikle gerekli şekerin düşüyor ben nescafeyle idare ediyorum meselabende bugün leblebi alcam, ara öğünlerde süt,kayısı, incir, ceviz diyolar bide onlar olsa yeter heralde demi kızlar
günaydın herkese bende katılmak istiyorum yarışmaya ne yapmam gerek acaba?
boyum 1.68
kilom:62
hedefim:55
bende dün ılık süte tarçın kattım azcık tatlansın diyede yarım çay kaşığı nescafe kattım inan o bile yetti tatlandırmaya fazlasını hayatta içemem, bu fikride tuttum işyerine 3 ü bir arada tarçın getirip sütle içicemBence de yeterli sana özellikle gerekli şekerin düşüyor ben nescafeyle idare ediyorum mesela
Evet :))))bende bugün leblebi alcam, ara öğünlerde süt,kayısı, incir, ceviz diyolar bide onlar olsa yeter heralde demi kızlar
ben sabah öğle akşam diye ayırmayayım diyorum ara öğün yemicem o yüzden akşamları sporumu yapayım 30dk kalça ve bacak hareketleri , su içiyorum bol bol yemek olarak da çalıştığım için işyerinin çevresinde sebze yemeği yapan yerlerde yicem yine de ne yediğimi yazarım.Ekmek pilav makarna yemicem sizce kilo verebilirmiyim bu şekilde ?
Evet :))))
Bugun seni gececeğim inşallah :)))))
Iyi geceler tesekkurler yarin arastiricam ne oldugunu daha once duymadim hatta link atabilirseniz bakarim tekrar tesekkurler
verebilirsin, ara öğüne çok katı bakma zaten hafif şeyler yeniyo 1 meyva+süt, 1-2 incir yada kayısı, bir avuç leblebi, ben kızlardan öğrendim tarçınlı süt, normalde ekmeği pilavı makarnayı düzenli yiyiyoduysan ve şimdi kesersen kesinlikle kilo verirsin, bide yürüyüş ekleyebilirsen daha iyi olur
Ay cnm hiç gaza gelmiyorsun :)))ben 1 günlükte sonuncu olmadım ya o bile benim için büyük bişey
bugün geçersin kesin sen 1000 in altında alıyosun benim sabit belli 1200-1300 arası
bende dün ılık süte tarçın kattım azcık tatlansın diyede yarım çay kaşığı nescafe kattım inan o bile yetti tatlandırmaya fazlasını hayatta içemem, bu fikride tuttum işyerine 3 ü bir arada tarçın getirip sütle içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?